Inlägg från: Anonym (Nej tack) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nej tack)

    Mäns behov av porr

    Hade inte dejtat någon som måste titta på porr för att bli nöjd med mig.

    Tycker det borde räcka med sin partner. Att gå omkring och vara otillräcklig är inget som jag skulle må bra av. Detta är man ju definitivt om personen måste glo på porr utöver att ha sex med sin partner för att må bra. 

  • Anonym (Nej tack)
    Anonym (Tanken är fri!) skrev 2024-06-10 00:42:30 följande:
    Kräver du även att din man måste tänka på just dig när han onanerar? Om ja, hur ska du kontrollera det?
    Det handlar inte om att kontrollera utan om att vara ödmjuk i sin sexualitet och inte girig.

    Jag är inte girig själv utan känner mig fullt tillfredsställd med att ägna mig åt endast en person.
    Detta räcker gott och väl för mig och jag har inga behov av att blanda in andra personer än en partner i vår relation. Självklart vill jag också träffa en likasinnad. Kompabilitet är en grundpelare för en sund relation.
  • Anonym (Nej tack)
    Anonym (Tanken är fri!) skrev 2024-06-15 00:18:21 följande:

    När tråden börjar gå vilse så byter jag ut ordet ?porr? med ordet ?sport?.

    Porrindustrin är skitig och många tar skada. Men som med alla industri finns en mottagare, ett behov. Ingen har lyckats sätta fingret på varför det behovet finns. Framförallt inte när vi vet att folk far illa. Men vi vet inte heller varför vi dricker eller tar droger, trots att vi vet att folk far illa. Vad vi däremot har konstaterat är att vissa är mer obrydda än andra i vår konsumtion och vad den gör med oss. Folk skuldläggnings oss och vi skyller ifrån oss, men ingen kan svara på varför. Annat än att vi är kåta.

    Ta inte illa upp. Vi konsumerar inte porr för att skada någon, enbart för att lätta på trycket.


    Varför kan ni inte "lätta på trycket" med era partners enbart? Varför måste man blanda in andra?

    Jag kan förstå att singlar har behovet av att titta på porr men någon i en relation?

    För mig skvallrar detta ganska tydligt om att personen inte är monogam utan har behov av fler sexuella objekt än sin partner.

    Kanske är det helt okej för en del människor att vara otillräckliga för sin partner som behöver titta och onanera till andra personer.

    Själv vill jag ha en enkel partner som inte behöver mer än en person att lusta sig med. En som fungerar lika okomplicerat som en själv. Föredrar exklusiva relationer som består av två personer endast. Annars går intimiteten förlorad i mina ögon. 
  • Anonym (Nej tack)
    Anonym (Tanken är fri!) skrev 2024-06-15 13:40:20 följande:
    Det förutsätter att du och din partner has samma behov. I mitt fall är inte min partner intresserad av sex längre. Där av kan jag i bland se på porr, inte konstigare än så. Förstår inte varför kvinnor i tråden blir så förnärmade. Är det för att ni inte förstått förrän nu att era egna partners även tittar på porr? 
    Fast nu syftade inte jag relationer där den ena parten tappat lusten och den andra behöver få utlopp för sin egen frustration. 

    Förstår om vissa kvinnor bli förnärmade. Iallafall de kvinnor som anstränger sig för sin partner och försöker göra sig fina. De tappar ju tillslut motivationen att göra detta och känner sig osedda om deras partners sitter varje dag och runkar till andra kvinnor istället. 
Svar på tråden Mäns behov av porr