Kristin Kaspersen visar upp lyckan med Filip och Linn: ”Galet”

Filip Lamprecht och Linn Hegdal har varit ett par i snart två år och de spenderar gärna tid med sina familjer. Nu visar Filips mamma Kristin Kaspersen upp stora lyckan med dem. 

Kristin Kaspersen har två söner.

Kristin Kaspersen, 54, har två barn: Leon Fahlén och Filip Lamprecht. Leon är idag 20 år gammal och Filip har hunnit bli hela 27 år.  

Filip Lamprecht har blivit en stor profil i eget namn och har synts en hel del i tv-rutan. Förutom "Fångarna på fortet", "Förrädarna" och "Sveriges mästerkock VIP" har han bland annat tagit hem vinsten i "Hela kändis-Sverige bakar" då han tävlade med friidrottaren Michel Tornéus. 2021 vann han även "Let's dance", där dansade han ihop med, numera flickvännen Linn Hegdal

Yngsta sonen bor fortfarande hemma 

Leon är den av sönerna som Kristin fortfarande har boende hemma hos sig, men trots att han bor hemma har han det knepigt ekonomiskt, det berättade han på röda mattan när streamingtjänsten Max hade en lanseringsfest: 

– Nej men det går så dåligt nu, jag ska inte ljuga, berättade han för Hänt och fortsatte: 

– Men det är väl att man är sökande efter jobb. Det är på gränsen att jag har råd med Fanta, så det är ju…. Logiskt. 

Kristin Kaspersen med sönerna Leon och Filip.

Kristins längtan efter barnbarn 

Sedan Filip och Linn blev ett par har även Linn och Kristin kommit varandra nära, och då och då ser man på sociala medier att de två umgås.  

Nyligen berättade Kristin Kaspersen att hon ser fram emot tiden då hon förhoppningsvis ska få barnbarn – kanske till följd av att Linn Hegdal och Filip Lamprecht får barn. 

Det är i sin podcast "Nyfiken på", när Marie Mandelmann gästar, börjar Kristin berättar om hur hon kommer vara som farmor. 

– Det kan jag tänka en dag då man får barnbarn, även om jag tänker att man skulle vilja göra en säsong uppe i Åre och åka sidor... Nu när barnen har blivit stora och flyttat hemifrån, eller en är ju kvar men han lever ju sitt liv också, att passa på att göra något för mig som inte är att jag behöver vara kvar i stan för det är skola eller något, säger Kaspersen och fortsätter: 

 – Då tänker jag att jag behöver göra det nu. För jag vet inte... säg om fem år eller fyra år när man förhoppningsvis har barnbarn, då vill ju inte jag vara långt borta. Då vill jag vara nära. 

Läs mer: Kristin Kaspersens ord om att få barnbarn: "Vill..."

Linn Hegdal och Kristin Kaspersen på galapremiär 2023.

Kristins lycka med Filip och Linn 

Under sommaren har Kristin spenderat mycket tid i Stockholms skärgård, men även i Järvsö där hennes mamma Barbro ”Lill-Babs” Svensson växte upp. 

Sista sommarhelgen innan alla jobbprojekt skulle dra igång, spenderade Kristin en helg i huset i Järvsö tillsammans med Filip och Linn. Och sommardagarna spenderades på bryggan, goda middagar och en hel del projekt i huset. 

”Galet härlig helg i Järvsö! Renoverat, rivit altan, skrattat, AW, kräftskiva och sköna bad i Ljusnan. Vad mer är möjlig? Älskar att vara aktiv och samtidigt får huvudet vila. Drömhelg! Nu taggad på ny vecka. Godnatt!” skriver Kristin till bilden.

Även Filip har lagt upp bilder från helgen: 

”Spenderade i alla fall sista 2 dagarna i Järvsö! Lyckades hinna ha kräftskiva, riva upp vår fuktskadade trall, hitta lite gamla bilder, vandra lite, bada i Ljusnan, upptäcka TikTok filter och såg TYP en blodmåne??”

Tack för en magisk helg.”, kommenterar Kristin.

Även Linn kommenterar ett rött hjärta. 

MISSA INTE: 

Allt om Torbjörn Averås Skorup: Partner, bror och Bäst i test

Allt om Paradise hotel 2024: Premiär, programledare och alla deltagare

När är det fullmåne 2024 – alla datum