• Inalina

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Frida123123 skrev 2021-09-07 17:46:19 följande:
    Kram, förstår att ni vill ha fler befruktade. Tråkigt. Men du vet, det är så olika det där, vissa får flera blastocyster, som ändå inte leder till graviditet/ födsel och andra får några mindre, men som någon skrev, hoppet är definitivt inte borta och ni har just nu minst 2. Jag håller alla tummarna för er. Lycka till imorgon!
    Ja precis det är ju lite av ett lotteri det här, min klinik skrev precis till mig i alla fall att ett embryo ser fint ut och att de plötsligt ska odla vidare 2 andra! så det blir återföring idag innan jag åker hem i alla fall, jag hoppas den ser perfekt ut!!Hjärta
    tack för tumhållningen!!!
    endotjej92 skrev 2021-09-07 19:00:44 följande:
    Hej! Va tråkigt att det inte blev fler vid äggplocket! Det är verkligen märkligt hur det ena dagen kan vara de dubbla och sedan inte som du skriver! Jag håller tummarna att någon av dessa tar sig!<3
    Tack snälla, det blir i alla fall återföring av en liten idag, så lättad just nu!!!Glad
    Dibella skrev 2021-09-08 07:40:06 följande:

    Vad tråkigt att läsa detta, upp och ner och upp och ner med alla dess besked hela tiden. De vågar ändå uttala sig om äggkvalité? De verkar de inte våga göra här.


    Jag hoppas verkligen att dom ringer och säger att de två ni har utvecklat sig superfint och får sättas in Hjärta Än är det inte slutet på detta.


    jo men precis, de kanske tycker det är bättre att skylla på patientens äggkvalitet när det är ganska få som befruktas med ICSI.. kanske skulle mina ägg må bättre av naturlig IVF egentligen, vem vet..det blir i alla fall återföring om några timmar, sååååå lättad och glad över det! av de andra 3 som såg 'vilande' ut igår så hade 2 stycken utvecklats till 2 celler idag så de skulle odla vidare på dem. (verkar dock vara ett problem för mig att de är långsamma och i slutändan inte tar sig till blastocyst-stadiet - men vi får se!)
    Amelia84 skrev 2021-09-08 08:27:16 följande:
    Hehe, bra jobbat med att dölja förkylningen. Jag kände mig också hängig inför återföringen och var så nojig att de inte skulle släppa in mig. Men du sövdes alltså inför ditt äggplock?

    Jag vet inte när jag ska våga mig på att testa? Är inte redo för att ta ett negativt besked, så vill egentligen skjuta på det så långt det går, samtidigt som jag vet att jag inte kommer kunna hålla mig.

    Hur mår du idag? Kunnat sova något?

    ja precis, utomlands är det vanligt att man sövs (lätt) vid äggplock. därför måste de alltså ha en anestesiläkare som är beredd hela tiden och har 100% koll på en, och detta kostar ganska mkt extra. det har alltid gått jättebra för mig att sövas och man vaknar liksom när det precis är över och kan leva på som vanligt.

    jag får tillbaka ett embryo idag!!! woohaaa!!! så spänd inför detta, mardrömmen har ju vart att hela resan skulle vara 'förgäves' och sitta här själv och ändå inte få någon återföring, men nu ser ett embryo fint ut så det får jag tillbaka idagHjärta
    jag är lite svullen efter ÄP annars mår jag rätt bra, förkylningen börjar ge med sig ;) 

    vilken RD är du på nu? jag har alltid testat på RD 6 med blastocyst, då har man kunnat utläsa ett positivt test de gångerna de har funkat. men har all respekt för att man vill vänta längre, till BIM eller testdagen såklartFlört


  • Inalina
    Estelle011 skrev 2021-09-08 08:50:28 följande:
    Jätteledsen att läsa detta, men hoppas verkligen att det kommer att gå ändå för er. Nu är det bara att försöka njuta av staden. Jobbigt med väntan men vad är inte jobbigt i denna processen.

    Så fint att se all pepp och support från andra här. Det verkligen värmer i hjärtat
    tack snälla, ja precis vad är INTE jobbigt i denna process?? ja alla är verkligen härliga här i trådenHjärta hur går det för dig, dags för FET snart? Kram!
    jag håller på att vänta uppdatering från min klinik om NÄR jag ska komma in för återföring av mitt embryo, men min koordinator är lite märklig, hon skrev för en kvart sen:, då ses vi snart! Eeeehhhh NÄR???? haha!
  • Inalina

    Hej tjejer!!! (ni måste vara trötta på mig vid det här laget med alla uppdateringar Drömmer!!) 

    MEN NU ÅR JAG RUVARE!!!!  tjohoooo är så himla himla glad Solig (ja den här processen är ju en bergochdalbana...) 

    Mitt ena embryo som klarade befruktningen bra hade delat sig SUPERFINT och hade 4 celler i morse, men hann dela sig till 6 celler innan återföringen!

    Detta känns så otroligt då mina ägg brukar vara så himla långsamma o tröga och läkaren sa att detta var ett toppembryo! (vilket jag aldrig fått höra innan vid mina återföringar). är så glad o lättad att jag kan börja gråta Hjärta

    Nu har alltså hoppet tänts igen, och jag har 2 embryon i labbet som vaknade till och de odlar vidare som jag får uppdateringar på de närmaste dagarna.

    Oj vad jag hoppas att detta är guldägget och syskonet som är så otroligt efterlängtat, nu kan jag inte påverka mer utan ska bara njuta av att vara gravid tills motsatsen bevisats. 
    {#emotions_dlg.flower}

  • Inalina
    chislin skrev 2021-09-08 10:04:11 följande:

    Första UL på dag 8:

    Höger äggstock: ingenting

    Vänster äggstock: 4 st, 14 mm. 3 st, 9-10 mm.

    Känns som att det är vääääldigt dåligt?. Ni med erfarenhet, vad säger ni?


    hej! det är ganska vanligt att ena äggstocken inte svarar lika bra som den andra, men 7 äggblåsor på första ultraljudet tycker jag låter bra!

    Sa inte läkaren något när du var där? Om de inte är nöjda med resultatet brukar de be en att justera dosen och ev får man stimulera lite längre. kram!
  • Inalina
    Estelle011 skrev 2021-09-08 09:37:36 följande:
    Haha härligt att höra! Ändå ganska bra resultat med tanken på hur många ägg har dem plockat ut. Man vill i alla fall kunna sätta tillbaka ett. Hoppas att allt går bra. Då kan du åka hem som du planerade och vänta (testa) där.

    Jag har FET på lördag. Första gången med denna läkaren. Han gjorde båda mina ÄP med bra resultat, men aldrig återföring så jag tror verkligen på honom :D

    Det blir femte gången för oss...känns ibland som att det aldrig kommer att gå...
    Min koordinator skrev - 'You have to come now - as soon as possible!!' direkt efter att jag skrivit till dig här haha, så jag fick springa till kliniken och allt gick skitfort och överföringen gick toppen!

    Solig är så lättad nu och allt såg så fint ut med mitt lilla 2 dagars embryo som utvecklade sig fort och fint! 

    åh vad spännande då kommer vi ligga exakt i fas med ruvningen på lördag - mitt embryo är 5 dagar och du får blastisen tillbaka! så roligt!

    Jodå nu ska det gå för oss alla här inne!{#emotions_dlg.flower}
  • Inalina
    Clemmentina skrev 2021-09-08 11:20:53 följande:

    Underbart! Nu hoppas vi att detta är guldägget. Låter onekligen väldigt lovande att läkaren sa att det är ett toppembryo! :) Hoppas du man slappna av nu och att även förkylningen ger med sig.

    Jag gjorde vul idag och får tillbaka ett femdagars om allt går som det ska på tisdag.


    Ja precis skönt att lämna kliniken (och Prag) full av hopp istället för tvivel! :)

    Va kul då blir vi ruvarkompisar på tisdag, då ligger du bara 3 dagar efter mig! :) så skönt att lämna lite av allt detta nu och inte hela tiden sitta med oro för hur det ska gå, nu går det som det går och ingen kan påverka något! Jag fick embryo glue också så hoppas det fäster ordentligt denna gången;) jag ville ju ha tillbaka 2 men de återför bara 2 om de är i samma stadie sa kliniken (dvs 2 st 2 celliga/4celliga osv).

    Kram
  • Inalina
    Frida123123 skrev 2021-09-08 17:48:45 följande:

    Wow! Härligt. Välkommen ruvare till klubben. Som någon skrivit, vi är många som ruvar och på väg att bli ruvare nu i tråden. Kul. Jag hoppas på 100 % graviditet för oss alla :). Bra kämpat, nu får du ta hand om dig och lilla embryot där inne.


    Åh tack, känns härligt ;) eller haha känns ju ingenting just nu mer än en lättnad, för några symptom räknar jag inte med på ett tag ;)

    Du har ju kommit rätt långt, du har BIM nu i dagarna? Jag kan inte räkna med någon BIM då jag blev nedreglerad och har hört att mensen kan utebli ett tag så jag får förlita på på tester mot nästa helg! Jag o embryot hade en behaglig resa hem och så underbart att vara hemma igen <3
  • Inalina
    Annna84 skrev 2021-09-08 15:51:11 följande:

    Nu håller jag alla tummar jag har för dig och guldägget :) Underbart att få höra det <3 Kramar till dig!


    Tack snälla :) ja det finns många här att hålla tummarna för! Alltid roligt att du kikar in som hade en riktig solskenshistoria med många återföringar och slutligen gravid <3 känns det fortfarande overkligt, hur mår du? Kram!
  • Inalina
    Frida123123 skrev 2021-09-09 06:22:51 följande:
    Härligt att vara hemma igen. Nu får du njuta och ta ivf-semester ett tag. Jag kan inte heller riktigt lita på BIM, efter missfallet kom mensen efter 5 veckor, därefter 3,5 v. Brukar annars ha väldigt regelbundet men nu kan jag inte med säkerhet veta. Sedan är det lite lurigt det där med östrogen tabletter som kan skjuta upp mensen. Tar du några tabletter nu? Jag tar en dag i taget och springer på toaletten tusen gånger om dagen känns det som :). Fick du med embryo glue! Nice! Det är första gången jag testar.
    Ja det är ju lite lugnt här hemma ändå och sen tycker jag det är rätt skönt att nu är det liksom ingen som kan göra nåt 'fel' utan nu får man finna sig i situationen hur det än blir. (ingen kan tappa skålen med mina embryon, planet kommer inte vara försenat, jag kommer inte bli jättesjuk i corona trots vaccination under behandling åtminstone Tungan ute)

    jag tar progesteron vaginaltabletter 600mg om dagen (fördelat på 3 ggr) annars tar jag bara aspirin (för att få bra blodflöde i livmodern tror jag...) och så försöker jag komma ihåg mina folsyretabletter...Flört just nu tar jag inga andra tillskott, är så trött på allt jag proppat i mig nu sedan i april/maj, så får väl ta upp det igen om det inte blir nåt denna gången. 

    Ja jag fick embryoglue, det är ganska vanligt på min klinik och det funkade när jag fick det 2018 så jag bad om det nu med. blir spännande uppdatering idag om mina embryon som de odlar vidare i labbet, har inga höga förhoppningar direkt att de ska klara sig till blastocyster. 
    har du o mannen bestämt när ni ska testa?
  • Inalina
    Clemmentina skrev 2021-09-09 08:49:15 följande:
    Härligt att höra och skönt att vara hemma igen kan jag tro. Dessutom med marginal inför mannens resa.

    Precis! Blir kul att följas åt. Bara hoppas min överlever att tinas. Har ju haft tur med det hittills. Bra grej med embryo glue. :) Eftersom det inte gick att sätta tillbaka det andra hoppas vi på att den överlever till frysen! Håller tummarna för dig nu! Kram
    ja det var riktigt smidigt att flyga i dessa tider faktiskt, knappt en kotte på flygplatserna och att genom securityn tog 1 min på båda håll ;)

    klart att din blastis klarar upptiningen! {#emotions_dlg.flower} det är ju väldigt ovanligt att de inte skulle göra det.

    RD 1 idag för mig, de mailade från kliniken att de andra 2 lite långsammare embryona fortsatte att dela sig och hade 6 celler idag. får se om de kommer ikapp så de är blastisar på lördag eller om de stannar av. egentligen ska de väl ha 8 celler idag för att vara toppembryon om jag förstått det rätt, men allt kan ju hända :) 
    håller tummarna för oss båda, roligt att vi är många i tråden som ruvar samtidigt!
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021