Inlägg från: Anonym (Fader) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fader)

    Gaza eller Israel?

    AndreaBD skrev 2023-12-20 23:24:22 följande:
    jaha....så du är särskilt kompetent för att du

    - aldrig pratar om ämnet utan avviker hela tiden
    - i 95 % av inläggen påstår att det finns bevis i din länkade text, och så finns det inte ens indicier.
    - felanvänder de flesta begreppen så som bevis, folkmord, etnisk rensning och apartheid. 
    - antigen med flit eller pga att du inte förstår missförstår varenda inlägg
    - påstår saker som lätt går att motbevisa. 
    - beskyller andra att ha sagt sånt som de aldrig har sagt 

    Nej, om du ger en länk och det finns bara en massa tyckanden i den texten, så är det faktiskt inga bevis. 

    Och det är lustigt att du snackar om dina "pålitliga källor" trots att du generellt inte anger källor alls. Med några få undantag.
    Ja, för dig är jag professor  Fader :D Och allt det du skrivit är inget annat än lögner. Precis som när du skriver att de dödade palestinska barn och civila är egentligen terrorister, eller när du påstår att de döda palestinska bebisar är egentligen sminkade dockor, eller när du påstår att palestinier inte diskrimineras i Israel osv. Det är så fult att på det sättet negligera och demonisera döda barn.

    Alla länkar som jag lägger till i mina kommenterar är pålitliga källor som tex Amnesty, Human Rights Watch, FN men avfärdar dessa och du skrev att du tyckte att alla dessa är på ett eller annat sätt antijudiska och att de inte går att lita på. Detta visar hur extrema dina åsikter är. Och sedan skriver du att jag inte anger källor :))))) Men du själv kommer bara med personliga tyckande och länkar till sionistiska bloggare eller till IDF, och hävdar att det de säger är sant :))) Inte lätt att försvara Israel när de begår så fruktansvärda krigsbrott...då måste man hitta på hela tiden ;)

    Du har också slutat svara i den andra tråden där jag ifrågasatte många av dina kommenterar och det som händer i Gaza. Du har inte svarat angående "dockorna" i Gaza. :)
  • Anonym (Fader)
    Menar du att över 18 000 civila inte dödats? Du brukar ju hävda att det egentligen är dockor.
  • Anonym (Fader)

    Kommer ni ihåg hur Israel ljög om flygangrepp på civil konvoj som sökte säkerhet i Gaza i oktober 2023?


    Den 13 oktober träffades en civil konvoj som flydde från Gaza City enligt order från den israeliska militären på en väg som identifierats som en "säker rutt" av Israel, av ett israeliskt luftangrepp som dödade 70 människor och skadade minst 200. Den israeliska militären  förnekade  attack konvojen. Amnesty International verifierade dock   videor av attacken och drog slutsatsen att det var resultatet av ett luftangrepp.


    twitter.com/amnesty/status/1713631257005830164



  • Anonym (Fader)
    AndreaBD skrev 2023-12-22 10:32:36 följande:
    Hundratals västerländska journalister har sett dokumentationen från massakern och har vittnat om det. Inklusive halshuggna barn. Aljazeera är alltid på arabiska sidan, det vet vi ju.

    Och det var delvis värre. Folk som sysslade med det på plats i Israel sa att de hade flera säckar med kroppsdelar som de inte kunde identifiera. Och då hade det ändå gått flera dagar. Bara för att få en bild av hur dessa Hamas-typer betedde sig som vilda djur. 

    Och det försöker Aljazeera förneka? Löjligt. Det finns uppenbarligen bra dokumenterad. 
    Du ljuger som vanligt. Israel själva har sagt att de inte kan bevisa halshuggningar. Biden gick själv på propagandan och gav först ett uttalande men sedan fick han ta det tillbaks efter att det kommit fram att Israel inte har några som helst bevis. Ge oss bevis. Ge oss ett endaste namn på ett barn sim blev halshugget. Ge oss dokumentation du pratar om och pålitlig infokälla, snälla. Och sluta ljuga.
  • Anonym (Fader)
    AndreaBD skrev 2023-12-22 10:23:11 följande:
    Förtal igen.

    Vad jag skrev var att Hamas sätter upp dockor och spelar upp något på hebreiska så att israeliska armén ska tro att det finns gisslan där och luras i ett bakhåll.

    Och det uppskattas att ungefär 7000 Hamas har dödats, så det är ju ren lögn med 18000 civila. Kanske 18000 sammanlagt. Men det är ju Hamas siffror. 
    Du skrev att döda palestinska barn var egentligen sminkade dockor. Det tycker jag var mycket lågt tom från dig. 

    Israel säger att de TROR att de dödat ca 2000 terrorister. Som vanligt, INGA BEVIS. 18 000 oskyldiga civila har dödats. Man räknar inte stridande i det här fallet. Ca 8000 är barn. Antal döda är egentligen mycket högre. Tusentals människor ligger fortfarande begravda under rasmassorna.
  • Anonym (Fader)
    AndreaBD skrev 2023-12-22 10:23:11 följande:
    Förtal igen.

    Vad jag skrev var att Hamas sätter upp dockor och spelar upp något på hebreiska så att israeliska armén ska tro att det finns gisslan där och luras i ett bakhåll.

    Och det uppskattas att ungefär 7000 Hamas har dödats, så det är ju ren lögn med 18000 civila. Kanske 18000 sammanlagt. Men det är ju Hamas siffror. 
    Förtal?! Det här skrev du, urklipp:
  • Anonym (Fader)
    AndreaBD skrev 2023-12-22 22:57:54 följande:
    JAG ljuger för att du har hört av EN person att ingen blev halshuggen? Varför skulle jag behöva ge namn? Vad är för namn på personen som skulle ha sagt att man inte kan bevisa det? 

    Jag har hört vittnesmålen av journalister som har sett filmen med dokumentationen av 7. Oktober. Ungefär 6 eller 7 journalister har jag hört säga det där med halshuggning. Och från några israeliska politiker. Och en massa andra detaljer. Barn som bränts levande t.ex. 

    Jag har också hört två av dessa journalister beskriver en mycket grym scen hur man har dödat en pappa och hans två söner, en i taget. Båda beskrev den här delen i detalj. Då kan man vara HELT säker att det är sant när två personer beskriver det så likt, men ändå inte helt identiskt.
    Precis som jag trodde. Inga som helst bevis. Bara rena lögner och propaganda.
  • Anonym (Fader)
    AndreaBD skrev 2023-12-22 23:02:25 följande:
    Ingen har sagt sminkade dockor. Jag har sagt att det såg ut som om det barnet som fanns med i jag tror det var en grej av Amnesty som du ställde in, att DET barnet hade lite väl mycket färg i ansiktet, rosa kinder, såg lite ut som puder - logiska slutsatsen - det ser ut som smink. Döda människor är bleka, de har inte rosa kinder. 

    Och du förfalskar siffrorna här. Israels talsman Eylon Levy sa 7000, inte 2000. Och det har jag också hört av nån från IDF. 
    För det första ljuger du. Du skrev inte alls så förra gången. Och den här gången förstår du väl att du säger mot dig själv?! Först säger du "ingen har sagt sminkade dockor" men sedan beskriver precis motsatsen, dvs att de döda palestinska barn inte var döda utan sminkade. Skillnaden är att du förra gången beskrev bilderna som att det var bilder på sminkade dockor.

    Det är så lågt att du gör så. Jag har märkt att nästan alla israelvänner ljuger mer eller mindre.
  • Anonym (Fader)
    AndreaBD skrev 2023-12-22 23:07:03 följande:
    Tro mig.... halshuggningar är ingenting mot det som de journalisterna har vittnat om, som har sett filmerna. Jag vill egentligen inte gå in på detaljer. De kanske rentav sa "halshuggningar" för att de inte orkade förklara hemskheterna.

    Och om du läser artikeln ORDENTLIGT, så står det ju faktiskt inte att inga hemskheter hände, utan man förnekar bara en detalj. 
    Inga bevis finns. Du sprider lögner.
Svar på tråden Gaza eller Israel?