Nära vännens oro för Bianca Ingrosso – ärliga orden: ”Ont i magen”

Bianca Ingrosso och Vanessa Lindblad har jobbat ihop sedan 2016 och har utvecklat en nära vänskap undr åren. I en frågestund på Instagram berättar Vanessa om oron för Biancas hälsa. 

Bianca Ingrosso får dagligen utstå hat i sociala medier.

Bianca Ingrosso fick sitt stora genombrott i ”Wahlgrens värld” 2016 och sedan dess har hon blivit en av Sveriges mest framstående unga entreprenörer. Hon driver flera framgångsrika bolag och är en stor person på sociala medier. På Instagram har hon över 1,4 miljoner följare som dagligen följer hennes liv. 

Men att vara en känd person är inte bara glitter och glamour. Bianca har flera gånger varit öppen om hur mycket hat hon får utstå på sociala medier och hur det påverkar hennes hälsa och mående. 

Bianca Ingrosso om kritiken 

Under vintern 2024 unnade sig Bianca en härlig semester till Tulum i Mexico, på Instagram delade hon i vanlig ordning med sig av bilder från resan. Men kritiken mot entreprenören lät sig inte väntas. 

Det var när Bianca publicerade en video på sig själv iklädd bikini rasade följarna över att hon exponerade sin kropp på sociala medier och kommentarsfältet fylldes av elaka kommentarer riktade mot Bianca. 

Som svar till de som hade åsikter om det avklädda innehållet på Instagram skrev Bianca: 

"Åka utomlands och bära bikini = samma hatstorm om och om igen. Men jag har det bra om ni undrar.

Läs merBianca Ingrosso hånas efter avklädda bilderna – svarar följarna

Även Pernilla Wahlgren har gång på gång pratat om det hat hennes dotter får utstå. 

– Det är ju äldre bittra kvinnor som hatar. Unga kvinnor hatar sällan på andra unga tjejer, utan det är äldre kvinnor, sa Pernilla Wahlgren i podcasten ”Wahlgren och Wistam” i februari. 

Pernilla Wahlgren oroar sig för sin dotter efter alla hatkommentarer.

Vanessa Lindblads oro för Bianca 

Nu är det en annan nära person i Biancas liv som uttrycker sin oro för Bianca och återigen är det hatkommentarerna som står i fokus. 

Vanessa Lindblad är Biancas nära vän, medgrundare i Caia Cosmetics och Àvora Studio samt agnet. Hon är även en stor profil i sociala medier och har drivit en populär podcast. 

Bianca och Vanessa iklädda Àvora på Elle-galan 2023.

Nyligen hade Vanessa en frågestund på Instagram och får frågan: 

”Får du lika mycket hat som Bianca och påhopp om din kropp?”

Hon svarar: 

”Nej tack och lov. Vi pratade om det senast idag jag och Bianca. Jag får på riktigt ont i magen när jag ser hennes kommentarsfält. Om det vrider sig i magen på mig kan jag inte ens tänka mig vad det gör med Bianca. Det är omänskligt att behöva utstå det hon gör varje dag. Människor är på riktigt fruktansvärt elaka. Inte konstigt att psykisk ohälsa ökar när folk är så vidriga på nätet. Blir genuint ledsen att se någon jag älskar bli så utsatt!!”

Vanessa Lindblad är Biancas vän, agent och affärspartner.

MISSA INTE: 

Allt om Paradise hotel 2024: Premiär, programledare och alla deltagare

Allt om Katrin Zytomierska: Barn, ex-makar, syskon och ålder

Allt om Torbjörn Averås Skorup: Partner, bror och Bäst i test