Inlägg från: Anonym (Fader) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fader)

    Gaza eller Israel?

    Mentat skrev 2024-04-10 06:25:42 följande:
    Fria fantasier, som vanligt. Vänligen peka ut exakt vilket inlägg i vilket jag skulle ha velat förbjuda åsikter att framföras
    Du vet mycket väl vad jag pratar om. Jag säger som du "orkar inte leta efter alla dina kommentarer". Du kan enkelt svara...tycker du att det ska gälla åsiktsfrihet även när det gäller obekväma åsikter om Israel och judar? Ja eller Nej?
  • Anonym (Fader)
    Mentat skrev 2024-04-10 10:33:05 följande:
    Svar: Ja. Givetvis och alla dina inlägg är bevis för den saken. Bevis för mitt ställningstagande finns i Ni som tror att Hamas och islamister inte vill se fler döda civila, läs detta - Sida 63 (familjeliv.se) , inlägg #621

    Då kan vi alltså konstatera att "Fader"s påstående i inlägg #550 var inkorrekt, eller för att använda "Fader"s favorit uttryck: Ren lögn.
    Så du stödjer antisemitiska åsikter?
  • Anonym (Fader)
    Anonym (Borderlina) skrev 2024-04-10 10:38:38 följande:

    Jag står på Israels sida mest för att vänstermänniskor och muslimer gillar Palestina.


    Väldigt moget och genomtänkt ;)
  • Anonym (Fader)
    Dr Nail skrev 2024-04-10 15:15:51 följande:
    Det är väl lite så att ungdomar står med Palestina men boomers är oftare på Israels sida? I USA även konservativa krista, har jag för mig.
    Ja, det verkar vara så. Ungdomarna har inte hunnits indoktrineras av sionistisk propaganda där Israel är alltid offer, även när Israel ockuperar andras områden, när man fördriver och mördar oskyldiga människor, bygger illegala bosättningar osv.
  • Anonym (Fader)
    AndreaBD skrev 2024-04-10 16:06:31 följande:
    Antigen har du aldrig förstått yttrandefrihet, eller så försöker du lura ungdomar som inte kan det här än. Men - de brukar lära sig det i högstadiet. 

    Man har yttrandefrihet så länge man inte bryter mot andra lagar - t.ex. hets mot folkgrupp. 
    Jag förstår mycket väl vad yttrandefrihet är för något. Det är just därför jag inte förstår varför du och dina gelikar tycker att man inte ska kritisera Israel. Vi får kritisera tex Iran, Ryssland, USA, Turkiet, Kina...ja vi får kritisera ALLA länder men inte Israel? Vi får ha motbjudande åsikter mot kommunister, muslimer, turkar, tyskar,  kineser...ja vi får ha motbjudande mot precis ALLA men inte mot judar? 
  • Anonym (Fader)
    Mentat skrev 2024-04-10 16:10:32 följande:
    Jag tror inte att du är så ointelligent att du inte begriper vad folk skriver. Alltså måste det finnas något annat skäl till att du vänder svart till vitt i din påstådda tolkning av olika inlägg.

    Kanske för att spamma tråden med inlägg så att sådana som är pinsamma för dig försvinner från sidan? Allmän grälsjuka? Jag vet inte, men det är uppenbarligen medvetet och avsiktligen oseriöst. Någon diskussion är det i alla fall inte.
    hahah vad roligt att just du säger det. :)))))) Vända svart till vitt, anklaga folk för att vara Hamas anhängare för att man säger att man stödjer Israels existens men inte Israels övergrepp på civila palestinier. Jag tror inte att du är så ointelligent att du inte fattar att du säger emot dit själv.  
  • Anonym (Fader)
    AndreaBD skrev 2024-04-10 18:37:24 följande:
    Att du spammar ner allt här med israel-hat som ofta verkligen är på gränsen till hets mot folkgrupp visar ju att DU FÅR kritisera. Så, vad försöker du tuta i folk här? Ingen har hindrat dig. Att vi sedan påpekar att du ljuger - det fårhel du ta. Annars får du hålla dig till sanningen.

    Men även OM du skulle bli hindrat på ett forum - det bestämmer forum-ägare genom moderatorer. Huvudsaken är : Man blir inte straffat av staten för att man säger sånt. DET är yttrandefrihet. 
    Att skriva argumentera och bevisa för extremisterna har fel, är inte att spamma, utan att göra världen till en bättre plats. Det jag kritiserar är Israels ockupation, slakt på barn och OSKYLDIGA CIVILA, förtryck, fördrivningar av OSKYLDIGA MÄNNISKOR från deras hem, ILLEGALA bosättningar och de religiösa extremister som bor där men du säger hela tiden att det är Israel-hat och mest att det är antisemitism. Du själv säger hemska saker om palestinska barn och palestinier men tycker att det är antisemitism om man säger exakt samma sak om judar. Era anklagelser har därför blivit tomma ord pga sv sådana obefogade atacker.  Allt precis allt jag skriver grundas i fakta och rapporter som jag alltid redovisar. Dessa kommer från OBEROENDE och pålitliga källor typ Amnesty, Human Rights Watch, UN...men du skriver att även de är antisemiter. Tragikomiskt! 😂Och du har aldrig bevisat något över huvudtaget. Du vet sådana som gillar att säga emot mrn inte har något att säga? Och så blir det pinsamt att de inte fattar? Precis.

    Du har inte svarat på mina frågor.
  • Anonym (Fader)
    AndreaBD skrev 2024-04-11 07:55:07 följande:
    Detta är inget svar på mitt inlägg. Det är bara ytterlgare spammande. Så jag slutade läsa mitt i. 
    Jo då, det är ett svar men som du inte vill höra ;)

    Jag har svarat på din kommentar och förklarat varför det inte är spam att förklara för extremister hur extrema deras åsikter är, att du och dina gelikar falskt anklagar alla som skriver kritik mot Israel för att vara antisemiter och att jag har också förklarat att det jag skriver inte är lögner eftersom allting grundas i rapporter från oberoende och pålitliga organisationer som du också kallar för antisemiter. 

    Du däremot duckar på alla mina frågor men jag förstår...har man inga argument då kan man bara spela död ;)
  • Anonym (Fader)
    AndreaBD skrev 2024-04-11 11:07:44 följande:
    FRÅGOR? Du ställer inte frågor. Bara retoriska i så fall. Du för ingen diskussion heller och du svarar inte på ett inlägg. Du rabblar bara din speciella uppfattning av 70 års historia, utan hänsyn till om man pratade om helt anat.  Om och om igen. Därför spam. 
    Som vanligt spelar du bara dum när du vill ducka frågorna. Det är enkelt att kolla tillbaka vilka frågor du fick. Jag tycker att det här är en seriös tema där man borde ha kolla på fakta. Det jag rabblar är fakta som jag också bevisar genom att länka till pålitliga källor. Jag länkar aldrig till några extremistiska bloggare och sionister så som du gör eftersom det är ren propaganda de levererar. Jag håller mig till fakta medans du bara tycker att man ska säga emot, trots att du inte har något att säga. Därför är 99% av alla dina inlägga meningslösa och intetsägande. 
  • Anonym (Fader)
    Anonym (fi) skrev 2024-04-11 14:05:52 följande:
    För att yttrandefriheten upphör vid sådant som till exempel kränkningar, hets mot folkgrupp och ren och skär antisemitism.

    Därför får du inte säga allt du säger utan konsekvenser.
    Delvis är det som du säger men inte hela vägen. Du själv anklagar allt och alla för att vara antisemiter och judehatare när man egentligen kritiserar Israel och israels regering. ALLA andra länder och regeringar får man kritisera men inte just Israel...varför tänker du så? Du har även hänvisat till några löjliga formuleringar om att man inte får kritisera Israel för något om inte ett annat land kritiseras också. Men alla länder kritiseras om de skulle göra samma saker som Israel. Det är snarare tvärtom...Israel belönas för krigsbrott medans alla andra länder straffas. Ryssland tex dödar civila i mycket mindre omfattning än Israel och har enorma sanktioner mot sig, men Israel får stöd i form av mera vapen och mera pengar. 
Svar på tråden Gaza eller Israel?