• Enilsson

    Mäns behov av porr

    Kan någon bara förklara för mig varför män har sånt stort behov av porr? 

    Man lever i ett bra samboförhållande, man har ett bra sexliv, men ändå kollar man in andra tjejer på snusk-sidor? 
    Varför gör män så? 

  • Svar på tråden Mäns behov av porr
  • Anonym (Natalia)
    Anonym (Tiden) skrev 2024-06-09 16:36:00 följande:

    Jag trodde detta innan jag träffa min man. Jag kan säga såhär att min man inte tittar på porr. Vi jobbar tillsammans och är med varandra i stort sätt hela dagarna.

    Om han inte jobbar så klipper han gräset. rensar i rabatten, kollar på partiledardebatter, ser dokumentärer, bygger någon möbel i trägården eller tar en löprunda med barnvagnen. Helt ärligt tror jag inte tiden finns till. Han har sagt tydligt också att han inte är intresserad av porr. Han går mer och är besviken över att han inte hunnit läsa en ny bok nu som handlar om typ andra världskriget?. 

    När han inte har möten på typ teams så är han med barnen eller lagar mat? Då har han alltid på radion eller något så har svårt att se att porren är på då också. Så inte alla män. 


    Nu säger jag inte att din man kollar på porr , det kanske han inte gör. Men det låter inte riktigt hälsosamt att ALDRIG få nån egentid. Jag skulle bli galen.. 

    Du har alltså koll på vad han gör 24 timmar om dygnet varje dag? Jag har själv tre barn, är oftast med de två yngre och går inte ut och festar eller nått sånt men att alltid vara med antingen barnen eller min partner , varje vaken minut skulle jag inte må bra av. Jag behöver till exempel få träffa vänner och ta en fika eller gå en promenad ensam eller ibland bara få vara hemma ensam. Ingen av er har alltså något behov av att nånsin vara ensamma? Ni är nog nästan de i enda människorna i hela världen som saknar det behovet isåfall. 

    Om det är så att du har koll på honom 24/7 kan du ju faktiskt inte veta om han gör det eller inte. De flesta håller på med sig själva nån gång även i ett förhållande , kanske i duschen till exempel.. därmed inte sagt att han måste kolla porr för att göra det men att han aldrig nånsin under ert förhållande har hållit på med sig själv har jag väldigt svårt att tro. 
  • Anonym (Man)
    Anonym (Fru) skrev 2024-06-09 15:08:58 följande:

    Blir lite nyfiken att veta också vad alla ni män som tycker det är okej att runka och titta på andra än er partner skulle tycka om er flickvän/fru tittade på en annan man och hans organ och onanerade? Skulle ni tycka det är helt naturligt och vara okej med det? 
    Min man har uttryckt att han inte tycker det skulle vara okej med förklaringen att han tycker att k*kar skiljer sig mer i storlek och form än f*ttor. Det håller jag dock inte med om men har haft svårt att argumentera runt det... 


    Skulle säga ja alla dagar i veckan om hon ville det. Har inga som helst problem med det, skulle bara tända mig ännu mera.
  • Anonym (Man2)

    Jag skulle inte bry mig om min tjej tittade på porr.

  • Anonym (Blad)
    Enilsson skrev 2024-06-09 12:00:39 följande:
    Varför finns ens ett behov av att onanera om man har ett bra och aktivt sexliv? 
    Förstår inte behovet av porr, mest tjejer som blir förnedrade känns det som. 
    Det är ju ett hån mot den man lever med att sitta och bli tänd på andra på det sättet. Hur tror du det känns för tjejen? Man känner sig otillräcklig, man duger inte.
    Min man får kolla på hur mycket porr han vill, mår inte det minsta dåligt av det. Och Självfallet så vet jag att han kan bli tänd på andra kvinnor än mig. Likaså att jag kan bli tänd av andra män. Betyder ju inte att man inte älskar sin respektive för det, eller skulle få för sig att agera på det.

    Om man mår dåligt över att sin partner kollar på porr så har man mest troligt en låg självkänsla. Kan ju vara annat som spökar i relationen med.
  • Anonym (Suck)

    Snart åker han ut ur huset med kuken före.
    Jävla kukrunkare till karl!

  • Anonym (Tanken är fri!)

    Galet många kränkta nunnor i tråden. Någon ställer en fråga riktad till män. När männnen svara så blir kvinnorna arga. Va fan väntade ni er? Varför kräver ni att ha kontroll över era mäns känsloliv? Låter rubbat. Alla har rätt att bli kåt. Tror ni bögarna har samma tjafs för att deras partner kollar på bögporr?

  • Anonym (Nej tack)

    Hade inte dejtat någon som måste titta på porr för att bli nöjd med mig.

    Tycker det borde räcka med sin partner. Att gå omkring och vara otillräcklig är inget som jag skulle må bra av. Detta är man ju definitivt om personen måste glo på porr utöver att ha sex med sin partner för att må bra. 

  • Anonym (Tanken är fri!)
    Anonym (Nej tack) skrev 2024-06-10 00:32:47 följande:

    Hade inte dejtat någon som måste titta på porr för att bli nöjd med mig.

    Tycker det borde räcka med sin partner. Att gå omkring och vara otillräcklig är inget som jag skulle må bra av. Detta är man ju definitivt om personen måste glo på porr utöver att ha sex med sin partner för att må bra. 


    Kräver du även att din man måste tänka på just dig när han onanerar? Om ja, hur ska du kontrollera det?
  • Anonym (Nej tack)
    Anonym (Tanken är fri!) skrev 2024-06-10 00:42:30 följande:
    Kräver du även att din man måste tänka på just dig när han onanerar? Om ja, hur ska du kontrollera det?
    Det handlar inte om att kontrollera utan om att vara ödmjuk i sin sexualitet och inte girig.

    Jag är inte girig själv utan känner mig fullt tillfredsställd med att ägna mig åt endast en person.
    Detta räcker gott och väl för mig och jag har inga behov av att blanda in andra personer än en partner i vår relation. Självklart vill jag också träffa en likasinnad. Kompabilitet är en grundpelare för en sund relation.
  • felicityporter

    Jag tycker var och en måste få kolla på porr om de vill utan att meddela sin respektive, man som kvinna. Däremot blir jag riktigt sårad om han tittar på ?riktiga? kvinnor på t ex TikTok eller Messenger och skickar hjärt-emojis och sådana saker, superledsen och jag skulle aldrig göra något sånt mot en kille.

Svar på tråden Mäns behov av porr