Så var Bianca Ingrossos och Phillipes relation – nära vännens avslöjande: ”Inte roligt”

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen gjorde slut sommaren 2022. Nu berättar nära vännen om hur deras relation egentligen var. 

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso var tillsammans i tio år.

Bianca Ingrosso, 29, och göteborgaren Phillipe Cohen, 30, var tillsammans från och till i 10 år. Relationen blev mycket uppmärksammad eftersom paret gjorde slut – för att sedan bli tillsammans igen, flera gånger under åren. Men sommaren 2022 blev uppbrottet definitivt och sedan dess har båda gått vidare. 

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso gjorde slut 2022.

Phillipe är i en ny relation med Rebecca Lindbergh Thor och tillsammans bor de i en lägenhet på Östermalm. Bianca har enligt egen utsago tagit tiden till att jobba på relationen med sig själv, men längtan att träffa den stora kärleken finns. 

Drömmer om att träffa kärleken 

I en video på Youtube, berättar Bianca om sina drömmar för framtiden i hennes privatliv. 

– Min största, största, största dröm är såklart att hitta kärleken. Jag tror att det är därför jag känner mig lite spretig, för att jag tror att jag lägger någon grund i att ha en partner. Men det drömmer jag om, att verkligen bli kär på riktigt. Jag kommer aldrig nöja mig och bli tillsammans med någon om jag inte känner att det här är min livspartner. Få fyra barn, drömmer jag jättemycket om.

Biancas ord om singellivet 

I videon passar hon även på att berätta om de senaste två åren som singel och hur det varit för henne. 

– Jag har varit singel nu i två år. Jag har ju då blivit kär, hjärtekrossad, kär igen, betuttad, absolut inte legat runt, absolut inte varit på mycket dejter. Träffat psykfall. Blivit äcklad ett x antal gånger. Alltså what the fuck, de här två åren, berättar Bianca. 

Nära vännen om Bianca och Phillipes relation 

Bianca berättar att trots alla upp och nedgångar, har hon ändå hållit humöret uppe. 

– Men jag har hållit genuint glad genom hela tiden ändå. Alltså förut med mig och Phillipe så kunde jag bli ledsen så jag blev bitter och arg. 

Hennes koordinator och vän Emelie Feola avbryter: 

– Jag är ändå otroligt tacksam att jag kom in för två år sedan och du hade gjort slut. 

Vanessa Lindblad, som stått vid Biancas sida i många år, bland annat under hela relationen med Phillipe, bekräftar att det inte alltid var glatt. 

– Det var inga roliga tider innan. Det var inga roliga tider, säger Vanessa. 

Så mår Bianca nu 

Men det har inte bara varit dans på röda rosor, Bianca kan nämligen berätta att hon råkat ut för en hel del saker under åren. Men att hon trots det känner hon sig lycklig. 

– Jag är väldigt lycklig. Jag är verkligen det. Och jag vet liksom inte riktigt varför, det är någonting i mig. Jag vet inte om jag stängt av och flytt, för jag har verkligen varit med om skit senaste året, men jag tror inte det. Jag tror att jag har åkt på såna nitlotter att jag inte är chockad längre. Jag har inga förväntningar längre, vilket är ganska tragiskt i sig. 

MISSA INTE: 

Vintertid 2024: När är det dags att ställa om klockan?

Paradise Hotel 2024: Det heter alla deltagare på Instagram

Allt om Carl Hedin: Ålder, längd, familj och partner