• Sola13

    Vi som startar IVF 2023

    Mathilda88 skrev 2024-06-29 15:20:18 följande:

    Blödningarna har sakta lugnat sig, litet uppehåll igår förmiddags och sen lätt röd blödning resten av dagen. Idag enbart lite bruna flytningar hittills Hjärta. Tog nytt gravtest idag, tydligt starkare än för två dagar sedan Hjärta. Kroppen har börjat kännas stressad sedan igårkväll, sitter och gör mkt andningsövningar och vilar. Känns som när man hällt i sig allt för höga mängder koffein.
    Osäker på varför? Är det normalt? Lite orolig för om kroppen reagerar negativt på embryot, så kroppen inte stöter bort den! Funderar på om man ska ta det med kliniken?


    Åh, så härligt att testet igår visade starkare! ❤️ Håller tummarna att det ser bra ut på blodprovet idag, får du svar direkt? 
  • Sola13
    Mathilda88 skrev 2024-06-30 20:12:32 följande:

    Ja och tyvärr har värdena vänt 😭😭😭😭😭😭
    Sjunkit från 126,08 till 74,26.. Vi är helt knäckta 💔💔💔😭😭😭 Konstaterat missfall.
    Ändå så tacksam för att vi har njutit denna vecka som vi fick med embryot. Det var fantastiskt! Vill inte ha gått miste om det ❤️ Vi visste ju att risken var hög, men förlusten är hård oavsett. 💔💔


    Nu är denna resan med egna ägg slut. Fruktansvärt jobbigt men känns också rätt. Både känslomässigt och ekonomiskt. Och tidsmässigt. Nu får det vara nog. Punkt. Vi kan säkert plocka i evigheter med samma resultat. 68 ägg plockade hittills utan framgång, utan ett barn. Nu får det vara. 


    Åh, jag är så ledsen!! 😞 men förstår precis vad du menar, jag har själv fått MF tidigare och då gick jag ändå all in och njöt av graviditeten så länge den varade, var så fint att för första gången få se Gravid pp testet och ville verkligen få vara i den känslan fullt ut. Är inte heller ledsen att jag gjorde det, även om jag så klart är så ledsen att det inte gick hela vägen. Tycker ändå det är väldigt positivt att du fått besked nu att du kan bli gravid, nu ska ni bara få dit rätt embryo ❤️❤️
  • Sola13

    Nu har jag precis varit på KUB, och allt såg fint ut!! ❤️ efter tre år, fyra ÄP och fem återföringar så känns det helt fantastiskt att ha kommit hit!! 

  • Sola13
    J000ssan skrev 2024-07-03 21:08:21 följande:
    Åhhhh🙏🙏massa grattis❤️❤️❤️hoppas vi också kommer dit en dag🙏🙏
    Mathilda88 skrev 2024-07-04 03:21:48 följande:
    Åh så fantastiska nyheter!! ❤️❤️❤️ Stort grattis!!

    Tack till er båda!! ❤️ ja, under åren som gått har jag def betvivlat om det någonsin skulle gå, men när jag låg där och fick se barnet var det värt ALLT! Det var vårt första försök genom CvL och kan bara rekommendera varmt. Bor i Skåne och kunde göra kontrollerna längst vägen här nere och sen bara åka upp för det kritiska, ÄP och ET. vi Valde mellan en privat klinik här Och CvL, man kan naturligtvis inte veta hur det hade gått här men vi är så nöjda över vårt val nu! har dock en kemisk grav och ett Ma i bagaget, vid mina två senaste återföringar innan denna. Känns på något vis som att kroppen långsamt lärt sig? Eftersom Jag efter tredje plocket lyckades bli gravid vid både ET och FET, även om det inte gick vägen, fick vi energi att åka till Uppsala och testa där När våra gratisförsök i Skåne var slut. Jag är fortfarande lite orolig att något ska gå snett, men till största del bara njuter jag nu och vågar hoppas att allt ska gå vägen!

    Håller tummarna för alla i den här gruppen ❤️❤️
  • Sola13
    J000ssan skrev 2024-07-04 10:31:56 följande:

    Jag förstår dig verkligen, och känner precis samma, efter 2 kemiska och 1 MA i rad! Att varför ska de gå hela vägen ngn gång💔men får så mkt hopp när du kommit så här långt🙏förstår oron för dig fortsatt, men försök tänk att nu har ni kommit ett delmål till framåt🙏
    vad gjorde ni annorlunda på denna gång med CvL! 


    ❤️❤️❤️


    Tog bisolvon, de justerade dosen (högre) och återförde 2 st (dag 2), kan inte komma på att det var något annorlunda i övrigt på rak arm.. Men de känns väldigt proffsiga och menligt statiskt har de ju bäst resultat i Sverige 🥰
  • Sola13
    Mathilda88 skrev 2024-07-06 14:33:10 följande:

    Vet du vilka kliniker de samarbetar med i Skåne? Bor också i Skåne och tänkte först att det kommer kosta 2000 kr extra för vart ultraljud här nere, men det gör det alltså inte? 


    Alltså det är svårt att inte få upp lite nytt hopp när man läser om era och flera andras solskenshistorier med liknande problem som oss med utvecklingen.. 
    Bokat en konsultationstid, tyvärr inte förrän 27/8 vilket betyder start förts i september oavsett om det blir äggdonation eller ett sjätte försök.. Sambon får dock mer tid för att bearbeta och landa. Och frågan är om han kan tänka sig att orka med ett försök till med resorna till Uppsala. Har lagt fram förslaget och får se vad han säger, skulle tänka på det. 
    Konsultationen kan oavsett vad landa i äd eller förslag på ett försök, har skickat in alla våra försök med resultat. Sellmer vill bara göra likadant vid ett tredje försök och det känner jag inte för, då får det vara. Men om CVL har ett helt annat upplägg så finns ju potential till annat resultat.. Vi får se.


    Fick göra VUL under behandlingen på Livio i Malmö, men tror de har fler samarbetspartners så är bara fråga vad som är närmast där man bor. Vi fick lägga ut och betala Livio när vi var där, men fick tillbaka det från CvL efter ingivande av kvitto  :)
  • Sola13
    Mathilda88 skrev 2024-07-08 08:01:31 följande:
    Tack! Låter himla smidigt ❤️
    Går och velar om det är värt att vänta de extra 1,5 månad på konsultationen hos CVL. Börjar känna allt mer för äd. Samtidigt så - 2 månader extra mot ett helt liv för att vara säker på sitt beslut? Blir annorlunda när man sätter det i ett större perspektiv.
    Ja, jag förstår att det måste vara ett jättesvårt beslut att fatta! håll oss uppdaterade i vad du landar i, finns ju verkligen inga rätt eller fel ❤️ 
  • Sola13
    Mathilda88 skrev 2024-07-08 21:56:01 följande:

    Imorse ringde jag barnmorskemottagningen angående att jag ännu inte blöder 9 dagar efter konstaterat missfall, de bruna flytningarna nästan helt avstannat, fortsatta symtom, stabila hcg-tester samt värk lite till och från i vänster sida. De kunde inget göra, hänvisade till Gynmottagningen Akut, jag tyckte det var att ta i, inte akut dålig. Men bara de som kunde följa upp det här tydligen. Så ringde dom och fick efter svaret att hcg kan hänga kvar länge (hur länge och varför?!?!?) så fick jag en tid för VUL imorgon kl.14 på mottagningen i Malmö. Så får vi se vad de säger.


    Okey, skönt att du ska få komma dit imorgon och få svar på hur det ser ut och om du behöver någon behandling eller inte!
  • Sola13
    Mathilda88 skrev 2024-07-09 16:38:26 följande:

    Precis hemkommen från Gynmottagningen i Malmö. De såg ev ngt i högra äggledaren (hade ont där en kort sväng i lördags men inget mer), men inte hundra så en läkare till skulle kolla på bilderna och filmerna. 


    Och Hcg har kommit. 133 idag!! 74 i söndags för 10 dagar sedan. Så den lever 😭😭😭😭😭 FAN!! Varför kunde den inte sätta sig rätt!!! Kommer ju inte orka plocka 70 ägg till för att få en ny livsduglig 😭😭😭😭😭


    Men det ser ut till att bli operation för mig i veckan? 


    Men gud!! å ena sidan, vilken jäkla otur att den satte sig fel , förstår att det är extremt frustrerande! å andra sidan, ni fick ett embryo som verkar vara väldigt starkt? För oss har det gått bättre för varje gång, och Just när man plussat känns det som att kroppen fattat galoppen och större chans att den kan göra det igen..  
  • Sola13
    Mathilda88 skrev 2024-07-10 23:07:35 följande:

    Vid 11 ringde läkaren från gynmottagningen i Malmö. De hade kollat igenom bilderna igen och provsvaret. Konstaterat utomkvedshavandeskap. Kom in så snart som möjligt till gynakuten så de kan förbereda dig inför akut operation.

    Så nu ligger jag inlagd på gynavdelningen, varit fastade från 10:15 till lite drygt 19:30. De hann inte med mig idag så bli imorgon istället. Jag som skulle till Falsterbo imorgon.. Visste att risken var hög att inte opereras idag så var nästan på väg att gå hem, dra till Falsterbo imorgon och återkomma till gyn imorgon kväll (vilket läkaren såklart starkt avrådde ifrån). Men när jag förstod via en vän att man tydligen kan förblöda rätt snabbt om det spricker så vågade jag inte längre, särskilt inte långt ute på Falsterbo. 


    Så nu ligger man här och väntar. Tacksam för att de tar det på så stort allvar. Har haft värk/ont på vänster sida trots att embryot sitter på höger, men vännen hade tydligen samma sak - smärtan satt på andra sidan. Vilket skrämmer mig, såklart. Hoppas inget händer inatt. 


    Åh, vad tufft! Men du är stark! Håller tummarna att allt går bra med operationen idag! 
Svar på tråden Vi som startar IVF 2023