Inlägg från: Anonym (Man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man)

    Mäns behov av porr

    Jag tittar på porr för att min fru har aldrig viljat utveckla vårt samliv. Hon grävde ned sig i familjelivet och är nöjd med att vi håller om varandra i tv-soffan och har planerat sex en gång i veckan. Jag har alltid viljat mer än så, jag har varit öppen för att prova sig fram eller experimentera lite. Har försökt med henne flera gånger men hon är inte intresserad, till slut gav jag upp och drömmer mig bort i porrens värld.

  • Anonym (Man)
    Enilsson skrev 2024-06-09 10:42:15 följande:
    Här kan man få sex så mycket han vill, men han verkar nöja sig med gos i soffan och småtafsande under dagen, men väl nerkrypna i sängen är allt som bortblåst.
    Han vet inte att jag vet att han dagligen sitter på snusksidor där man kan köpa privatpersoners egengjorda snuskfilmer, vilket han också gjort. 
    Vi har inte dåligt sexliv och han vet att jag är öppen för att utveckla sexlivet, så jag förstår inte riktigt grejjen 🤷?♀️
    Fast det handlar inte bara om hur mycket sex man vill, det handlar om experimentlustan, lekfullheten, öppenheten till erotiken. Att få göra saker tillsammans, att utvecklas tillsammans. Många kvinnor verkar bli så nöjda bara de får barn och ett hem att pyssla i.  
  • Anonym (Man)
    Anonym (Håller med) skrev 2024-06-09 13:37:27 följande:
    Och om det finns och mannen ändå tittar på porr, vad ska de skylla på då? Och hur kommer det sig att kvinnorna ska skuldbeläggas för att männen använder porr? Det är deras eget val!
    kan känna att titta på porr, erotik är mer sunt än att inte titta alls. Sen vad som är sund konsumtion varierar stort. Viktigast är att man kommunicerar med varandra. Känner inte att kvinnor skuldbeläggs för att män tittar på porr men visst har ens partners lust en del i vad som sen händer i relationen. Om ens partner inte längre är nyfiken eller har någon större lust för erotiken medan man själv har det så finner man andra vägar till att döva den lusten. Hur är olika för alla. 
  • Anonym (Man)
    Anonym (Håller med) skrev 2024-06-09 14:04:31 följande:
    Du är säkert medveten om hur porr påverkar hjärnan? Att det kan skapa beroende och impotens? Med det skulle jag säga att det tvärtom är sunt att låta bli.

    Det är tyvärr ofta det kommer fram, precis som i den här tråden, att om sexlivet är si eller så då borde det påverka hur mycket mannen använder porr, men det är för mig ett feltänk. Det ligger inte på kvinnan att ställa upp tillräckligt ofta eller på de sätt han vill för att han ska förmås hålla sig borta från andra kvinnors f-----. Du säger själv nu att du inte känner att kvinnor skuldbeläggs, ändå säger du direkt efter att ens partners lust påverkar vad som händer och att man då hittar "andra vägar". Då har ju även du lagt det på partnerns ansvar! Inte att man själv kan ta ansvar antingen för att respektera sin partner och låta bli porr, eller som jag skrev förut antingen avsluta eller försöka lösa problemet. Respekt ska inte bero på hur ofta ens egen kvinna särar på benen där det då indirekt blir hennes eget fel för att hon inte ställer upp.
    Tror inte porr skapar beroende eller impotens för de flesta, en del ja men de flesta nej. Jag håller inte med om ditt resonemang, vi ser annorlunda på situationen. Viktigast är ett öppet sinne att vilja utforma relationen så den kan fungera för båda. 
  • Anonym (Man)
    Anonym (Fru) skrev 2024-06-09 15:08:58 följande:

    Blir lite nyfiken att veta också vad alla ni män som tycker det är okej att runka och titta på andra än er partner skulle tycka om er flickvän/fru tittade på en annan man och hans organ och onanerade? Skulle ni tycka det är helt naturligt och vara okej med det? 
    Min man har uttryckt att han inte tycker det skulle vara okej med förklaringen att han tycker att k*kar skiljer sig mer i storlek och form än f*ttor. Det håller jag dock inte med om men har haft svårt att argumentera runt det... 


    Skulle säga ja alla dagar i veckan om hon ville det. Har inga som helst problem med det, skulle bara tända mig ännu mera.
Svar på tråden Mäns behov av porr