Inlägg från: Pope Joan II |Visa alla inlägg
  • Pope Joan II
    Padirac skrev 2021-12-17 18:33:17 följande:
    Jag tror att skribenten gjorde narr av något annat än denne säger sig gjort narr av.

    Kommentaren var nedlåtande mot en persons och dennes frisyr - inte pressträffen.

    Så om det inte var pressträffen som det gjordes narr av så var det väl Hallengren om det nu inte var så att skribenten gjorde narr av sig själv genom att inte (kunna) göra skillnad på person och sak.

    Jag vet inte vilken frisyr skribenten hade vid tillfället denne skrev sin kritik mot 'pressträffen '  - men den torde  ha varit nygjord hos frissan med tanke på de kvaliteter kritiken bar på.

    {#emotions_dlg.flower}
    Vad du tror och vad jag vet är verkligen två helt skilda saker. Du kan säga vad du vill om vad skribenten menade. Knock yourself out.
    klyban skrev 2021-12-17 11:26:18 följande:

    Ja, det går ju alltid läsa din kritik mot dina svar och hur du reagerade då.


    Så har vi svaret redan där, men nu glömt?
    Du är rätt selektiv i vad du glömmer, samtidigt du ofta berättar du aldrig glömmer nått, är det medvetet?


    Jag har följt AndreaBDs råd och läst det du skrivit här högt men det hjälper inte, min läsförståelse är inte tillräcklig för att jag ska kunna begripa vad det är du vill säga mig. 
  • Pope Joan II

    Pfizer tror att vi kan befinna oss i pandemisk halvtid nu. De tror att covid-19 kommer att övergå till ett endemiskt läge möjligtvis till 2024, står det i AB idag. 

  • Pope Joan II

    Pressträff klockan 14, verkar bli mer än bara kinapuffar och nya frisyrer den här gången. 

  • Pope Joan II
    Pope Joan II skrev 2021-12-21 10:27:28 följande:

    Pressträff klockan 14, verkar bli mer än bara kinapuffar och nya frisyrer den här gången. 


    Och det blev det minsann också. Där stod de och hade omikronpanik och påstod att smittspridningen ökar och att sjukhusinläggningarna ökar osv osv osv. 

    Tänk va. Vilka hysterikor! 
  • Pope Joan II

    Flickorna och Damberg läser väl antagligen alldeles för få sydafrikanska tidningar. Eller om de har en politisk agenda och lyckats få med Tegmark Wisell på en icke faktabaserad makttripp där de med flit ödelägger svenska barns alla drömmar om att deras Newbody-försäljningar skulle leda till att de skulle få sova i en gymnastiksal och spela kupp. Ja, jag vet inte vilket av det är.

  • Pope Joan II
    klyban skrev 2021-12-21 17:09:04 följande:
    Vad har sova i gympasalar med COVID-19 och göra?
    Det hade du vetat om du lyssnat till presskonferensen. 
  • Pope Joan II
    klyban skrev 2021-12-21 17:48:26 följande:

    Var det då därför du pratade om det så ingen vet något
    Men nu förstår jag syftet du håller på med, och kommer det ta lång tid innan du är tillbaka om nått om COVID-19 som betyder nått?


    Jag har svårt att förstå ditt inlägg, jag ser att du skrivit det men vet inte vad du menar. Hur som helst så förstår förstås alla som lyssnade till presskonferensen vad mitt inlägg syftade på. 
  • Pope Joan II

    Jag tycker att flickornas och Dambergs nio budord var mycket bra. Jag var bara förvånad över att de inte, likt trådexperterna, har läst sydafrikansk press angående hur gullig omikronvarianten är. Tvärtom, verkade flickorna och Damberg tänka som jag och några få till i den här tråden gör - att en väldigt smittsam variant kommer att belasta vården och samhället enormt mycket när stora, mycket stora, grupper människor är sjuka samtidigt. Flickorna och Damberg anklagas dock inte för att ha panik. Gott så. 

    Nu skriver för övrigt WHO att Europa har 40% fler fall nu än under samma period förra året. Den som inte förmår se det som ett bekymmer och en potentiell tragik är som jag ser det inte särskilt empatisk. En del av de sköra som det lite vårdslöst brukar pratas om i den här tråden av det kluster som jag tack och lov inte tillhör är ju bland annat alla de cancerpatienter i olika åldrar som vårdas eller har vårdats för sin sjukdom. Sådana som det obehagliga klustret, som jag tack och lov inte tillhör, ofta ger uttryck att man bara får acceptera ska stryka med. Sådana som exempelvis statsrådet. Vidrig människosyn om man frågar mig. Tvi.

  • Pope Joan II
    FuckGoggleAskMe skrev 2021-12-22 09:43:07 följande:

    WHO försöker nu att skrämma Europa och sprida hysteri, tror inte de läst tillräckligt mycket här i tråden, så de vet inte att omikron varianten är inget att oroa sig för och att det är vanligt i pandemier att det förekommer olika varianter.  

    https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Oreedq/who-varnar-europa-smittostorm-pa-vag


    Ja, de är ena amatörer de där WHOarna! Slår på bongotrummorna i tid och otid! 
Svar på tråden Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin