Christian Bauer saknas före bröllopet – Linus får ta över: "Han missade"

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifter sig den 13 september. När familjen hade en gemensam middag innan bröllopet saknades däremot Christian. Nu berättar Pernilla varför. 

Christian saknas innan bröllopet.

Snart är det dags för Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauers, 58, stora bröllopsfest i Marbella. På gästlistan finns allt från släkt, till vänner och kollegor.

Flera av Pernilla och Christians nära och kära har anlänt till staden inför den stora dagen. Pernilla bjöd därför in till en middag i hennes hus "Casa piña". En som däremot saknades från tillställningen var Christian...

MISSA INTEDärför vill Pernilla Wahlgren inte dela sina pengar med Christian

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer oense inför bröllopet

Det har inte varit helt enkelt att få till parets drömbröllop, eftersom Pernilla och Christian flera gånger har varit oense kring detaljerna på bröllopet.

En sak som de haft svårt att komma överens om är bordsplaceringen. Christian vill nämligen blanda alla gäster, medan Pernilla vill hålla vissa vänner samlade.

– Man ska sätta folk ihop som har samtalsämnen och som funkar ihop. Sen skitsamma om det är Christians vänner eller mina vänner, men det ska finnas en tanke bakom, förklarar hon i podcasten "Wahlgren och Wistam". 

Att Pernilla och Christian haft olika syn på bordsplaceringen har lett till en konflikt mellan paret. Pernilla vill nämligen inte att sociala människor ska fastna med blyga, tysta gäster. 

– Det får inte vara så att de "roliga" ska sitta bredvid de som inte är så kul, för att liva upp det bordet. Men då blir Christian så här: "Jaha, så mina kompisar är tråkiga och dina är roliga?", fortsätter hon i "Wahlgren och Wistam". 

LÄS MER: 

Pernilla Wahlgren och Christian oense – problemet inför bröllopet: "Ångest"

Pernilla och Christian har haft olika syn på bröllopsdetaljerna.

Christian saknas dagarna före bröllopet

Instagram berättar Pernilla att Linus Wahlgren och kollegan Kim Sulocki var först med att anlända till Spanien. Dagen efter kom Oliver Ingrosso, Zoe-Fay Brown och deras lilla son Kali

Näst på tur var vännen Jennifer Wesslau och till sist Pernillas mamma, Christina Schollin.

Under tisdagen firade familjen Linus som fyllde 48 år med en middag, men en som saknades från kalaset var Christian. Anledningen? Han var upptagen med att underhålla sina "best men".

"Vi firade Linus födelsedag med mysig familjemiddag och tårta, och otrolig Champagne som gulliga Nilla och Mange hade med sig!", skriver Pernilla i inlägget och fortsätter:

"Efter middagen passade jag på att öva på bröllopsvalsen - med Linus som stand in..! Den sitter inte riktigt, kan jag säga…! Får nog öva lite noggrannare med @cebebauer imorgon..! Christian tillbringade dagen borta med sina Best man , samt med att styra upp det sista inför bröllopet. Han är otrolig min lilla Chrille..! Men oj, vilken mysig kväll han missade..! Älskar kvällarna här i ”Casa Piña”…Njuter av lugnet före stormen…!"

LÄS MER:

 Pernilla Wahlgrens bild på Linus skapar starka reaktioner: ”Illa”

Christina Schollin lämnar stora röda huset – här bor hon nu

Allt om Elin Härkönen: Skadan, pojkvän, ålder och familj

Paradise Hotel 2024: Det heter alla deltagare på Instagram