• EpicF

    Vågar ni vaccinera er mot covid?

    klyban skrev 2021-08-16 19:29:41 följande:

    Har jag svårt och se den medicinska nyttan och hur extremt ÖVERTYDLIGT  vaccinationen har få biverkningar, och COVID-19 dödar och skadar gigantiskt många mer än vad vaccinen gör.

    Verkar mer som du vägrar se den medicinska nyttan och ingen vet varför du tar ett annat beslut än sjukvården som du är med i, ja, du påstår det i alla fall.

    Alvedon dödar massor varje år, och vad Alvedon har dödat når vi nog inte ens  när vaccinationerna är avslutade.

    Och ja, sjukvården är sjuka på Alvedon, och alltid säger du ska ta Alvedon på vissa saker.

    Och bryr sig inte ens om det funkar, utan är nått de alltid säger.

    Och även om äldre har det på sin medicinlista, så är den ändå mer farlig för användaren än vad vaccinen är.

    Visste du inte om det som är utbildad inom sjukvård och omsorg?(Udda!!!)

    Vem som vågat sig på ta vaccinen kommer TIS-FRED och inget annat och kl 14 om inte man fått dataproblem som skett i vissa regioner ibland.

    Du får lunga dig tills imon då de nya kommer.


    Vad sjukvården säger om den medicinska nyttan är en sak. Vad du anser och vad jag anser är våra enskilda åsikter. Våran stödjer dock det sjukvården säger.

    Ex Pelle han anser att för honom är inte den medicinska nyttan med vaccinet stor och därför avstår han att ta vaccinet. Det är hans rätt att göra och hans rätt att tycka så. Hans åsikt. Hans val. Du behöver inte hålla med men normalt sätt så accepterar man folks åsikter även om det är helt idiotiska åsikter.

    Ja, Alvedon kan döda. De flesta läkemedel kan döda folk vid överdosering. 1g Alvedon x4 (eller x3) vilket är vanligt är inte farligare för de äldre än vaccinet. Däremot är det oftast helt onödigt om demente har smärtor.

    När började statistiken på de som vågat, det som aktivt tagit ett val att ta vaccinen? När började man få fram första statistiken?
  • EpicF
    klyban skrev 2021-08-16 19:49:05 följande:

    Vad våran stödjer dig?

    För svaret är det samma som innan, och att den medicinska nyttan är abnormt mycket större att ta vaccin än ta en COVID-19 infektion.

    Och länder radar upp sig och berättar samma sak, du vet USA, Italien och Tyskland.

    Men kanske du glömt detta redan

    Om man anser den medicinska nyttan inte är stor, så glömmer denna person av fakta, forskning och saklighet med en röd tråd för uppnå konsensus.

    Alvedon är mer farlig än vaccinen, det är vad vi tar med oss.

    Du får hur många mer som vågat på sig ta vaccinen imon och efter kl14.


    Våra åsikter om den medicinska nyttan, din och min, stödjer dvs är samma som sjukvården. Min är iallfall det och utifrån det du skriver i tråden så är din det med.

    Vad personer som inte anser att den medicinska nyttan är stor glömmer är irrelevant. Normala personer accepterar deras åsikter. Så end of story.

    Ja, många läkemedel är farligare än vaccin. Alvedon, digoxin, waran, bamyl, methorexathe (cellgift), ipren är några exempel på läkemedel som är farligare än vaccin och även vanliga läkemedel.

    Hittills har du inte visat några sådana siffror så jag tvivlar att det kommer imorgon kl 14.
  • EpicF
    AndreaBD skrev 2021-08-16 22:03:22 följande:

    Du har sagt det, ja. Men du har även sagt motsatsen. Ska man välja då, vilket som är sant, eller?

    Så du påstår att om en person nu har en förvaltare för att personen är dement, då frågar man inte förvaltaren om personen vill/ska vaccineras, utan det är den personalen som just är närvarande som bara bestämmer det?? 

    Om du verkligen vill hävda att detta händer, så skulle jag vilja ha en trovärdig berättelse - i vilken situation, i vilken slags verksamhet hände detta, hur många personer hände det med, och handlade det i så fall om dementa personer? 


    Sagt motsatsen? Var då?

    Nu för nog ta och läsa lite ordernligare. Förvaltare/anhöriga och läkaren är de som kan ta medicinska beslut vad gäller behandlingar, vacciner etc.

    Att man som vårdpersonal ger föreskriven medicin/sätter vaccin utan att fråga patienten först är något annat och även det i gråzonen. Det är fortfarande inte vi som tar beslutet om att Bertil, 80 år ska ha vaccinet eller alvedon. Det är läkaren som ordinerar/föreskriver, även kan ta medicinska beslut, och då i många fall (speciellt med vacciner) tillsammans med förvaltare eller anhöriga.

    Inom äldrevården är det mycket vanligt med fall inom gråzonen.
  • EpicF
    AndreaBD skrev 2021-08-16 22:07:10 följande:

    Det finns ingen som helst rutin runt vaccinationerna? Det har jag svårt att tro! 

    Har inte t.ex. förvaltare ansvaret för att ta beslut runt en persons hälsa? 


    Vad är det exakt du inte förstår?
  • EpicF
    AndreaBD skrev 2021-08-16 23:11:23 följande:

    Du påstår att en läkare förskriver alvedon eller vaccin, och det är helt uppenbarligen fel. Alvedon är receptfritt. Visserligen kan en läkare rekommendera det, eller ordinera, om du vill. Men det är ju fullständigt onödigt, det är ju bara att gå till apoteket. Däremot kommer ingen läkare att ordinera vaccin. Nepp....


    En läkare skriver recept på Alvedon och vaccinet på ett äldreboende. Många har alvedon på recept eftersom det är billigare om man använder det ofta. Alvedon receptfritt är enbart på 500mg. På recept kan man få Alvedon 665mg eller 1g. Det ordineras/förskrivs av läkaren. Är också läkaren som ordinerar vacciner och andra läkemedel.
  • EpicF
    AndreaBD skrev 2021-08-16 23:12:07 följande:

    Jag förstår exakt allt, men det är inte ett dugg trovärdigt. 


    Dina kommentarer indikerar på att du inte förstår något. Och din kommentar av att det inte är ett dugg trovärdigt indikerar också att du inte förstår någonting. Trots förklaringar.

    Ja, vanlig Alvedon på 500mg är receptfritt (för att gå tillbaka till din inlägg om det). Många med smärtproblematik (både äldre och yngre) har dock upp til 1g och får då detta på recept av en läkare. Med dosering.
  • EpicF
    AndreaBD skrev 2021-08-17 12:43:03 följande:

    Epic har bara hittat på personer, så som "Bertil". Hon har inte berättat ett enda fall som hon verkligen skulle ha upplevt. 


    Alla mina fall är verkliga, enbart namn som är ändrade.
  • EpicF
    klyban skrev 2021-08-17 07:58:30 följande:

    Att Alvedon är receptfritt och går skriva ut på recept och förmån, kan du utveckla hur det ändrar något om det som diskuterades?

    Och de är fortfarande receptfria, och komiskt nog så skriver man ut Alvedonens på recept till de som är under förvaltarskap.

    Priceless


    Det är enbart T Alvedon 500mg som är receptfritt. Många med smärtproblematik använder upp till 1g x3-4 per dag. På sjukhus kan man få ordination på 2g som premedicinering före en operation.
  • EpicF
    klyban skrev 2021-08-17 17:18:49 följande:

    Och vi får också påpeka att, de som är underförvaltare är inte aktuella för en gråzon.

    För den har kommit in det senaste och när inga av dessa gråzoner har påvisats och kvantifierats, så söker man sig tydligen vidare till dom som inte är en gråzon pga de har en förvaltare eller annan person som tagit ansvaret över deras livsviktiga medicinska beslut.

    Finner det konstigt att när man inte hittar det man vill, så tar man in dom som redan tappat sin beslutsrätt till förvaltare eller annan person.


    Du vet inte ens vad en gråzon är. Just att ha en förvaltare som tar de medicinska beslutet är ett utmärkt exempel på en gråzon.
  • EpicF
    Anonym (Moa) skrev 2021-08-17 17:52:56 följande:

    Gråzon indikerar att något är oklart. Jag skulle säga att när beslutet om att en person inte kan ta sina egna medicinska beslut så är det inte oklart längre. Då finns ett beslut som är klart, dvs ingen gråzon i det fallet.


    Det är oklart eftersom personen i fråga inte själv fått från om de exempelvis vill ha vaccinet, läkemedlet eller annan behandling. Det är någon annan som tar det beslutet och väldigt ofta utan att man tagit redan på vad personen egentligen vill. Samma när personal på ett boende ger förskriven läkemedel, man frågar inte om patienten vill ha utan man ger ändå. Det är en gråzon. Även dementa och folk med ex förvaltare har rätt till autonomi.
Svar på tråden Vågar ni vaccinera er mot covid?