• Sola13

    Vi som startar IVF 2023

    Mathilda88 skrev 2024-06-24 19:28:55 följande:

    Tack för peppen ❤️❤️❤️
    Försöker nu se om jag kan hitta ngn dom vill ta hcg-prov på mig på onsdag här i Sverige (Skåne), annars får man åka över till Danmark för det såklart. 


    Ja precis, fick 2st 2-dagars. ❤️ Med embryoglue och assisted hatching. Tack! Ja det känns enormt betryggande bara det ❤️❤️❤️


    Werlabs kanske? 


    jag testade mycket med samma typ av sticka, samma tid på dagen (kanske varannan/tredje dag), då kunde jag följa ganska bra tyckte jag och behövde inte blodprov, men är det kliniken eller du som vill att du ska ta det? 

  • Sola13
    Mathilda88 skrev 2024-06-25 09:20:47 följande:
    Ja, suttit och tittat på dom och liknande företag, blev till slut dom. Ja det är kliniken (Sellmer) som önskar blodprov. Jag har dessutom svårt med att få till urintester med samma omständigheter då jag jobbar nätter, så blir mkt varierande. 
    Sitter och väntar på provtagning nu faktiskt. Tänkte att jag tar idag och imorgon, på torsdag sover jag mellan nätter och på fredag verkar dom inte ta blodprover.
    Ah, jag förstår! vad spännande, har aldrig tagit blodprov. Hur lång tid tar det innan man får svar? 
  • Sola13
    Mathilda88 skrev 2024-06-25 19:59:01 följande:
    Tyvärr inget provsvar idag.. Trots att jag skrev i meddelandet att jag behövde provsvaret under eftermiddagen till min IVF-klinik. Bör komma imorgon. Ska iväg imorgon bitti och ta nästa prov så man har att jämföra med om det rör sig antingen uppåt eller nedåt.
    Okey, så spännande, hoppas du får båda svaren imorgon då ❤️
  • Sola13
    Mathilda88 skrev 2024-06-26 15:27:04 följande:

    Första provsvaret har kommit!
    60,3.

    Tagit nytt prov redan idag igen för att se hur det utvecklas, men egentligen vill de att man väntar 48h mellan proverna. Skulle dock sovit mellan nattpass imorgon, men då blödningen stannat av ❤️ inatt så vågar jag inte riskera trigga igång det igen med nattjobb. Mår ändå illa och är trött, så ändå legitimt. Har fått tid på kliniken i Danmark imorgon för nytt prov, där får jag svar samma dag istället för Werlabs som dröjer till nästa eftermiddag. 

    Sellmer tycker det är i lägsta laget, men inte uppenbart än vart det bär hän. Är i vecka 4 och då ska det ligga mellan 50-500. 


    Fortsättning följer.. 


    Okey, men då är det inom spannet! håller tummarna för en ökning nu på nästa prov, även om det som du skrev togs kort tid efter och man inte precis kan förvänta sig någon stor ökning ❤️
  • Sola13

    När man söker på tabeller för hcg verkar det ju vara ett jättespännande, både v 4 och 5 Är det från ganska låga nivåer som du Mathilda88 är klart över! 



  • Sola13
    Mathilda88 skrev 2024-06-26 20:18:35 följande:
    Wow, ja där är jag ju tveklöst med marginal på rätt sida! Stort tack för peppen och bilderna! Hjärta{#emotions_dlg.flower}Hjärta
    Nu ska det bara sluta blöda! Har tyvärr börjat igen i eftermiddag inkl mer klumpar Gråter. Känner hur hoppet långsamt sjunker för varje gång man går på toa och ser mer blod komma.. Imorgon eftermiddag lär jag få besked om både dagens och morgondagens provsvar.. Så långt borta!
    Håller verkligen alla tummar för att provsvaren idag visar en ökning!! ❤️❤️ även om blödning inte alls behöver betyda något negativt så slipper man det helst så klart, så håller tummarna att det också avstannar snart! 
  • Sola13
    Mathilda88 skrev 2024-06-27 15:48:57 följande:

    Äntligen!!
    Dagens provsvar från Sellmer har kommit från i förmiddags och visar på 126,08!! Så det har iallafall dubblats sedan iförrgår 🙏❤️❤️❤️
    De påtalar att de ökar, men långsamt. Att jag ska vara uppmärksam på buksmärtor och söka vård isåfall.


    Men wow!!! 😭verkar vara så individuellt om man är låg eller höghormonar, men en dubbling varannan dag är väl det ?Normala? så låter verkligen toppen ju!! ❤️❤️ så fantastiskt, blir så genuint glad för din skull!! 
  • Sola13
    Mathilda88 skrev 2024-06-27 16:17:50 följande:

    Funderar på hur man ska räkna sina veckor för övrigt? Räknat från min mens är jag i vecka 5+6 (mens 18/5), men så gick det också 3 veckor före äggplock. Korrigeras då tiden till vecka 4+ nått utifrån äggplocket 7/6? Som om mensen började 2 veckor före som min normala cykel är?


    Som jag förstått det är ÄP v 2+0, så borde innebära v 4+6 idag om jag räknar rätt? 
  • Sola13
    Mathilda88 skrev 2024-06-27 16:22:41 följande:

    Nytt blodprov på söndag 11:30.
    Har inskrivningsbesök på barnmorskemottagningen den 3 juni ❤️


    Skönt ändå att få ta ett nytt blodprov då så att du kan följa, höll själv på att bli tokig där i början för man spekulerar så lätt kring symtom, eller avsaknad av symtom, så tänker att det måste vara väldigt skönt att få bekräftat status på det sättet ❤️
  • Sola13
    Björkenli skrev 2024-06-28 01:28:19 följande:

    VUL dag 6 och 2 stycken växande blåsor på 16mm.

    Ångest ang hur jag ska göra idag. Men det bidde så att jag skippade sprutan idag. Det blir inget Danmark. Jag klarar inte att lägga ut 25 000 till helt enkelt den lilla chansen. 

    Jag ska skriva till en kompis och fråga om han kan tänka sig vara donator men jag utgår ifrån att han kommer säga nej. 

    Jag är dock inte säker. Vill så gärna försöka några cykler till.

    Vad svårt detta är!!!


    Är så ledsen att det inte blev som du hade hoppats denna gången! kan nog vara bra med en paus och fundera på allt och vilka alternativ du har. Om chanserna är lika stora vid ivf som insemination så är väl insemination både billigare och mindre påfrestande för kroppen. lycka till ❤️
Svar på tråden Vi som startar IVF 2023