Benjamin Ingrosso avslöjar hemlighet med Bianca och Oliver: "Sjukt"

Det råder ingen tvekan om att syskonen Ingrosso är nära varandra. Nu avslöjar Benjamin en hemlighet som han delar med sina Bianca och Oliver.

Benjamin Ingrosso har en hemlighet med sina syskon.

Benjamin Ingrosso, 26, är en av Sveriges mest aktuella artister. I sin karriär har han hunnit med att släppa en mängd framgångsrika låtar, tävla i Eurovison song contest och synas i tv-program som "Så mycket bättre". 

Men Benjamins tid i rampljuset började redan i "Wahlgrens värld" som barn. 

Nu avslöjar han en hemlighet som han har tillsammans med Bianca Ingrosso, 29, och Oliver Ingrosso, 34. 

MISSA INTEBenjamin Ingrosso om relationen med Ashton – förnekar allt: ”Men snälla”

Benjamin Ingrossos karriär började i "Wahlgrens värld"

Det har gått åtta år sedan premiären av Pernilla Wahlgrens realityprogram "Wahlgrens värld", och under åren har programmets innehåll förändrats en hel del.

Under de första åren fick tittarna följa en familj med tonårsbarn där vardagen kantades av bråk och tjafs, men också kärlek och skratt. 

I de senare säsongerna har tittarna istället följt Bianca Ingrossos raketkarriär, Pernilla Wahlgrens kärlekshistoria med Christian Bauer och Benjamin Ingrossos stora genomslag i musikbranschen.

LÄS MER: Därför syns Benjamin Ingrosso inte i Wahlgrens värld – okända kravet 

Benjamin Ingrossos stora hemlighet med syskonen

Nu verkar det som att Benjamin har ännu ett projekt på g, för på Instagram avslöjar han att han har en stor hemlighet med sina syskon Bianca och Oliver.

I en händelse berättar han nämligen att syskonen nyligen besökt Rom för att arbeta med ett hemligt projekt. 

"Jag var där med mina syskon Oliver och Bianca, och vi har under året, eller mer än det, hållit på med någonting som är bland, om inte topp tre saker som jag är mest stolt över i mitt liv. Det är en sak som jag har hållit hemlig för nästan alla jag känner. Nära och kära och alla er.", säger Benjamin och fortsätter:

"Men jag kan säga från botten av mitt hjärta att snart kommer det komma en nyhet som jag är sjukt exalterad över att få äntligen avslöja, tillsammans med mina syskon. Jag älskar dem över allt annat och jag älskar det vi ska få göra mest av allt, bredvid min musik."

Han avslutar videon med ett italienskt uttryck, som på svenska översätts till "skapa minnen".

"Snart kommer det. Jag säger bara så här, crea ricordi". 

LÄS MER:

Åsa Ingrossos ärliga ord – efter svåra tiden: "Gick sönder"

Christina Schollin lämnar stora röda huset – här bor hon nu

101 saker att göra när man har tråkigt