• klyban

    Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin

    pyssel skrev 2020-10-24 09:52:34 följande:
    Återigen, det skulle vara hälsosamt för din omgivning om du kunde röra dig mellan flera perspektiv och reflektera något djupare än du just nu gör. När det gäller pandemin är det detsamma: Att raljera över verklig fara för andra, för att du och partnern hade lätta förkylningssymptom vid er infektion, det visar bara på dina svårigheter att relatera till det som inte är självupplevt. Du kan relatera till en flicka du mött men inte alls till att jag hela arbetsdagarna rör mig bland hundratals människor och som går nära och som renlighetsåtgärd har en flaska handsprit och tvål och vatten. Vi har ännu inte rek om mask på jobbet. Avvikelsen att ha det är så stor att ingen har det.

    Vi har inga antikroppar och min man kom precis hem efter inläggelse med hjärtflimmer, proppar i ben och lungor, som givetvis är kvar. Jag gör mig inga illusioner om att det här säkert går vägen, men kommer att hantera det också. Framförallt är jag inte i ditt och klybans gäng som föraktar människor som har kritik mot allmänhetens hantering av befintliga restriktioner, och dubier om myndighetens rekommendationer varit och är tillräckliga i förhållande till de beteenden som visar sig. Jag är hela tiden alldeles för nära andra personer, för att jag måste om jag ska ha en inkomst. Så du behöver inte ha några idéer om hur jag går runt och "känner mig hotad", för att jag krasst deklarerat att folk inte sköter sig ens i affärer enligt FHMs rek. Det finns ingen människa som kan gå med signalsystemet mot faror påslaget i den utsträckning det skulle behövas, så jag fungerar alldeles utmärkt, tack så mycket.

    Det är kanske dags att även du ser saker för vad de är, inte bara de du kan tolka i egen favör.

    Du ska stanna hemma om du har symtomen.


    Enda jag föraktar är osaklighet och att glömma av fakta som är vital.


    Följer alla rekommendationer, då det är vi människor som sprider COVID-19.

  • klyban
    Pope Joan II skrev 2020-10-24 12:23:29 följande:
    Jag tycker att pyssel är en av få verkligt skarpa, på allvar intelligenta och mycket läsvärda skribenter på familjeliv och jag håller tummarna för att det ska gå bra för hennes man trots andra människors korttänkhet och egoism. 

    Det finns ingen här som ens funderar på att det ska gå illa för pyssels man.


    Men skarp när man aldrig berör ämnet har jag svårt och se.
    Och speciellt skarp och ställa frågor om beräkningar och sen vägra berätta vilka beräkningarna är, det faller inte under skarpt utan under fabulera, påkommen och argumentationen stendöd.


    Glöm inte trycka visa endast på pyssel, och njut av den skarpa osakligheten.
    För följa ämnet är inte pyssels forte.

  • klyban
    pyssel skrev 2020-10-24 13:18:03 följande:
    Kamma dig, klistret. Jag har inga symptom. Nu är igång och "utbildar" i onödan igen. Vad i hela helvete är det i det inlägget som gör att du tolkar mig som symptombärande?

    Allt. Men det finns i det du citerade inga särskilda åtgärder eller kodnycklar för just din personliga förståelse. Man kan antingen se det som jag skiter i det, eftersom diskussionen med dig alltid blir åt det anala hållet, eller att jag inte ens hade dina svårigheter i åtanke. Tillgänglighetsområdet är annars mitt gebit, men i ditt fall står jag mig helt slätt. Jag lämnar med varm och ödmjuk =) hand över det till kolleger med annan spets än min.

    Ja gör det folkens, så framgår det att alla retoriska grepp passerar 13,26 mil i sidled från klybans enmansshow. Att likna vid samtalsterapi istället för psykofarmaka, vid svår psykos.

    Vill du ändå laborera med miljonerna så har jag gett dig de fria händer du ju ändå alltid tar dig, att fylla dem med allt från rövhår, kackerlackor och saknade munskydd i beredskapslagren, till antal döda eller smittade här och där. Det beror ju på vilken vecka vi pratar om de här miljonerna, om det är vägglöss i Tensta som avses, kinesiska undermåliga munskydd eller smittade i Brasilien. Du har de fria händer du redan tagit dig, men du behöver inte blanda in mig mer, då du gick helt vilse i mitt senaste inlägg också.

    Aldrig tolkat dig som en smittbärare, utan det jag sade är att man ska stanna hemma om man har symtomen.

    Så det hade inget med COVID-19 och göra, varför skrev du det då?

    Tryck visa endast på pyssel, så får ni alla se en uppvisning i osaklighet i tråden.
    Klarar inte ens av att berätta vad det var för beräkningar som var en miljon plus en miljon.
    Och frågan är intressant varför du slår på bongotrummorna för dessa beräkningar, och sen vet du inte ens vad du pratar om för beräkningar.
    Tryck visa endast.

  • klyban
    pyssel skrev 2020-10-24 13:37:35 följande:
    Hur var det nu med naveln? Pope syftar förstås på mina IRL observationer som sakliga, när hon skriver att andra är korttänkta och egoistiska. Jag tror ingen, inte ens du, tror att vi kan smittas av Covid-19 virtuellt eller att det är ditt beteende som du kan hitta i naveln. Vad vi kan läsa håller du avstånd och hög hygien.

    Granska resten av din text och jämför dina konklusioner med det du tidigt deklarerade att du "inte brydde dig om" och tyckte var "svårt i text". Trojkan höll ju med dig, vilket strax skulle visa sig i deras tolkningar. Även om erkännandet av bristande förståelse lyste med sin frånvaro hos dina tolkar, tyckte de ju inte att det var funktionellt om inte alla förstod. Vilket jag är helt oenig med dem om. Precis som den här diskussionen. Jag vet att jag sedan raden "Kamma dig", inte för den med dig längre, utan med andra läsare utan bristande förståelse.

    Vad har eventuella navelludd eller inte med COVID-19 och göra, är det en stor smittspridning via navel ludd?


    Vad v ar det för beräkningar du inte vill kännas vid längre?


     


    Tryck visa endast på pyssel.

  • klyban
    pyssel skrev 2020-10-24 13:46:50 följande:
    Vad har det med det jag skrev att göra?
    Klyban, du ska läggas i respirator om du kvävs. Har du bara symptom, stanna hemma.

    Den som trycker på visa endast under mitt nick kommer mötas av ditt bröl och ointelligenta asflabb som första svar till mig. Sedan fortsätter det i samma anda en handfull rundor till. Numera får du din flygande hundskit tillbaka till din kennel, ibland på volley, fast för det mesta med påse runt.

    Faktum kvarstår, man ska stanna hemma om man har symtom.(Och behöver man mer avancerad sjukvård, så får man avgöra det själv, men i detta läget låter inte springa på stan speciellt relevant längre


     


    Min person är ointressant för trådens ämne, dock är du besatt av mig som person av någon outgrundlig anledning och med tanke på all den ad hominem du presterar istället för saklighet.
    Tryck visa endast på pyssel.

  • klyban
    Tow2Mater skrev 2020-10-24 13:51:50 följande:
    De verkar ju inte ens själva veta vilka målen är och vilken strategin är; refererar t ex till "dessa mål" efter de inte ens nämnt något om mål, de har pratat om strategi. Och vad är "övriga negativa konsekvenser", det kan ju omfatta allt.

    Du har upprepat strategin  var PK jag sett.


    Och om flockimmunitet var målet, så var det den sämsta strategin någonsin och med tanke på hur långt ifrån flockimmunitet vi är.

  • klyban
    pyssel skrev 2020-10-24 13:56:05 följande:
    Vad har något av ovanstående om "stanna hemma" vs "springa på stan" med mitt inlägg att göra? Vilket läge avses, och med vilken referens till mitt inlägg dessutom?

    Har man symtom ska man vara hemma med dessa.


    När tänker du delge vilken beräkning det var, eller inser du också att du inte vet hur du ska komma ur den?


     


    Tryck visa endast på pyssel.


    pyssel skrev 2020-10-24 13:58:02 följande:
    Jag har trots all full förståelse för att självsmicker blivit en överlevnadsstrategi för dig.

    Det är ju kontentan av dina ad hominem och vägra prata sak som gjort du skapat den.
    Vet inte varför du är så besatt av mig, men du kanske vet och känner en tillfredsställes av denna.


     


    Jag är mer funderad om dessa beräkningarna som du inte ens vill nämna pga du inte vet vad du ska göra för förklara dom
    Så var det jag som inte visste, men du visste ju inte ens vad du skrev om för beräkningarna.
    Och det är roligt och notera att du inte ens vad du skriver.


     


    tryck visa endast på pyssel.

  • klyban
    Tow2Mater skrev 2020-10-24 14:01:57 följande:
    Swooosh, där flög den förbi igen.
    Nej, den Svenska strategin har jag aldrig flugit förbi, då FHM har upprepat den var PK jag sett.
  • klyban
    pyssel skrev 2020-10-24 14:03:32 följande:
    Det är du helt enkelt för dum för att förstå. Jag har ingen uppgift att vara din personliga tolk.

    Min person betyder inte för samtalsämnet COVID-19, inte ens på något sätt.
    Vad beror denna besatthet av min person av?


    Men det krävs mer än en tolk för reda ut vad dessa beräkningarna, då du inte ens vet själva

    tryck visa endast på pyssel.

Svar på tråden Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin