• Dibella

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Amelia84 skrev 2021-10-08 22:46:21 följande:
    Åh vilka underbara nyheter <3 Man känner sig så trygg när embryologen säger att embryot är superfint. Så skönt att få gå in i ruvningen med den känslan. Spännande att ni även kan få till frysen! Håller tummarna för det och att ruvningen ska gå snabbt!
    Verkligen, gjorde min dag! Sen vet man aldrig, det kanske inte blir något av någon av de tre, men just nu känns det fint iallafall Hjärta
  • Dibella
    SilverDarling skrev 2021-10-09 14:05:12 följande:

    Hur gick det för dig med återföringen? 

    Jag hade återföring idag! 7 ägg fick de ut, 4 blev befruktade varav ett var ett guldägg som jag fick tillbaka. Så jag är ruvare för första gången i mitt liv 


    Va skönt! Låter alltid fint med att få ett guldägg, hoppas att det blir den enda gången du behöver ruva nu med <3

    Det gick fint för mig, fick ut 4 ägg, 3 befruktades och såg så bra ut som det bara kunde bli sa läkarn, fick tillbaka ett igår och de två andra odlas vidare och hoppas på att de kanske blir något till frys. Nu håller vi tummarna!
  • Dibella
    SilverDarling skrev 2021-10-09 17:48:31 följande:

    Jaaa  Dom hade lite problem med återföringen på mig då jag var väldigt trång i tappen... fick kalla in en till gyn. Men dom kom in och lyckades sätta den mitt i prick sa de 


    Jag har förstått att det kan vara meckigt för vissa med att få in katetern i livmodern, skönt de löste det! Det går oftast på en sekund tycker jag och sen helt plötsligt ska man resa sig!
  • Dibella
    SilverDarling skrev 2021-10-10 08:33:27 följande:

    Har du fött barn tidigare?

    På mig tog det lååång tid... och inte f*n var det skönt... ilade som bara den

    Den andra gynekologen som kom in var mer erfaren, hon sa att det här ändras när man fött barn, då har man inga problem eftersom "ett huvud ska ju ut här". Så jag säger grattis till er som varit gravida, ni slipper lida av varje moment i alla fall


    Nej, aldrig vart gravid, jag tror bara att vissa är utformade olika. För mig har de gått smidigt medan för vissa är det superjobbigt. Tråkigt när varje moment smärtsamt <3
  • Dibella
    apan95 skrev 2021-10-10 08:51:17 följande:

    tjuvtestade i morse rd8 med blastocyst och jag är GRAVID!!! så chockad, var inte beredd alls!


    Men grattis! Va kul <3
  • Dibella
    Funderar81 skrev 2021-10-10 13:49:06 följande:

    Hejsan, länge sedan jag skrev i denna tråd. Gjorde ivf första gången i februari. Hade 5 befruktade, en färsk tillbaka och en till frysen. Ingen graviditet. Andra ivf rundan i juni på ny klinik. Fick bara ett enda fjuttigt ägg, men vi tog ut det och fick en blastis av det. Efter några om och men fick jag satt tillbaka det nu 1a oktober och har rd9. Ska testa på onsdag. Hoppas, hoppas.


    Hoppas verkligen du får ett plus på onsdag! Vågade de odla till blasto när du fick ut 1 ägg?
  • Dibella
    Linsen8808 skrev 2021-10-12 06:06:34 följande:
    Stort grattis!! Tjuvtestade också idag, RD med blastocyst, gravid! Så glad, så sjukt!

    Grattis Solig{#emotions_dlg.flower}
  • Dibella
    Always choklad skrev 2021-10-12 21:30:15 följande:

    123 på det 4 ska det ske! På det 5 gäller de på de 6 smäller det!! Hoppas på 6 gången gillt nu. Sista FET med Landstinget. Håller tummar och tår för vårt lag. Beräknad återföring 1-2 veckan i november. Om typ en månad alltså. Blir styrd cykel och hela konkarongen. Har inte jättemycket hopp men hoppas såååå innerligt det går, försöker dock skruva ned mina förväntningar om utifall det går åt skogen.. Bara vänta på mensen då


    Vi håller alla tummarna här! Hoppas tiden går snabbt och att det blir 6e gången gillt! Hjärta
  • Dibella
    Inalina skrev 2021-10-13 09:07:21 följande:
    hejsan! Hur går det för dig? kan du slappna av under ruvartiden?
    jag har skrivit lite med min klinik nu och det verkar som att jag kör långa protokollet denna gången också.
    Min mens kom supertidigt nu efter bortfallsblödningen,(hade givetvis hoppet uppe att det skulle bli en naturlig graviditet även denna gången, kände liksom t.o.m. hur det stack till lite i äggstockarna så jag tänkte att NU fäster ägget, men då kom mensen dagen efterSkrikandes) det blir väl lite knasigt i cykeln efter alla hormoner. 

    år förhoppningsvis börja redan i slutet av okt och ta den där nedreglerande sprutan, och sedan börja med stimuleringen 2 veckor senare. vi kommer köra till Prag allihopa då det slipper bli så dyrt med flygresor som bokas i sista minuten, eller risken att inte komma iväg. känns bättre så, bilresan tar ca 7 timmar så inte så farligt antar jagTungan ute sen bor vi på något hotell eller lägenhet där tills återföringen.
    imorgon åker vi på lite solsemester till Spanien så ser fram emot att njuta av lite sol o badSolig

    Hej vännen!


    Jo jag fick precis reda på att, utav de 3 embryos vi nu fick efter ÄP, så gick de andra två till frysen?! Helt sjukt vilken bra omgång jag fick denna gången gällande embryoutveckling tydligen. Så idag är en bra dag! Men annars så pendlar jag väldigt mycket, vill bara få testa så snart som möjligt, samtidigt som jag bara vill förtränga allt och leva i förnekelse. Så jag har ingen konkret testdag satt för mig själv än, men troligtvis på söndag eller mån/tis. För mens kommer troligtvis ons/tors! Men idag är ju embryot förhoppningsvis på sin 8e dag och kanske fäst/fäster, så går runt och känner efter :) men känner inget särskilt såklart.


    Snart är du igång igen då! Fy för sprutan dock, men hoppas det kommer gå bra och du hittar någon som kan hjälpa dig med den, antar en professionell måste göra det? Låter som ett vettigt alternativt att bila och ta in på hotell, så slipper ni all stress kring det (eller lite mindre förhoppningsvis iallafall) och så hoppas vi på att färska simmare ger bättre resultat!


    Skönt med semester, hoppas ni får det riktigt gott! SoligHjärta

  • Dibella
    Anonym1Ha skrev 2021-10-13 11:47:53 följande:

    Här har man fått någon form av halsont/förkylning, det är iaf inte covid. Men det tidiga ultraljudet som skulle göras imorgon får skjutas på framtiden. Man har liksom gått och väntat på detta och så blir det inget, verkligen snuvad på förväntningarna!

    Är det fler som går och väntar på sina tidiga ultraljud? Och alla ni som ruvar eller vart ni är i era behandlingar, som jag håller tummarna för er och va glad jag blir för de pluss som kommer i gruppen <3 och man skulle så klart vilja att alla dem blev en bebis i slutändan!!

    Hur mår ni som plussat? Själv är jag bara lätt illamående ibland, men får springa och kissa väldigt ofta dag som natt! Annars mår jag bra. Hoppas det står bra till där inne <3 vecka 7+0 idag skulle jag säga!


    Tråkigt att behöva boka om! Men hoppas du får en tid som inte ligger superlångt fram och att allt ser bra ut {#emotions_dlg.flower}
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021