• BaeA

    Vi som startar IVF 2023

    Quincey skrev 2024-02-21 17:12:56 följande:

    Grattis till er som plussat!

    Jag är på RD9 nu med vår första blastocyst ❤️ TD i slutet av veckan, kommer inte våga tjuvtesta för orkar inte med ett negativt resultat 😅 Funderar på att gå på en ny stimulering om detta inte funkar, försöka passa på när vi äntligen fick bra resultat sist ❤️


    Håller verkligen tummarna för dig, tyvärr gick det inte för oss denna gång heller. Hur känner du dig? ❤️
  • BaeA
    GrönaLjuslyktan skrev 2024-02-21 15:19:52 följande:

    Tack alla för era hjälpsamma svar, det är ett så otroligt fint community <3


    @Noelani tack för att du delar med dig om din resa och ger hopp :) Har hört om assisted hatching, men inte kollat närmare på det. Ska absolut nämna det till läkaren om nr. 3 inte går vägen. 


    @AnnaWZ tack snälla, detta ger verkligen hopp! Spännande att du kan känna skillnad på livmodersetappen. Jag tog bara progesteron när jag gjorde ett färskt försök, men för mina två FET, så sa läkaren att det går lika bra att skippa progesteron i mitt fall och istället köra på Ovitrelle, så har inte varit där nere och känt så att säga hehe. Ifall detta inte går vägen, så har vi ett sista 6-dagars kvar i frysen (de andra 3 har varit 5-dagars), så får då hoppas allt jag har att det blir som dig och går på 4e försöket! 


    @BaeA verkligen tråkigt att höra om mensen, hoppas det är vår tur snart! Tack för att du delar med dig av hur du tänker. Jag missuppfattade, trodde först att du gjorde IVF på Sophiahemmet, för du skrev tidigare att du varit där och tagit tester. Jag har försökt hålla mig från att utreda saker privat, men går det inte vägen den här tredje gången, så kommer jag först prata med kliniken och se vad dom säger, och om dom säger att vi gör precis samma metod med 4e embryot, så ska jag utforska det du nämnt.

    @JohannisenIVF tack snälla för svar! Så bra att du följde magkänslan, fick svar och att det funkat med dropp! Som jag skrev till BaeA så ska jag absolut kolla upp detta om det inte går vägen för mig den här gången. 


    Nej, inte helt lätt att begripa! Det var FP som remitterade mig till Sophiahemmet för blodtesterna. Den kliniken jag går på förlorade ju avtal med regionen så jag är ?privat? där nu. Så antingen kan jag välja att flytta mina embryon med en väntetid på upp till 6 mån och få fortsatt  finansierad vård eller så har jag kvar mina embryon och får göra återföringarna utan kostnad men sen betala för alla tester etc.

    Så för oss var valet enkelt. Sen om det inte skulle bli något av dessa har vi fortfarande en omgång kvar och då flyttar vi klinik. men istället för att vänta på en eventuell åtgärd från nuvarande klinik så jobbar jag på från sidan. Känner också mig lite mer lugn av att själv ?bestämma?
  • BaeA
    Quincey skrev 2024-02-21 22:31:28 följande:
    Tack! ❤️ Har haft lite ont i magen i några dagar men det har jag haft tidigare när jag tagit progesteron så det gör mig inte klokare.

    Beklagar om det inte gick denna gång, har du testat negativt? 
    Tack ❤️ jag kände på mig tidigt att det inte var något. Sedan började jag få spottings och mensvärk i helgen och i dag kom mensen. Så likt förra gång hade jag redan haft mitt breakdown så idag känns det ok. Ja progesteronet är ju jobbigt som spökar! Hoppas verkligen för din skull på ett litet mirakel! 
  • BaeA
    Quincey skrev 2024-02-22 19:07:49 följande:
    Ah ok, skönt att du mår bättre nu ❤️ Smart att utreda immunförsvaret också och se vad det visar.

    Ja, det känns skönt att göra det! Så man inte förbrukar alla embryon och vid ett senare tillfälle får reda på att jag har överaktivt immunförsvar eller en inflammation i livmodern. 

  • BaeA
    Mathilda88 skrev 2024-02-22 04:18:12 följande:

    Ledsen för din skull med ❤️ Håller tummarna för nästa gång ❤️ Men man känner ju verkligen att ni hade man trott att det borde fästa efter operationen. Samtidigt vet man att flera behöver x antal återföringar innan det fäster, men känns så kämpigt!


    Låter klokt att kolla upp! Funderar på det med, men har min bortfallsblödning sedan i förrgår så hinner ändå inte ta nu och nästa mens lär jag inte hinna få svar på före återföringen tyvärr. Så velat just nu om jag ska chansa på det eller inte. 


    Förstår din känsla av behov av kontroll! ❤️


     


    Ja, och det har jag såklart med mig och vi inte riktigt haft nägra ?riktiga? chanser och min kropp kanske behöver längre tid på sig att läka även om det såg bra ut på VUL. 


    Nej, jag förstår det är ju lite segt för att allt tar ju sån tid. Men håller tummarna för fig nästa återföring 

  • BaeA
    JohannisenIVF skrev 2024-02-23 10:57:25 följande:

    Jag har nyss varit på VUL och vi fick se ett litet tickande hjärta! Bröt ihop totalt. ❤️😭 Gud så skönt och hoppas bara nu att det håller i sig


    Åh wow, vilka ljuvliga nyheter! Stort grattis vilken milstolpe. Nu hoppas vi att lilla miraklet växer på som de ska ❤️
  • BaeA
    Quincey skrev 2024-02-25 07:18:29 följande:

    Har precis testat positivt! ❤️❤️❤️😭😭 Känns helt overkligt 🥹


    JAAAA, så glad för din skull! GRATTIS ❤️❤️❤️
  • BaeA

    Som jag tidigare nämnt så gjorde jag några prover hos Fertilitetsplus för att se jag eventuellt har överaktivt immunförsvar och tidigare idag fick jag svar att jag har förhöjda NK-celler samt B& T-lym...

    De såg att mitt TSH låg på 3,3, är det någon som har erfarenhet av att det ökat så mycket på kort tid och vad det isf kan beror på? I november låg jag på 1,6? På ett sätt känns det så skönt att hittat en "orsak", men har också massvis med frågor. Ringde kliniken jag går på och doktorn skulle återkomma till mig i morgon. Har också bokat återbesök hos FP nästa vecka för UL och uppföljning. 


  • BaeA
    JohannisenIVF skrev 2024-02-29 19:29:15 följande:

    Vad ?skönt? att du fått svar ändå på vad som KAN vara orsaken. Gav de förslag på dropp för dig också? ❣️


    mitt tsh låg på 3,0 vid utredning vilket de på FP sa var för högt, ligger nu på deras gräns på 2,7 och ska ta nytt prov igen nästa vecka där Innan dropp.


    Tack snälla för tipset kring FP, råkade tacka dig i andra tråden. Det känns verkligen skönt.

    Ja, de sa att mitt också var för högt. Men förstår inte hur de kan ha ökat så mycket. Har aldrig haft problem med sköldkörteln eller legat så högt tidigare. 

    Ska dig på onsdag för VUL och då eventuellt få första droppet. Gjorde du återföring och behandling direkt efter resultat? 
  • BaeA
    HannaHQ skrev 2024-03-02 07:51:05 följande:

    Totalt mörker för vår del igår.
    Hade inbokat Nipt på morgonen och vi var i v 10+6.
    senaste ultraljudet gjordes i v 8+2.
    Blodprov togs och därefter skulle ultraljud göras. Det visar sig då att vår graviditet avstannat för 2 veckor sedan och jag bryter ihop som jag aldrig tidigare gjort..
    Fy helvete.
    Jag kan inte sluta gråta och har väldigt svårt att ta in det. Alla gravidsymtom är kvar men känslan av tomhet gör så fruktansvärt ont.
    Börjar jag inte blöda i helgen har vi fått tid på måndag för att kunna ställa frågor samt påbörja processen att få ut allt. Det är en sådan sjuk känsla, man har varit så rädd för blod i flera månader och nu önskar man inget annat än att det skall börja? 
    Vi tar timme för timme här hemma men känslan av att det inte blir någon bebis för oss 2024 heller är obeskrivligt tung just nu.


    Blir så otroligt ledsen för er skull, fyfan ❤️ det är så orättvist när man tagit sig så långt och kanske äntligen börjat slappna av lite. hoppas innerligt att du får de stöd du behöver och att ni kan komma tillbaka när det känns rätt och hålla hoppet uppe för en 2025 bebis.  
Svar på tråden Vi som startar IVF 2023