• BaeA

    Tror tyvärr inte att min vår blasto tagit sig denna gång heller. I morse så hade min temp sjunkit något, så får se om mensen kommer i helgen är CD25 idag och är ungefär då min temperatur brukar sjunka. Är på RD 6

  • BaeA
    Femling skrev 2024-04-11 12:19:46 följande:
    Det finns ju fortfarande hopp! 😊 innan du testat negativt så kan det ju faktiskt vara positivt! Kommer ni vänta tills testdag med att testa eller ska ni testa tidigt? Med en blasto så lär ni med stor sannolikhet kunna testa imorn och se om det är positivt. 
    Ja, tack för peppen! Men känner inget och och med tanke på att temperaturen också sjönk i morse så känns det lite mindre hoppfullt. Tänker att jag våkrar in mensen, den borde komma i helgen. Annars TD 20/4. 
  • BaeA
    Mathilda88 skrev 2024-04-11 22:47:59 följande:
    Förstår det känns tungt när tempen nu sjunker ngt, men har sett de med tempkurvor som varit gravida och haft en dipp och sen återkommit - så håller tummarna för att det vänder uppåt imorgon igen! Hjärta Vi har testdag inte så långt ifrån varandra, hur gammal var nu ditt embryo igen? {#emotions_dlg.flower}
    Ja, tack du! Vi får hoppas det. 🤎 Känns alltid enklare att ställa in sig på att det är negativt och då inte behöva bli lika besviken. Tempen var låg, men inte lägre än igår. onsdags 36.87, igår 36.68 och idag 36.70. Har en fem eller sex dagars minns faktiskt inte vad och testdag är 20 april. 

    läste att du hade en sex dagars, hur känns allt för dig?
  • BaeA

    Jag testade negativt idag på RD11, men det kom egentligen inte som någon överraskning då jag hade det på känn då tempen sjönk häromdagen samt jag haft lite kramper i helgen. Men såklart tråkigt, var det tredje och har nu två kvar.

    Mina tidigare FET har jag dock fått mens även om jag tagit Utrogestan, men denna så har den inte kommit. Någon som vet varför? Tänler dock att jag slutar med dem nu. Jag tog testa tidigt test så finns ingen risk att det kommer slå om. Så nu är det nya tag, har dock en resa inplanerad mitt i allt. så får se hur jag ska göra Med allt. 

  • BaeA
    Quincey skrev 2024-04-16 19:57:30 följande:
    Åh vad tråkigt att höra. Hoppas på nästa försök! Kanske tar ett tag innan antibiotikakuren kickar igång helt och hållet? Du ska inte sluta med utrogestan efter officiell testdag då? Vet inte varför mensen kommit trots utrogestan förut men inte nu. Kan bara säga att de två gångerna som jag tagit det så har det tagit 4 dagar från att jag slutat till blödningen börjat.
    Jag tänker också att det kanske inte hade kickat in helt. gjorde ju ÅF fredagen och tog min sisa antibiotikatablett på lördagen. Så tänker att jag ska göra ett kontrollprov om 2 veckor för att se att det är borta.. och du har helt rätt jag forsätter ändå ta Utrogestan fram tills på lördag, så gör jag rätt.  rättade cykeln till sig sen? 

    MEN såg på recept nu att jag tagit en vaggis för lite. frågade sköterskan när jag började med dem på CD17 om det var 1+1, tänkte inte på att det ev skulle ökats sen. Men i receptet står det 1+2?. så Fick lätt ångest över det nu, att det gjort att de inte fäste! 

    Hur mår du?
  • BaeA
    Quincey skrev 2024-04-16 21:15:19 följande:
    Låter klokt, vad är det för värde du kollar då? Om jag minns rätt så var cykeln efter lite kortare än vanligt, iaf första gången jag tog utrogestan, kanske två dagar kortare.

    När jag gjorde FET på Eliva i naturlig cykel så sa läkaren  att vi la till utrogestan bara för att vara på den säkra sidan och att det egentligen inte behövs. Stod i deras informationsmaterial att man inte behöver ta hormonstöd i naturlig cykel. Så tänker att det kanske inte är så farligt om du tagit färre? Gjorde du stimulerad eller naturlig? 

    Jag mår bra, ska börja hormonbehandling på torsdag då mensen förväntas komma. Känner mig taggad på att sätta igång och komma vidare 😆

    Tack snälla du för all betryggande information! Har också begärt ut mitt protokoll, och då hade jag  bara ett embryo av fem som var 4AA, så antar att vi inte använt det ännu. De andra har varit BB och på 2-3 om jag läser rätt. Ett var till och med CC


    Då tänker jag att jag ska göra ett kontrollprov om min ureaplasma som jag hade har försvunnit av kuren jag tog. De andra testerna jag tog hos Marie visar på överaktivt immunförsvar. Men i Sverige gör man inte en så grundlig koll av vad det betyder (som alltid). Så jag kommer nog vilja vända mig utomlands för att få ett protokoll för att få ner immunförsvaret. Har läst i andra trådar och från en bekant om Dr Gorgy i UK som ska vara expert på detta. Han har även jobbat tillsammans med Alan som skrivit is your body baby friendly.  då skickar man även proverna till Chicago. Men ska börja med att delta på seminariumet ikväll och en 10 min fri konsultation och sedan ringa EC på fredag så kör jag lite parallella spår . 

  • BaeA
    Quincey skrev 2024-04-17 13:14:59 följande:
    Står det på protokollet vilka de har återfört? Tänker att de borde ha börjat med att återföra det bästa? Även om det sen inte behöver vara större graviditetschans bara för det. Var det en CC utöver de 5 blastocyster du fick?

    Skönt att ha en plan för hur ni ska gå vidare. Är också lite intresserad av att utreda immunförsvaret så bra tips om det visar sig vara något! Tur att man ändå kan vara med på seminerier från utlandet och inte är helt lämnad åt sitt öde.
    Jag vet inte ens om jag läser protokollet rätt, så vågar inte svara på vad som är vad. Står liksom grejer på både dag 5 och dag 6 som blir mer än 5 st, så jag vet inte riktigt hur man kollar, haha. jag har bara googlat och killgissat. Det är en blessing och curse att ha 0 tålamod. Jag kan ge en update sen vad jag tyckte om seminariumet. 
  • BaeA
    WinnerBirdie skrev 2024-04-17 14:00:58 följande:
    Ledsen för negativt test❤️ håller tummarna för nästa försök 🙏

    En del av det svåra i processen är att man vanligtvis mentalt vill köra igång direkt hela tiden för då är man ändå igång med något. Men jag tror att det för måendet i övrigt är bättre att pausa lite och göra något man mår bra av som att resa. Sen är ju alltid semesterstängt något man behöver ha med i beräkningen. 
    Tack snälla du, min mens blir ju lite förskjuten nu med tanke på att jag tagit Utrogestan. Har spottings och mensvärk idag så kommer nog ikväll/i morgon. (Skulle fått i söndags) Så tänkte isf att jag kan boka om resan några dagar för att hinna hem till nästa återinföring. Skulle bli 3-4 dagar mindre. så får man bästa av båda, haha
  • BaeA
    Quincey skrev 2024-05-19 17:54:12 följande:

    Var testdag idag och testade positivt, blev så glad. För att ?dubbelkolla? gjorde jag också ett CB-test med veckoindikator som sa 1-2 veckor. Sist var det 2-3 veckor på samma dag som nu borde vara 4+4. Har haft två kemiska tidigare så tänker såklart att det här är ännu ett 😩 Någon som varit med om liknande som det sen gick bra för?


    Har inte varit här inne på ett tag, så har missat att du plussat. Stort grattis, hur mår du nu? Hoppas verkligen att den lilla är här för att stanna. läste också om alla framgångarna med blastocysterna. blir genuint glad för din skull och önskar er allt det bästa. 
Svar på tråden Vi som startar IVF 2023