Efter uppbrottet – Magdalena Graafs nya besked om kärlekslivet

Magdalena Graafs kärleksliv har inte varit helt lätt. Nu kommer hon med ett nytt besked om kärlekslivet. 

Magdalena Graaf har varit i flera stormiga relationer under åren.

Magdalena Graaf, 48, slog igenom som väldigt ung och har stått i rampljuset i majoriteten av hennes liv. Hennes stora genombrott kom på 90-talet tillsammans med lillasystern Hannah Graaf, 45. Systrarna gjorde stor succé som både modeller och popduo.

Magdalena är idag en omtyckt tv-personlighet, företagare och influencer. Hon har en nära relation till sina följare, både på sin blogg och sin Instagram där hon öppenhjärtligt delar med sig av sin vardag, sina tankar och funderingar om både stora och små saker. 

Läs merMagdalena Graaf tvingas uppsöka vård – efter systern Hannahs oro: ”Förhoppningsvis...”

Magdalena och Hannah Graaf.

Magdalena Graafs stormiga kärleksliv

Magdalena Graafs kärleksliv har kantats av flera stormiga relationer genom åren. Hennes första make misshandlade henne så pass illa att hon var tvungen att fly med deras gemensamma son. Magdalena sökte sig till en kvinnojour och levde en period under skydd.

Sedan träffade hon fotbollsspelaren Magnus Hedman och de gifte sig 1999. Tillsammans har de två barn, Lancelot Hedman Graaf och Tristan Hedman Graaf. Efter sju års äktenskap gick paret skilda vägar 2006, och separationen ledde till en stormig publik skilsmässa.

Magdalena Graaf och Magnus Hedman 2007.

2010 träffade Magdalena bilhandlaren Filip Larsson, och tillsammans fick de två söner: Louie och Charlie Paret gick skilda vägar efter cirka 10 år tillsammans, bara månader innan det planerade bröllopet. Magdalena gick senare ut med att hon kom på Filip med att sms:a med en annan kvinna och att det ska ha varit en anledning till att paret skiljdes åt.

I mars 2021 gick Magdalena ut med att hon var i en relation med Louie Marti och kort därefter förlovade de sig. Men det blev inget giftemål. Hösten 2022, efter att ha varit förlovade i knappt ett år, gjorde de slut. Därefter blev de tillsammans på nytt och förlovade sig sedan igen – innan de än en gång gick skilda vägar. 

Under våren 2024 var Magdalena i en kortare relation med Sasa Jensen, 50, men i maj gjorde de slut. 

Magdalena Graaf och Louie Marti på Krisatallen 2023.

Magdalena Graafs nya besked om kärlekslivet 

Sedan dess har Magdalena varit singel. När hon gästar ett avsnitt av ”Relationspodden 3.0” med Bingo Rimér berättar hon om kärlekslivet. 

– Jag är nog kär i kärleken, jag vill så himla gärna, säger Magdalena i avsnittet. 

När duon pratar om kärlek och relationer frågar Bingo vad Magdalena har för plan framöver: 

– Ingen plan alls. Jag ska vara själv, jag vill vara själv, säger hon. 

Det visar sig att Magdalena ofta givit sig in i en ny relation ganska tätt inpå att den föregående tagit slut. Något hon inte vill göra denna gång. 

– Bara landa lite liksom. Man är så skadad, man mår så dåligt. Det är bra att hitta tillbaka till sig själv lite. Så ska man platsa in, göra någon annan till lags och så ska man vara bra. Nej, jag tror att nu ska jag vara själv. 

Vidare berättar Magdalena att hon varit på diverse dejtingappar förut, men att det inte är något för henne.