• pyssel

    Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin

    klyban skrev 2021-02-05 12:51:42 följande:

    Det finns flera enkla här, appprevalensen för att ha en effekt, det finns även om att det är för många smittade nu och att appen kommer säkerligen trigga tiotusentals i var större stad dagligen och hur ska man testa alla dom?

    Så:

    App prevalens? Kan man testa så många dagligen varje dag som triggar appen Hur gör man med integritetsproblemen? Hur gör man med alla som inte har en smartmobil eller som jag inte kan installera nått längre? Och om symtomenkät, så görs ju dessa redan idag via socialstyrelsen och läkarna som skickar in diagnos och symtom till dom?  

    Vill du inte diskutera dina inlägg och förtydliga det någon kan undra om dom?

    Vad exakt är det det som är så solklart att inget mer behövs sägas?


    Om det inte framgått att ditt substanslösa pladder är ointressant att diskutera så meddelar jag det igen, med eftertryck.
  • pyssel
    klyban skrev 2021-02-05 17:52:08 följande:

    Samtliga 5 punkter jag listar, är högt relevanta på alla sätt och vis i dessa frågor.

    Läs gärna dom igen.

    Så:

    App prevalens?(Alltså vilket tals krävs det för vsra effektivt) Kan man testa så många dagligen varje dag som triggar appen? Hur gör man med integritetsproblemen? Hur gör man med alla som inte har en smartmobil eller som jag inte kan installera nått längre? Och om symtomenkät, så görs ju dessa redan idag via socialstyrelsen och läkarna som skickar in diagnos och symtom till dom?(Idag fick vi svaret att slutredovisningen sker i Oktober.)


    Du och det du skriver saknar relevans för det mesta i trpden. Du är helt ointressant att diskutera fakta med då du är väldigt lite bevandrad i både det och dess hantering. Gå och lek med en kamptrasa och någon hund istället. Så blir i alla fall två glada.
  • pyssel
    FDFMGA skrev 2021-02-07 18:04:44 följande:

    Hoppsan.


    Ibland är lite opolerad uppriktighet helt enkelt värt konsekvenserna. Det är ju minst andra gången den rättfärdige är igång med dylika regelbrytande anklagelser. Det är för mycket styr IRL med pandemin här för att jag ska orka ratta runt flera nick också..

    PS. Jag har aldrig ens provat hur det funkar. Tror jag ska testa nu
  • pyssel
    FDFMGA skrev 2021-02-07 18:59:21 följande:

    Vi stör oss på olika saker/personer du och jag.

    Ett tips: räkna till hundra innan du besvarar vissa inlägg - annars finns det alltid en risk att man uppfattas som en snarstucken kverulant.

    Eller för att Familjelivsanpassa  det gamla talesättet. Hämnden är en rätt som med fördel serveras väl avkyld, kokhet är den anrättningen mycket sufflélik..


    Ett tips, klä inte din subjektivitet i spelad objektivitet. Hur "man uppfattas här", eller mer bestämt på den harklande och hummande herrmiddagen, den bollen får du allt behålla då det inte ligger i min strävan att uppfattas på varken det ena eller andra sättet i just den genren. Jag har däremot varit tydlig med att jag vänder mig emot att bli häcklad med påståenden om högerpopulism och vidare ut på extremkanten när jag ägnar mig åt topic.
  • pyssel
    Padirac skrev 2021-02-07 18:47:10 följande:

    Genom andra känner man sig själv  

    Nejdå, det gjorde inte alls ont, det är nog helt olika saker om svider och gör ont för dig och mig.  '

    Jag är själv inte särdelses intresserad av 'där solen inte lyser' - tvärt om önskar jag efter pandemin åka på en lång resa till där solen faktiskt lyser.


    Du tappar besinningen alltför ofta för att vara någon som vill och kan dölja det, eller för att någon ska tro på att det inte gör ont när du har fel. Särskilt när du blir en raljant snubbelfot.

    Det finns verkligen inget självändamål att dölja irritation på vare sig "Sveriges handhavande" eller bråkstakar som är odelat positiva till allt vad som ploppar ur munnarna på Fohm, men där tycker vi olika om alltihop.
  • pyssel
    klyban skrev 2021-02-08 12:36:18 följande:

    Nu måste jag undra vad detta har med COVID-19 och göra, för det är väldigt oklart vad exakt du vill ha sagt om COVID-19.

    Tror du detta är något du kan utveckla av dessa 15 inlägg som är lite diffusa och otydliga vad de har med COVID-19 och göra?

    Jag får nästa känslan att du inte vill delta i vår diskussion om ämnet, eller kan du förtydliga som vi alla förstår vad detta har med COVID-19 och göra?


    Det kallas modellinlärning och jag ser att du anammar upprepningens ädla konst. Inte längre på bara dina egna inlägg, utan lilla jag har sedan ett tag förärats denna uppmärksamhet. Vilken hommage! Keep it up, jag lapar i mig. Ja, idag är en bra dag.

    PS. Om du vill delta on topic, alltså "Vi som är kritiska..", hojta till, för nu har du min uppmärksamhet.
  • pyssel
    Anonym (Fasanen) skrev 2021-02-09 19:56:14 följande:

    Du tycker det är SKOJ att prata om COVID-19 där miljoner människor där av och på grund av? Fy fasen vilken vidrig syn du verkar ha! Nej dig vill man ju inte skriva till längre.


    Ja, det är mkt magstarka uttryck som kommer från det hållet. Konstigt nog tigs det still på de håll och kanter där man för mindre saker annars kan vänta sig hyperemesis.
  • pyssel

    Nu ska jag ta och revidera lite foten på Covid. Ska bli skoj med utfallets faktabasering.

  • pyssel
    Padirac skrev 2021-02-10 16:19:48 följande:

    Endera gör vi det lätt och då säger jag att jag tycker att du sprider desinformation, så var det inget mer med det.

    .....

    Eller så gräver du och jag djupare i ditt påstående om att du _tycker_ att i Sverige är det så att  _ de ekonomiska effekterna är viktigare än att pressa siffrorna_

    Om du vill ta Klybans ord om att den svenska hanteringen av smittan inte bara handlar antalet smittade utan om fler saker så följer av det påståendet _inte_ att  de ekonomiska effekterna är viktigare än att pressa siffrorna.

    Debatten i tråden kan naturligtvis reduceras till enskilt tyckande utan att premisser och belägg för påståenden synas. Detta kallas normalt inte för debatt. Om du hellre vill påstå att verklighetens beskaffenhet ska reduceras till ett personligt tyckande så är det kanske en sofistisk eller postmodernistisk hållning du presenterar?


    Det står dig förstås lika fritt som alla andra att hävda, debattera och inte hålla med om att hänvisningen inte utgör något belägg för påståendet, utan att ditt indignerade utspel om påstådd desinformation hittar hem hos andra än den förvirrade svansen som knappt vet varför den viftar.
  • pyssel
    Padirac skrev 2021-02-10 22:16:58 följande:
    Du får själv avgöra om du känner till några andra som påståendet passar på
    Det kommer de bli varse.
Svar på tråden Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin