• Inalina

    Vi som startar ivf behandling 2021

    helle88 skrev 2021-09-13 20:49:40 följande:
    haha, ja, spännande kanske är fel ord, för egentligen har det ju varit en fruktansvärt jobbig resa hit liksom. Men jag känner ändå en pepp på ett helt annat sätt nu inför IVF än att fortsätta hemma med försök 30 nånting som uppenbarligen inte funkar för oss... Men nu händer det ju någonting NYTT!! 

    Jag har tagit 100 gonal f och så ska jag höja idag till 112,5. Och så blir det äggplock i början på nästa vecka men ännu inte bestämt vilken dag!

    Och kul att så många plussat i tråden!! Det känns hoppfullt <3<3
    nej då jag vet, det är en sjukt tung process innan man tar tag i IVF och känner att man får upp hoppet. Att gå VARJE månad och hoppas att nu kaaaanske det tagit sig och sen få beskedet med blod, besvikelse och gråt varje gång (så var det för mig i alla fall) det är faktiskt fruktansvärt jobbigt.
    Men IVF är verkligen fantastiskt och ett ljus i tunneln och de allra flesta kan ju bli hjälpta på något sätt Hjärta kram hoppas till VUL imorgon går fint! 
  • Inalina
    apan95 skrev 2021-09-14 09:26:00 följande:
    Tack för svar <3
    Inalina skrev 2021-09-14 09:01:01 följande:

    Hej vännen, så ledsen för din skull :( förstår besvikelsen (vart där några gånger tyvärr...

    det är ju även ok att bryta ihop för att sedan ta nya tag när man orkar alla reagerar så olika i den här processen men jag tycker det är vitkigt att sörja en stund i alla fall. 

    jag tror nog att mensen/bortfallsblödningen kommer trots att du tar Lutinus, det har den gjort för mig de gångerna i alla fall. jag vet att klinikerna säger att man ska fortsätta till testdagen men jag har alltid vetat med säkerhet att det är kört så jag har slutat på eget bevåg. (men klinikerna är känsliga med det där så jag skulle inte säga till dem att jag slutade innan...) 

    Stor kram


    Ja det känns ändå okej just nu, bröt i hop i söndags så känns redan som jag är helt inställd på nästa! Vill bara få mensen..

    Vet du ifall man kan börja nästa FET direkt på denna mensen eller måste man vänta en emellan? Har gjort stimulerat med letrozol om det har någon betydelse!

    Tack för all pepp <3
    Ok jag förstår, ja man blir också väldigt målmedveten i den här processen och du låter precis som jag, man vill köra igång DIREKT.

    jag har aldrig haft så många i frysen att jag kunnat göra 2 FET i rad så jag vet faktiskt inte.. hoppas kliniken går med på det!{#emotions_dlg.flower}
  • Inalina
    Clemmentina skrev 2021-09-12 15:16:47 följande:
    Åh vad tråkigt att det inte blev något till frysen! Då hoppas vi på att den i magen är guldägget. Kram!
    Hej!!! När har du återföring idag? Så spännande!!

    Jag har börjat testa här (haha!) för att se att Ovitrellen har gått ur kroppen och det har den!

    så när jag testar om några dagar igen så vet jag i alla fall att det inte är Ovitrelle som spökar om jag skulle få något streck! Flört 
  • Inalina
    chislin skrev 2021-09-14 09:32:44 följande:
    Tack för svar :)

    Jag ska absolut kolla upp om jag kan få en stimulerad cykel, låter ju klart säkrast. Fick veta nyss att 3/5 (icsi) och 11/14 (ivf) blev befruktade så det känns bra!
    wow det låter som ett jättebra resultat för befruktningen! 14 befruktade borde leda till flera blastocyster!{#emotions_dlg.flower} 

    kommer du nu bli uppdaterad efter dag 5 med hur många de kommer frysa?
  • Inalina
    Clemmentina skrev 2021-09-14 10:39:03 följande:
    Efter lunch! Livrädd att de ska ringa snart och säga att den inte klarade upptiningen!

    Skönt att Ovitrellen är ur kroppen. Nu hoppas vi att du snart får ett plus istället. Är du på ruvardag 6 nu?
    OK! det kommer gå fint, men ja jag vet man är ju livrädd innan man har fått tillbaka det lilla livet där den hör hemmaHjärta men snart så Drömmer

    ja man kan ju inte annat än att hoppas just nu, ja precis RD 6 med 2 dagars motsvarar ju RD3 med 5 dagars så än är det ju lite tidigt Flört
  • Inalina
    Izza8511 skrev 2021-09-14 13:45:25 följande:

    Hej tjejer!

    Har hållt mig här ifrån ett tag, inte mått så bra.

    Gjort en nu ivf o satte in en blastocyst förra måndagen.

    Ruvardag 8 nu och allt känns hopplöst igen ????

    Testdag på lördag men jag känner mig helt säker på att det inte är något denna gången heller.

    Suck va detta är svårt


    hejsan! ja man pendlar mellan hopp och förtvivlan i ruvartider.. låter ju positivt att du ruvar på en blastis i alla fall, fick ni flera till frysen denna gången?  man kan ju tyvärr inte göra så mkt mer än att vänta och testa när man är redo, håller tummarna för dig!!{#emotions_dlg.flower}
  • Inalina
    Clemmentina skrev 2021-09-14 17:08:54 följande:

    Nu är även jag ruvare! Ett toppembryo enligt embrylogen så nu är det bara att hoppas på det bästa! Tack för tumhållningen!

    Inalina: ja det är supertidigt! Håller tummarna för ett plus inom kort!

    Dibella: hoppas du snart är igång med behandlingen!


    Åh men va härligt att höra att embryot såg fint ut! Det är ju det enda man kan önska med sista blastisen! Nu jäklar ska vi bli gravida!! Om bara tankens kraft kunde hjälpa till också? kram!
  • Inalina
    Izza8511 skrev 2021-09-14 21:06:50 följande:
    Nej precis, man kan tyvärr inte göra så mycket mer.

    Denna gången lyckades jag få 6 st till frysen så jag är väldigt tacksam. Problemet är att min slemhinna inte blir så tjock =(
    Oj, ja då är det inga problem med din äggkvalitet med så många till frysen i alla fall! får du något extra för slemhinnan eller har du byggt upp den på nåt sätt? Kram!
  • Inalina
    Clemmentina skrev 2021-09-14 21:30:34 följande:
    Ja men precis så är det ju! Tycker meditation och yoga är toppen under ruvartiden. Det hjälper ju även att hålla modet uppe. Hur känner du dig? Kram
    Ja jag håller med, försöker också göra lite mer gott för kropp och själ nu i ruvartider så man behåller lugnet :) 
    min mamma kommer och hälsar på nu i 10 dagar (när min man är borta) och vi dricker ju ALLTID vin tillsammans.... är lite osäker på vad jag ska säga varför jag inte vill ha något vin dessa dagar.. (i alla fall fram tills jag vet mer..)

    Några tips?Tungan ute 
    (jag vet att det är min mamma - men inte ens hon vet ju om att vi gör IVF så jag kan ju inte säga att jag ruvar direkt...
  • Inalina
    Estelle011 skrev 2021-09-15 09:13:49 följande:
    Jag kör - vit månad lögn Skrattande Med förklaring det var för mycket vin hela sommaren, så jag vill trappa ner nu. 
    Ah men ja det är ju faktiskt smart, blev ju dessutom alldeles för mkt i somras haha! Jag får köra på det! :)

    hur mår du? några känningar? är det RD 3 för dig nu?
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021