Inlägg från: Anonym (Fader) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fader)

    Gaza eller Israel?

    Tukt skrev 2023-12-07 23:19:41 följande:

    Lycka till, alla ni som orkar fortsätta tjafsa med "hen". Men tänk på att det är lätt att göda ondskan bara genom att bekräfta den.


    Ja, tyvärr är det som du säger. Man göder ondskan genom att bekräfta den och försvara den. Att försvara fördrivningar, ockupation, förtryck, apartheid och mord på oskyldiga civila är extremt vidrigt. 
  • Anonym (Fader)
    Anonym (X) skrev 2023-12-08 00:38:06 följande:
    "Äldre extremister"?

    Så de som tidigare röstade på S blev extremister när de bytte till SD?

    Förstår inte att du orkar hålla på med din Hamaspropaganda och judehat i tråd efter tråd.

    Det har dött 500 000 muslimer i Syrienkriget och hundratusentals muslimer i Jemens inbördeskrig utan stora protester.

    Varför ett sånt himla liv nu? Jo, därför att Israel är iblandat.
    Jo, framförallt är det äldre extremister röstar för SD och några enstaka yngre. Se statistik som jag bifogade förra gången. Det är fakta. 

    Var konkret och beskriv vad som är Hamaspropaganda och judehat. Att komma med sådana anklagelser visar bara att du har ingenting att komma med och gör narr av dig själv.

    Att det finns andra krig där folk dör har också diskuteras och varit tema i många år. Problemet med Israel är inte att landet skapades utan att det skapades genom att fördriva folk som redan bodde där, att man dödar och förtrycker palestinier. Det här har pågått i decennier.
  • Anonym (Fader)
    AndreaBD skrev 2023-12-08 15:34:21 följande:
    Det säger mycket om dig att du tror att andra ljuger med flit. Jag trodde faktiskt att det var så. Det var så tidigare, det måste ha förändrats mycket. 
    Nej, det säger mycket om dig. Du trodde faktiskt att det var så? Men det är det du gör hela tiden och säger att FN, Amnesty, Human Rights Watch och alla andra som kritiserar Israel är antisemiter. Dina kommenterar verkar vara medvetna lögner och propaganda och det gör du hela tiden. Inte en enda gång har du kommit med något konkret eller fakta utan allt är bara osanningar där du försöker försvara alla hemska brott som Israel begår. Och när man gång på gång bevisar för dig att du hur verkligheten ser ut. då säger du bara något som "du har tolkat det fel". 

    Alltså, Israel är aggressor och ockupationsmakt som fördriver, mördar och förtycker palestinier. Det är fakta och det finns tusentals artiklar, rapporter och videobevis på att det är fakta. Vet inte vad du har för motiv när när säger att palestinska barn är potentiella terrorister och att de är legitima mål, men det för fan vidrigt. Inga barn förtjänar att dödas!
  • Meddelande borttaget
  • Anonym (Fader)
    AndreaBD skrev 2023-12-08 15:44:44 följande:
    Jag har också annat att göra än att bara läsa om sånt. Men jag har läst den här. Det framgår ju också att de flesta journalister blev dödade, INTE när de jobbade, utan hemma i sina hus med sina familjer. I Gaza. Varför var de kvar där? Visst, det finns inga garantier att man klarar sig även om man gör det, men att stanna kvar gör ju chanserna betydligt sämre. 

    Det är ju inte heller omöjligt att några av dessa kan tillhöra Hamas? 
    Hur mycket bevis du vill ha egentligen? Här kommer en till. Läs och förstå. Israel skjuter medvetet för att döda journalister. Israel skjuter även mot de som försöker hjälpa till. 

    www.svt.se/kultur/forskaren-de-skjuter-med-avsikt-att-doda-journalisterna

  • Anonym (Fader)
    AndreaBD skrev 2023-12-11 11:15:14 följande:
    Det DU länkar till är i alla fall inte värt att läsa. Jag har redan tittat på allt för många som innehöll inget av värde.
    Varför är det inte värt att läsa? Är även alla journalister nu antisemiter också? :)
  • Anonym (Fader)
    AndreaBD skrev 2023-12-15 13:24:53 följande:
    Det står i mitt inlägg varför. Men du brukar ju inte läsa...
    Nej, du förklarar absolut inget. Förklara varför du tycker att nu även journalister som skriver om Israel är antijudiska? Är det antijudiskt att skriva sanningen om det som händer i Gaza? Du tycker även att Amnesty är antijudiskt och HRW och alla andra som kritiserar Israel. Så, man får inte kritisera Israel när tusentals palestinska barn slaktas, annars stämplas man som antisemit? 
    Förklara gärna om du vill visa att du är en seriös debattör, annars framstår du bara som extremt okunnig  inom ämnet.
  • Anonym (Fader)
    AndreaBD skrev 2023-12-16 12:47:35 följande:
    Det är bara två meningar, det är inte svårt att läsa. Det här: 

    Det DU länkar till är i alla fall inte värt att läsa. Jag har redan tittat på allt för många som innehöll inget av värde."

    Har inget med journalister att göra. 
    Du ser...du har inget konkret att komma med. Allting bara tomma betydelselösa ord. Oseriöst och omoget att kommentera en sådan allvarlig sak men så ytligt. 

    Över 18 000 civila palestinier har dödats och Israel fortsätter med urskillningslösa bombningar, fördrivningar och ockupation. Några få politiker i västvärlden stödjer Israel med inte folket. 
  • Anonym (Fader)
    AndreaBD skrev 2023-12-17 11:18:38 följande:
    Jag litar inte på dina källor eftersom det i 95 % av fallen står något helt annat i dem än det du påstår! Det vore korkad av mig att då fortfarande lägga tid på det. 

    Nån gång ibland kollar jag ändå, ibland kan det ju vara intessant av andra skäl. 
    Mina källor är alltid pålitliga stora oberoende organisationer typ FN, Amnesty, Human Rights Watch, Röda Korset osv. Och du har förklarat att alla dessa är antigen okunniga eller antijudiska. Det säger en hel del om hur du tänker :)
  • Anonym (Fader)
    AndreaBD skrev 2023-12-19 13:54:20 följande:
    Goddag yxskaft! Kan du inte läsa rätt för omväxling? Det handlade INTE om hur pålitlig källan är. Det handlade om att DU påstår att det står något i dessa dokument, som INTE står i dem. 
    Du är inte kompetent att diskutera den här frågan överhuvudtaget. Det är uppenbart att du kommer bara med dina personliga antaganden som har visat sig vara fel så många gånger. Du kommer med osanningar hela tiden och har inga pålitliga källor som belägg för dina påståenden. Du länkar till IDF eller sionistiska bloggare och det samma nivå som att hänvisa till Hamas som pålitlig källa. Och när jag skickar dig riktiga fakta och länkar till det, så vill du inte läsa men påstår ändå att att det som jag säger står inte i artikeln. Snacka om förvirring. :)
Svar på tråden Gaza eller Israel?