LCHF tråden 3
Kaiza: Japp, det är helst max 5g per 100g födoämne
Kaiza: Japp, det är helst max 5g per 100g födoämne
Socialen: Nej har inte kört Montignac, inte ens hört talar om men hur skiljer den sig från vanlig GI. Ska ju gå åter till lite kolhydrater när jag nått målvikten med Lchf. Ska googla lite om den oxå.
Knaprigt kycklingskinn är gott
Mary Cherry skrev 2008-08-14 08:37:45 följande:
Mama M: Det går över. Det är övergångsfasen från kolhydrat/sockerdrift till fettdrift. En del mår kasst, andra lindrigt och det finns säkert dom så inte märker något alls. Håll bara ut så går det över på några dagar.
Själv kände jag mig konstig, skum yrsel och lätt huvudvärk i några dagar.
Har varit bortrest hos släkt och vänner i 6 dagar. Kom hem med 0.1kg minus så det gick ju bra trots att jag inte var lite strikt som hemma. Åt av en del godsaker men tog bara en lagom mängd beroende på hur "farligt" det var.
Tacogratängen är god! Jag äter den med en fräsch sallad till och maken kompletterar med några nachochips.
Ikväll gjorde jag en laddning med ägg- och baconmuffins från Airams matblogg. Hade även i lite schallottenlök som inte är med i orginalreceptet och det blev gott.
Airam är ju bara min idol just nu Har hittat en massa gottegott och ska testa ytterligare ett recept under helgen.
Vikten står lite still just nu. Men jag var sjuk hela förra veckan och unnande mig lite Ben&Jerry-glass mot halsont så jag får skylla mig själv men gick inte upp något så jag är nöjd.
Maddisen: Nja, inte youghurt istället för creme fraiche... Det tror jag inte på.