Inlägg från: fultextad användarhandbok |Visa alla inlägg
  • fultextad användarhandbok

    Här samlas alla nattugglor!

    FredrikLiksom skrev 2023-07-27 22:06:49 följande:
    Ja det hoppas jag!

    Själv då? Höstmänniska eller kan det kvitta?
    Då hoppas jag också att du får det.Glad Jag gillar alla årstider, fast jag njuter väldigt mycket av sommarsol och av att se naturens liv. Hösten är hoppfull och nostalgisk. Vintersol i snö och is är vacker. Grå dagar då det snöar likaså. Senvinter och förvår bär på längtan till ännu en vår och sommar. Våren är en händelserik tid. jag älskar dem alla.
  • fultextad användarhandbok
    Stooler skrev 2023-07-27 23:43:07 följande:
    Gillar att du är så positiv och kan liksom peta ur guldkornen ur eländet! :) För mig är hösten en slags grå varning om vad som komma skall! Mörka morgnar, mörka eftermiddagar gör mig deprimerad och är en klart bidragande orsak till varför jag helst bor närmare ekvatorn. I vintras snöade det uppe i bergen, 45 min. bilväg från min lägenhet. Jag hade bil just då och sprang ned, hoppade in och körde 1 timme norrut bara för att! När jag väl såg snöslasket och kände temperaturen så körde jag raskt tillbaka hem. Kunde inte fatta varför jag överhuvudtaget  gav mig iväg...
    Visst är det väldigt selektivt av mig! Regnet smattrar mot rutorna, det är bara några grader ute och det blåser kallt. I staden kan man se gatlyktornas sken och i skärgården mest mörker. Fast sådana dagar kan vara mysiga. Haha, ja man har ju en bild hur det kan tänkas vara, sedan överensstämmer den inte alltid med hur det faktiskt är. Fast du kunde ju välja där, om du ville ha sommar eller vinter. Det är fantastiskt att du har kunnat bosätta dig där du verkligen vill bo, verkligen något att ta vara på!
  • fultextad användarhandbok
    Aniiee skrev 2023-07-28 04:15:03 följande:
    Vad fan, DU OCKSÅ!?!

    Alla dessa förbenade augusgibarn! Morr!

    =P
    Jag med, det trodde jag var röd dag och allmänt känt i åtminstone alla grannländer. Nå, skämt åsido, hoppas att det blir en litet kalas för dig, eller vad man ska kalla det.
  • fultextad användarhandbok
    Tom Araya skrev 2023-07-28 05:01:56 följande:
    fultextad användarhandbok skrev 2023-07-27 21:47:15 följande:
    Gärna med mycket sol, ett litet tag, innan hösten kommer då vinkeln mot solen ökar. Fast då är jag tillbaka i staden igen, tills vidare åtminstone. Nästa månad är det min födelsedag och forneldarnas natt också. Med hösten kommer mörkret, kommer tystnaden, kommer stormarna, kommer regnen. Septembers elegiska dofter, frisk oktober i håret. Gillar du höst?
    Jag håller med dig.
    Jag älskar att vi har olika årstider och jag älskar dem alla, men kanske inte lika mycket.
    Jag älskar vintern när det är riktig vinter med mycket snö och minusgrader.
    Jag älskar hösten fram tills löven faller (kanske min absoluta favorittid på året).
    Jag älskar våren när det börjar knoppa och bli lite varmare om dagarna.
    Jag älskar sommaren med grönska, fåglarna, sol och värme.

    Vad jag inte gillar är övergången från höst till vinter och från vinter till vår, eller en dålig vinter, när det bara är mörkt, kallt, smutsigt och blött.
    Jag gillar inte heller när det blir för varmt. 25 grader är lagom. 30 får det vara när man har semester, kan ligga och slappa samt bada. I hemmet vill jag inte ha mer än 21 grader (utan golvvärme). Redan vid 26-27 grader så börjar jag tycka att det är för varm för jobb, för varmt för att sova eller vara aktiv i hemmet e.t.c.


    Jag håller med gällande första stycket! De där övergångarna går att diskutera. Vårvinterns bitande kyla, efterskottssnö och man bara väntar på vår och värme. Fast där i finns ett hopp, väntans och vårens hopp. En dålig vinter med mycket snömodd och ingen skridskois kan vara tråkig. Jag tål inte heller så höga temperaturer, låga temperaturer har jag ännu inte stött på någon nedre gräns som skulle vara alltför jobbig. Är det 30 kan det bli jobbigt ganska snabbt. Fast ja, att sova i en kall båt när det har samlats kondens och det bara är några grader kan vara lite kallt. Hur varmt ska det vara i vattnet då, för att du ska få svalka av det?
  • fultextad användarhandbok
    LittleMissDryHump skrev 2023-07-29 17:33:33 följande:

    Vinner en jordskredsseger som får det att dundra i holken! 🥳🤩🦉💃🍻


    Välkommen ska du vara hit till tråden. Grattis till segern! Vann du i sport eller spel?
  • fultextad användarhandbok
    LittleMissDryHump skrev 2023-07-29 20:33:47 följande:
    Tack så mycket! Jag är en gammel återvändare; en korsning mellan nattuggla och bumerang, som alltid kommer tillbaka förr eller senare. Oftast förr, innan någon ens hinner blinka eller sakna mig. Jag vann inlägg #1666 🥳🏆🥇
    Jaha okej, men då är du välkommen tillbaka istället. Grattis till det! Och jag vann inlägg 1669!
  • fultextad användarhandbok
    Eurydike skrev 2023-07-31 20:31:17 följande:

    Mitt konto blev bannat av misstag och eftersom jag ändå tänkt byta konto, av samma anledning som jag bytt konto flera gånger förut, så orkade jag inte reda ut varför utan skapade bara ett nytt konto. Så nu sitter jag plötsligt här med två konton. Förutom det som hände med mitt konto så befinner jag mig i en personlig kris. En nära familjemedlem har plötsligt gått bort och jag är för ledsen för att orka skriva i forumet som vanligt, men kommer att kika in då och då. Jag har fått överta personens hund och försöker anpassa vardagen efter det, så att hon ska må så bra som möjligt.


    Mycket tråkigt det som hänt, jag önskar dig lycka till och jag hoppas att du finner styrkan att klara allt det här på bästa vis.
  • fultextad användarhandbok
    Stooler skrev 2023-08-06 20:45:24 följande:

    Ligger i soffan med mat-koma! Jag lagade Havsabborre med ris (och en jäkla god sås på en buljong av vin, citron, purjolök, dillstjälkar, ingefära och en Thailändsk chilipasta)! Glassen fick vara kvar i frysen...


    Det där ser nog riktigt gott ut! Glassen hinner du med i dag, ärna med strössel på.
Svar på tråden Här samlas alla nattugglor!