• klyban

    Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin

    pyssel skrev 2021-01-06 21:52:32 följande:
    Nu var ju upprinnelsen till det här att den icke "faktadrivne" klyban påstod att mistillit till just MSB låg i sakens natur:
    #12832 "Annars har ett ställe som MSB extremt svårt och skapa ett förtroende hos folket, då de endast syns när det är en katastrof eller nått dåligt som sker, och hjälpa alla är alltid ett problem att klara av då."
    Vilket är ännu ett fantasifullt hittepå, att den här myndigheten skulle gjort sig ett namn av" extrema svårigheter att skapa förtroende". Ja rent skitsnack, på vardagsspråk.
    För ordnings skull är det inte myndigheterna som får en GD utsedd som är "kontroversiella", utan det får du ju rikta till de regeringar som haft uppdraget och också fått den befogade kritiken.

    Inte alls, om nu du inte ändra om det till nått svart och vitt som du måste göra för att få rätt.
    Men då lägge5r du orden i mun och du pratar inte längre om nått jag skrivit, utan då diskuterar bara det du skriver själv, och det saknar betydelse för allt i detta läge.


    Det är svårt för en myndighet och få ett förtroende som man egentligen aldrig ser mer än i en kris, och i en kris är det alltid svårt och göra att fullgott arbete.
    Så logiken berättar en hel del, om  nu man inte vägrar diskutera COVID-198 i en COVID-19 tråd såklart.

  • klyban
    Anonym (Proctor) skrev 2021-01-06 22:03:52 följande:
    Du anklagar mig för bristande kunskap om hur samhället fungerar.

    Jo hej, det är ju inte jag som påstår att vi har landsting och att de ansvarar för en massa saker.

    Om man påstår att landsting ansvarar för att statministern inte ens kan följa sina egna råd. du borde se dig i spegeln och be om ursäkt, för just nu agerar du lika världsfrånvänt som Trump.

     Trump är ansvarig för de attacker som nu sker i Washington. På samma sätt är Löfvén ansvarig för att hela regeringens trovärdighet i Covid-19-frågan nu är ett löjligt skämt.

    Eftersom du hela tiden berättar att saker som inte ens existerar ens någonsin, så finns det inget som talar för att du vet nått om samhället.
    Eller hur företag fungerar.


     


    De folkvalda i kommun, landstring och region ansvarar för det du vill lägga på Regeringen, men vi har inget ministerstyre så det är inte ens möjligt.


    Och lagar skapar man nu och skriver om, som en pandemilag som nu valsas runt för skrivas rätt från början(Vilket är ofta man man får göra tillägg på senare för man inser det blir fel, den som vet hur samhället fungerar, den vet också att det tar tid skriva lagar)
    Men det är vad en Regering kan göra utan en direkt förfrågan.
    Sen skriver man om/ny äldrevårdslag också, vilket ska hjälpa till med vården för tydligt tyckte nått stolpskott bland de folkvalda i Stockholm att det hade man skött hur bra som helst i kommun, landsting och region.

    Men möjligheten till ministerstyre har vi då aldrig haft sedan 70-talet, kanske det är dax för dig att tänka på detta när du tror Regeringen har ansvar över interna angelägenheter i kommun, landsting och region.

    USA har ministerstyre, så vad poängen skulle vara är det ingen som längre förstår.
    Men ja, trumpen får ta ansvar och hetsa de på ralliemötet att bege sig till Capital building, men skulle ta ansvar för det?Löfven och med tanke på att Löfven ska ta ansvar för saker som inte ens är Regeringens ansvar?

  • klyban
    pyssel skrev 2021-01-06 22:05:41 följande:
    Det är möjligt, för att folk inte begrep vilka som hade ansvaret. Men det är ju ett rent felaktigt påstående att myndigheter som arbetar med kriser och samhällsskydd generellt åtnjuter mindre förtroende än andra myndigheter.

    Att lägga orden i mun på mig, så är det bara du som säger nått.
    Men visst är det intressant att det blir till svart och vitt, istället för läsa in vad jag faktiskt skrev.


    Ja, det är en myndighet som alltid är i svårigheter, då antingen har dom inget att göra, eller så har man svårigheter och hjälpa alla.
    Det är ingen grogrund för riktigt högt förtroende, 54% är inte det.(Men visst det finns andra som det går sämre för, men kör man svart och vitt och lägger orden i munnen, då har du slutat och prata om det jag citerade)


    Och frågan är, vad ska lägga orden i mun på mig ge dig?
    Undrar då det är så enkelt att se när du gör, och är inte positivt för dig.


    Dock är man frågandes vad detta har med COVID-19 och göra.
    Men det är väl en hemlighet som vanligt.


    Anonym (Proctor) skrev 2021-01-06 22:10:49 följande:
    Trump påminner faktiskt om vänsterklustret här i tråden. Då tänker jag framförallt på det ständiga förnekandet av sakers tillstånd.

    Som ministerstyre, och flockimmunitesstrategi vi aldrig haft?


    Intressant du glömde berätta vad Katt


    Anonym (Proctor) skrev 2021-01-06 22:12:26 följande:
    Och jag har i vänsterklustret sett försvar av fullständigt avskyvärda brott.

    Jaså, som vad och har med COVID-19 och göra och som inte innebär vi ska glömma av fakta?
    Intressant att du igen glömde berätta vad Förvånad


    Anonym (Proctor) skrev 2021-01-06 22:28:16 följande:
    Tyvärr är dina argument på Trump-nivå. Bättre kan du väl ändå? Om en gd inte är en tjänsteman, vad är hen då? En arbetare? Kom till vinbaren imorgon efter jobbet. Jag erbjuder kunskap i detta ämne och kan även agera jobb-coach.

    Dårarna som står utanför kongressen påminner om vänsterns manifestationer i Sverige. Dröjer nog inte så länge innan förortsgängen gör liknande i riksdagen.

    Exakt vad har detta med COVID-19 och göra, undrar då det ser ut som politisk agenda framför en saklig diskussion om COVID-19.


    Anonym (Proctor) skrev 2021-01-06 23:35:33 följande:
    Att påstå att media är folkets fiende är att gå alldeles för långt. Dock ska man inte blunda för att media ibland inte kan/vill rapportera på ett korrekt sätt. Men för det mesta är det helt okej.

    Alternativ fakta brukar vara alternativ tills den bekräftas eller dementeras. Federley-skandalen var t.ex alternativ fram tills den bekräftades. Så går det ofta till.

    Det som utgör kärnan i Trump-ismen finns även i Sverige. Se bara på Göteborgskravallerna 2001 t.ex.

    Vad har Federley med COVID-19 och göra, eller är det bara politisk desinformation igen?
    Och vad har kravaller 2001 med och göra COVID-19, verkar som du slutat helt prata om COVID-19 i en tråd där ämnet är COVID-19:


    Vad de kravallerna har med trump och göra är det ingen som vet ens.


    Anonym (Proctor) skrev 2021-01-07 02:17:59 följande:
    Nej, det är inte kärnan. Det är olika saker som uttrycker sig på liknande sätt. Ändamålen är olika, våldet detsamma. Antingen har man det i sig eller också inte skulle jag säga. Skulle heller inte förvåna om gången i förorterna i framtiden attackerar demokratin.

    Det var väl bl.a vänsterledaren som uppmanade till ännu fler demonstranter i Göteborg, efter att det redan hade varit oroligt i Malmö tror jag. Så, nej, ingen regeringsperson. Men en ledare för ett av regeringens stödpartier. Någon statskupp kan man ju inte se det som, men nog störde de demokratin.

    Sen håller jag med om att det är stora olikheter. Men vi ska inte tro att det som nu händer i USA, inte kan hända i Sverige.

    Ett inlägg till jag funderar på vad det har med COVID-19 och göra.
    Men ja, Malmö har en större smitta nu än i våras, annars ser jag ingen koppling till COVID-19 överhuvudtaget.


    Är detta nått du kan utveckla, för annars blir ju det svårt och diskutera nått om ämnet, kanske du inte vill diskutera fakta, forskning och saklighet med en röd tråd för uppnå konsensus om COVID-19.


    Anonym (Proctor) skrev 2021-01-07 02:19:02 följande:
    Förvisso. Men om DN får uttrycka sig slarvigt så må det vara hänt om en FL-skribent gör detsamma, eller?

    Det finns flera som berättat för dig hur det fungerar, du kunde ju hur samhället fungerade men uppenbarligen inte ser det ut som nu.
    Dock intressant att ett syftningsfel helt dominerar dig och tror att avskeda är det enda som existerar fast du fått det berättat mer än en gång att så är inte fallet och går inte till så.


     


    Och skriver någon fel här, så brukar folk rätta till dessa, dock inte desinformationen rättas aldrig till om COVID-19.
    Undrar varför
    Eller är det en selektivitet vad som är okey att skriva fel om och om igen, som en flockimmunitetsstrategi som vi aldrig haft, eller att Regeringen ska ta ansvar för vad som sker i kommun, landsting och region och fast detta är återberättat att vi inget ministerstyre har.

  • klyban
    Anonym (Proctor) skrev 2021-01-07 07:21:31 följande:
    Jadu, du tror alltså att de är de avskaffade landstingen som ska hantera pandemin, och anklagar mig för att inte veta hur det fungerar. Landsting fanns för en tid sedan, men då fanns ingen pandemi. Om du inte lär dig detta tappar du enormt mycket i trovärdighet. En gång i tiden hade kungen makt, när ska du påstå att det är kungens fel att Löfvén tappat ansiktet? När?

    Sen vore det ju väldigt konstigt om jag inte visste hur mitt eget AB fungerade.

    Ja, ett år försent har man ett litet embryo till ett första steg mot en ny lag. Man verkar dock inte ha förankrat förslaget någonstans.

    Du har dock rätt i att det kan ta tid att skriva lagar. Då gäller det att börja i tid och inte söla. Eller hur?

    REgeringen ska inte sitta och vänta på förfrågningar. Den ska regera landet.

    Ja, de delar av samhället som inte påverkas av regeringen har skött sig mycket bra.

    Vi har inget ministerstyre, vi har ingen flockimmunitetsstrategi och har aldrig haft.


    Vi hade en pandemilag ett tag, så kanske 7 månader har vi inte haft en.
    Så äntligen har du kommit på att det tar tid och skriva lagar, det ar inte en dag för sent.
    Jo, man förankrar förslaget när det är rätt skrivit, och att man bollat det fram och tillbaka med de som kollar över lagarna är rätt skrivna.

    Regeringen regerar inte över kommun, landsting och region, trodde det var klart redan att vi inget ministerstyre hade.
    En förfrågan är det som krävs för att Regeringen ska kunna gå in och hjälpa, stödja eller vad det nu som krävs.
    Är en sådan förfrågan gjord?, om inte så finns inget mer att diskutera där.


    Anonym (Proctor) skrev 2021-01-07 07:28:36 följande:
    Kan du förklara vad en strategi vi aldrig haft har med C19 att göra?

    Vad har ministerstyre med C19 att göra.

    Har vi ingen COVID-19 strategi, har du missat de hundratals gånger man upprepat vad den är? Solig
    Vi har inget ministerstyre, så ställ frågan till dig själv varför du vill läggas de folkvaldas ansvar i Stockholm(Kommun, landsting och region) på Regeringen.


     


    Hur ska förklaring gå till på nått så uppenbart som vår strategi som upprepats av den lättförstådda Tegnell & co och hundratals gånger som det upprepats?
    Verkar som du inte tänkte till där.


    Men vad ministerstyre har med nått och göra är en gåta för mig med, så ställ dig frågan varför du upprepar att regeringen ska ta ansvar för kommun, landsting och region.
    Som du vet vi har inget ministerstyre, så de kan de inte göra ens.
    Men ändå upprepar du att vi har ministerstyre, udda och mycket intressant.


    Pope Joan II skrev 2021-01-07 09:40:48 följande:
    Mikael Damberg: "Vi hade ett samtal tidigare idag. Han väljer att avgå. Jag lyssnade på honom och delar hans bedömning. MSB som myndighet måste fungera under pandemin Dan Eliasson missbedömde det där och det har fått stora konsekvenser." 

    Han kan inte avgå, utan måste be om det och hoppas de bifaller.

  • klyban
    Anonym (man) skrev 2021-01-07 13:41:49 följande:
    Säger du nu ja, för inte så länge sen var du helt säker på att Sveriges strategi var flockimmunitet och tyckte såklart det var det bästa i hela universum.... tänk vad snabbt folk kan byta åsikter och argument när det passar.

    Det gäller både dig och Tegnell.

    Vi har aldrig haft en flockimmunitetsstrategi inte ens någonsin, bara en sådan sak.
    Och ja, jag har pratat om flockimmuitetsstrategier även Tegnell & co, dock inte ens nära det som du pratar om och att vi skulle ha en Flockimmunitetsstrategi i Sverige eller ens någonsin.


    Och ja, flockimmunitet infinner sig alltid i andra änden, tar par år dock och med de erfarenheterna man har.


    Den lätt förstådda Tegnell & och har berättat hundratals gånger för dig vad vår strategi är.
    Vad är problemet med att inte ta in fakta?


    Anonym (Proctor) skrev 2021-01-07 13:59:50 följande:
    Hade varit bättre om han fick söka jobb på den privata arbetsmarknaden.

    Så politiskt förföljelse är det du förespråkar nu, men och andra sidan så följer det som en röd tråd i dina inlägg.

  • klyban
    Anonym (Proctor) skrev 2021-01-07 14:20:19 följande:
    Du har upprepat dig ungefär 625 gånger nu. Tragiskt.

    Ja, det tar tid att skriva lagar, speciellt med en sölig regering och en trögtänkt statsminister. Är det första gången dessa gubbar ska skriva en lag? Kan de inte raska på lite. Folk dör faktiskt medan dina vänner ägnar sig åt paragrafrytteri.

    Regeringen regerar över landet. Hur svårt ska det vara att fatta?

    Dina resonemang påminnner om Långben på julafton. "Vem kör?"

    Stämmer. Vi har ingen strategi. Det du referar till är några meningslösa floskler från FHM som INGEN tar på allvar.

    Kan du beskriva kort vad de avskaffade landstingen ansvarar för?

    Regeringen skulle kunna börja med att ansvar för sina egna dåliga råd. Gärna genom att avgå redan i eftermiddag.

    Jag kommer troligtvis upprepa mig i all evighet så länge fakta inte tas in och har inget emot detta och upprepa fakta.
    Så enkelt är det, men stora frågan är varför det är så viktigt att få det fel och ge oss desinformation.


     


    Regeringen regerar inte över de folkvalda i kommun, landsting och region, då vi inget ministerstyre har.
    Om du hade förstått hur samhället och regeringen fungerar, så hade du redan vetat om detta.
    Vet du låtsas ibland att du vet om att vi inget ministerstyre har, men så kommer det att Löfven ska avgå för nått som M och KD är ansvariga för i Stockholm och inte ens har ansvar för och inga förfrågningar om hjälp fått.
    Och regeringen arbetar på deras uppgifter samhället, detta har vi lärt oss i skolan och det är bara plocka upp denna information så vet du vi inget ministerstyre har och att Löfven aldrig behöver avgå för klantskallarna i Stockholm ställer till med och som de säger har varit så bra.


    Vi vet redan vem som kör, men avgå Löfven berättar du inte vet vem som kör och vad.


    Pope Joan II skrev 2021-01-07 14:23:21 följande:
    Ja, AndreaBD - det har du verkligen rätt i att det händer att folk gör. Det är dock inte fallet med vare sig Dambergs uttalande eller DN:s gällande att Eliasson avgått. Det är en korrekt användning av vedertaget begrepp. 

    Det gäller speciella regler för dessa anställningar/utnämningar(eller vilken ord nu som är mest korrekt för Generaldirektör.), undra varför det är så svårt och ta in.


    Anonym (man) skrev 2021-01-07 14:38:52 följande:
    Det är lite av klybans signum att repetera sig om och om igen. Det är hans sätt att slippa besvara frågor sakligt. Om man frågar honom varför han förut tyckte att Sveriges strategi var flockimmunitet och nu påstår att det aldrig varit det så besvarar han det bara med att återigen repetera att Sveriges strategi aldrig varit flockimmunitet Tomte

    Ja, Sverige har ju varit långsam i allt sen första början, ändra lagar är ju bara ett av många många exempel. Men nationalistkåren är ju inte intresserade av lösningar, de nöjer sig med att beskriva vilka hinder som finns/funnits.

    Japp, men att medge det är ju att medge att man har ett ansvar för de val man gjort och därmed även ett ansvar för vårt episka fiasko. Det är ju inte direkt ovanligt att när saker går käpprätt åt helvete så vill ju helt plötsligt ingen minnas att de har haft något som helst med saken att göra, och helt plötsligt minns man inte heller det man sagt och säger raka motsatsen till det man sagt tidigare. Det har vi ju goda exempel på här i tråden angående "flockimmunitet".

    Japp, att kalla råd som är valfria att följa eller skita i precis som man själv känner för kan ju absolut inte kallas för en strategi. Det är bara ren idioti och vi ser nu konsekvenserna av det.

    Fakta behövs repeteras, speciellt när den lättförstådda Tegnell & co upprepat strategin hundratals gånger.

    Och ministerstyre har vi inte över kommun, landsting och region, så avgå Löfven berättar att man inbillar sig vi har ministerstyre.
    Ta ansvar där ansvar ska tas.

    Och ja, jag kommer repetera fakta så länge det inte sitter, och jag älskar det för fakta är det enda som funkar inte åsikter utan grund eller att man msåte glömma av en massa saker.


    Anonym (realist) skrev 2021-01-07 15:13:13 följande:
    110 registrerade covid19 dödsfall den 17 december, som när det var som värst i våras! Det bara fortsätter att öka, var ligger vi nu? Långt över hundra om dagen. 150?

    Tegnell och folkhälsomyndigheten är samhällsfarliga. Avgå Tegnell och montera ned FHMSkrikandes Flockimmunitetsexperimentet har misslyckats. Ta ansvar!

    Sifferdesinformation igen, undrar varför.
    Men ja, den dagens rapporterades så många.


     


    FHM strategi har tagit oss ifrån 8:e platsen i Världen till 15:E i Europa.
    Och många länder har gasat förbi Sverige, det berättar att du har fel.


    Anonym (realist) skrev 2021-01-07 18:34:19 följande:
    Inte man brukar säga. Det var Einstein som sa det. Men Einstein är ingenting. Sverige har fånen Tegnell som man följer blint istället. Vilken tungviktare.

    Ingen saklig kritik av dig, som helt saknas(Och saklig kritik där du inte väljer glömma bort saker är det enda som funkar).


    Men vet att fakta, forskning och saklighet är hemska svärord för politisk agenda.

  • klyban
    Anonym (Proctor) skrev 2021-01-07 19:04:12 följande:
    Die dumme Schweden älskar auktoritära idioter.
    Nej, Kanske du.
  • klyban
    pyssel skrev 2021-01-07 20:40:49 följande:
    Nej, det är inte en "myndighet som alltid är i svårigheter". Du har väldigt liten koll på deras arbete. Haha, skulle de ha "inget att göra"? Utom vid sådana katastrofer att man "inte kan hjälpa alla"? Så urbota korkat av dig. Du fabulerar ju, ja helt vansinniga uttalanden. Trump-nivå.

    Det är enkelt och förstå msb problematik, att låtsas om annat vad ska de ge oss?


    Nej, man kan inte hjälpa alla, men man kommer alltid försöka, en stor skillnad emot det du lade i munnen på mig istället.
    Och då är det bara du som säger och inte jag Solig


    Inget trumpen någonsin sagt, utan han kastar toapapper på dom istället och åker hem och sen skiter i dom.


    Och om vi ens ska snudda vid COVID-19, så ser vi hur bra trumpen har lyckats, där han gjort en Dan Eliasson gånger 1000/10000/100000, svårt och avgöra hur många trumpen smittat och dödad med ett beteende som var mångfalt värre lilla Dan.
    Men du som trumpnisse tror väl på en alternativ verklighet som inte ens existerar.

  • klyban
    pyssel skrev 2021-01-07 21:13:43 följande:
    Inkorrekt återgivning av det jag skrev, som vanligt förstås.
    Det är i alla fall en sak som går som en röd tråd genom dina inlägg: Din kompletta galenskap och rena dumheter. Den värsta samling knaserier som rymts här på FL. Noll fakta och massa fejkade anklagelser, sida upp och sida ner. Skäms på dig.

    Det är vad jag pratade om du kommenterar, så nej inte alls inkorrekt återgivet.


     


    Den dagen du har fakta, så kanske vi kan ta en sådan diskussion.
    Men tryck visa endast pyssel och titta själva om ni är osäkra.


    Pope Joan II skrev 2021-01-07 21:18:32 följande:
    Den som uttrycker sig på det viset kan inte alls ha förstått vad det är MSB gör och vilka uppgifter myndigheten har. 

    Om jag ens hade tagit upp det du pratar om där
    Så kanske du hade haft en poäng, vad är det med att lägga orden i folks munnar, ni vet ju att det är bara ni som säger och ingen annan.


    pyssel skrev 2021-01-07 21:29:11 följande:
    Kan bara vara trumpanhängare och preppers med myndighetsförakt! Udda! Mkt udda som vi nu undrar varför det ska "glömmas av" vad myndigheter gör! Udda, så man undrar vilka politiska motiv dessa har! Eller, vi vet ju, det kan man inte glömma av vad vi sett hittills om vi trycker "visa endast"! Så svartvitt om vad myndigheter gör!

    Vad har trumpen med Svenska COVID-19 och göra?


    Eller försöker du trolla mig?
    För det vet vi ju sedan innan inte funkar på mig.


     


    Ja, man bör trycka visa endast på pyssel och sen gärna på mig också, man ser dramatiska skillnader i vem som diskuterar COVID-19 och vem som undviker det som pesten.

  • klyban
    FuckGoggleAskMe skrev 2021-01-07 21:48:01 följande:
    Har du aldrig insett att
    1 - folk får anfall av att du låter som en repig grammofonskiva som upprepar sig
    2 - det mesta av det du upprepar vet folk redan sedan evigheter, även om de kanske tolkar vissa saker annorlunda än du
    3 - en del av det du upprepar som fakta, håller folk inte med om. Att du upprepar detta får dom inte att byta uppfattning.                    
    4 - ingen uppskattar dina upprepningar utan det får dig bara att verka löjlig och ingen tar dig eller vad du skriver på allvar.

    1 Det är ett resultat av att man inbillar sig vi har en flockimmunitetsstrategi, eller att vi ska göras oss av med Löfven för nått som kommun, landsting och region har ansvar för.
    Rätt simpelt, acceptera fakta, eller så upprepas det tills du gör.

    2 Ja, jag upprepar var gång och ett gäng extra gånger om saker som sägs som är fel.
    Som Flockimmunitet, luftburet, ministerstyre, vår tilldelade hand, att vi går mycket bättre än andra i samma situation och saka men säkert har minskat dödligheten.
    Och så vidare...osv...osv...

    3 Fakta är fakta.

    4 Absolut ingen uppskattar desinformation, men även om det är tradigt att höra samma sak om och om igen.
    Så är det nödvändigt och upprepa var gång desinformationen kommer.
    Hur jag är löjlig för du upprepar fel, det kan du inte ens förklara om du fick en biljon ord att använda för att förklara den.


    Padirac skrev 2021-01-07 22:11:43 följande:
    jag tror att alla i tråden lätt kan identifiera de som med förakt uttalat sig om regeringen och myndigheter eller 'Tegnell' som en metafor för FoHM

    Tyst

    Att de är preppers och Trumpanhängare tar jag ditt ord på utan att ifrågasätta detta då jag är säker på att du kan avgöra detta bäst 

    Förstår faktiskt inte hur trumpenanhängare kommer in här, verkar som en klassisk projicering.

    Attackerna mot vetenskapen är stor nu, men det är faktiskt sjukt intressant och se hur få som har analytiska förmågan att se helheten och detaljerna som en enda stor röd tråd.
    Utan det är mest kompartmentaliseringar vi ser ifrån klustret, och dom berättar inget om man glömmer av resten av COVID-19.


    Anonym (Proctor) skrev 2021-01-07 22:15:45 följande:
    Skulle alltså folkvalda i kommunfullmäktige inte regeras av regeringen? Påstår du på fullt allvar att regeringens budget inte gäller om man sitter i kommunfullmäktige?

    Varför ljuger du ang. regeringens ansvar? Regeringen står i tv och talar om vad folk ska göra för att de har det ansvaret. Förstår du inte det?

    Det gäller speciella regler för alla tjänster. En del får rabatt på Coop. Andra får det inte.

    Spelar ingen roll om Tegnell är lättförstådd när han gång på gång misslyckas.

    Löfvén måste såklart avgå efter dessa misslyckanden.  Det är viktigt att vi får in en borgerlig regering eftersom media då kommer börja ställa krav på den.

    Vi har inte ministerstyre, men vi har en regering. Regeringen är ytterst ansvarig för våra myndigheter och kan byta ut misslyckade generaldirektörer, som Eliasson. FHM har man slutat lyssna på, men trots detta får deras tomteverkstad rulla vidare. Det är bedrövligt.

    Fattar du inte att statministern och regeringen regerar landet. De är inte kommunalpamparnas marionetter.

    Några länder i världen drabbades senare än Sverige och har av olika skäl klarat sig dåligt. Sverige är fortfarande lika dåliga. 

    Nu har jag kommit till slutet av ditt inlägg och återigen kom du inte med någon relevant fakta överhuvudtaget.

    Har du en aning varför du börjar prata om annat?


     


    Vi har inget ministerstyre över kommun, landsting, region, myndigheter osv... som har eget självstyre.
    Det du pratar om är dock nått helt annat, och det förlänga arbetet och där arbetar redan regeringen på flera saker.
    Och när man skrivet dessa lagar rätt, så klubbas de igenom riksdagen om man är överens.
    Väldigt enkelt faktiskt.


    Tegnell & co är inte lättförstådda som ni påvisar, om du inte ens klarar av att återge vilken strategi vi har Sverige.
    Kan det vara så enkelt att du inte ens vet, för du aldrig brytt dig om att ta reda på det?


    Vi har inget ministerstyre, så varför ska Löfven avgå för nått som folkvalda har ansvar i sin kommun, sitt landsting och sin region????
    Och du som var trött på upprepningar, ändå upprepar du samma desinformation, du verkar inte leva som du lär.
    Udda, känner du för förklara?

    Att Sverige låg 8:e i världen, till ligga 15:e i Europa, det berättar att vi går bättre än många andra.
    Jag tackar för du argumenterar emot dig själv, inte så ofta det sker.


    pyssel skrev 2021-01-07 22:18:18 följande:
    Oj, ännu mer pinsamt dålig argumentation. Hänger ut dig själv med ditt "visa endast". Trycker man visa endast på dig så ser man dina attacker med uppenbara felaktigheter och hur folk ruttnar på dig efter år av dina trakasserier à la trumpism.

    Du har ju inget av väsentligt innehåll att komma med.

    Låter man dina kompletta dumheter stå där och skämmas för sig själv, så trakasserar du en ändå.

    Det är så mkt som är galet med dig och ditt sätt. Det är helt obegripligt att någon som inte är lika skruvad kan ha något som helst utbyte av dig. Inte ens något intressant om COVID-19 har du lyckats klämma ur dig på alla dessa inlägg än. Värdelös läsning, men framförallt extremt obehaglig fixering du har vid vissa av oss.

    Nä gå och vältra dig i Trumpharanger i ett sällskap som uppskattar det.

    Man ser en lång röd tråd av saklighet om COVID-19, det gör man itne på tryck visa endast pyssel hoppas alla trycker bägge och ser själva Solig


    Du diskuterar/debatterar aldrig nått om COVID-19 som jag skriver, så svaret är att du undviker ämnet och ingen vet ens varför.
    Det räcker tryck visa endast pyssel, för inse vem av oss som faktiskt berör ämnet oftast och ÖVERDRIVET oftast Skrattande

    Vad har ad hominem trumpen med COVID-19 och göra?
    Kan du utveckla detta, för du glömmer av detta hela tiden.


    Anonym (Proctor) skrev 2021-01-07 22:22:40 följande:
    Haha, det mesta som klyban skriver är ju helt uppåt väggarna fel.

    Hen tolkar att vi inte har nåt ministerstyre som att regeringen inte ansvarar för någonting. Jag förstår att man kan tro det om man studerar Löfvén - det sämsta möjliga exemplet.

    Klyban tror vidare att FHMs uttalade strategi är densamma som deras verkliga strategi, vilket är helt makalöst att inte genomskåda.

    Klyban tror att vi har landsting.

    Klyban tror att regeringen är folkvald, men kanske har henn fattat att hen hade fel.

    Ja, vi har sedan länge avhandlat att Regeringen är ett resultat av valet och de folkvalda.


    Vi har inget ministerstyre denna gång heller och upprepar gör jag gärna.
    Vi har ingen flockimmunitetsstrategi, och upprepar det gör jag gärna så länge vi ingen sådan strategi har.


     


    Och att du borde nog ta reda på vad och vem som har ansvar för olika delar i samhället, för svaret där är att du verkar inte ens veta.
    För hade du, så hade du inte ens en gång sagt vi har ministerstyre på ett eller annat sätt.


    pyssel skrev 2021-01-07 22:23:00 följande:
    Ja, helt obegripligt hur vissa i just den här tråden krupit ner i samma säng som crazy.

    Har inte heller detta inlägg nått med COVID-19 och göra?
    Och om det har, kan du förklara så vi alla förstår?


    Tow2Mater skrev 2021-01-07 22:46:18 följande:
    Det är Perplexerande att ni ens orkar fortsätta läsa dravlet, själv skummar jag hejdlöst, om ens det ;)

    Förstår att du måste skumme förbi faktan, för fakta är inte bra för desinformation.

Svar på tråden Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin