Sofia Ståhls ärliga ord – så reagerade dottern på graviditeten: ”Får ta...”

Sofia Ståhl och Tareq Taylor väntar sitt första gemensamma barn. Nu berättar Sofia hur dottern Edith reagerade. 

Sofia Ståhl väntar sitt andra barn.

I somras avslöjade träningsprofilen Sofia Ståhl, 36, att hon väntade barn med tv-kocken Tareq Taylor, 48. Båda har barn från tidigare förhållanden, Sofia har dottern Edith, 7, och Tareq dottern Ellen, 19, men nu ska de utöka familjen med sitt första gemensamma barn. 

”Jag som trodde att jag var klar och hade så gott som stängt den dörren, men så visade det sig att vår kärlek var det som behövdes för att dörren skulle vara vidöppen. Livet visar hela tiden hur föränderligt det är och att vi inte vet någonting om vad som kommer. Den här gången visade det sig på det allra finaste sättet.”, skrev Sofia på sin blogg

Sofia Ståhl och Tareq Taylor väntar sitt första gemensamma barn.

Tareq Taylor om känslorna att bli pappa 

I en intervju med Aftonbladet berättade Tareq om hur det känns att bli pappa igen. 

– Men det är jättekul och vi är superglada och tycker det är fantastiskt roligt. Barn är ingenting man kan beställa på posten. Antingen så funkar det eller så funkar det inte. Vi blev väldigt lyckliga när vi fick ett positivt besked, sa han då. 

Vidare berättade han att bebisen väntas komma i början på nästa år, men något specifikt datum avslöjade paret inte. Däremot berättade de att de kommer ta reda på vilket kön bebisen som gömmer sig i magen, har. 

– Jag tog inte reda på det förra gången, utan höll mig från det. Men nu kommer jag unna mig det. Det är i alla fall tanken och något vi är överens om, säger Sofia varpå Tareq flikar in:

– Det är ju lite kul. Men det har ingen betydelse om det är en pojke eller flicka så länge barnet är friskt. Men det är skoj att veta och man kommer ju ändå få reda på det sedan.

Dotterns reaktion 

Den lilla bebisen är alltså efterlängtad av många. Inte minst Sofias dotter Edith som är överlycklig över att bli storasyster. När Sofia har en frågestund på sin blogg, får hon frågan om hur Edith reagerade på beskedet att hon ska få ett syskon. 

Sofia svarar: 

”Hon blev överlycklig och är redan väldigt engagerad i graviditeten och mån om att jag inte får ta i för mycket för jag är gravid och längtar efter bebisen. Hon är så redo att få bli storasyster vilket vi är så tacksamma för. ”

MISSA INTE: 

Allt om Elin Härkönen: Skadan, pojkvän, ålder och familj

Allt om Emil Henrohn: Partner, Tiktok, längd och pengar

Vintertid 2024: När är det dags att ställa om klockan?