• oshark

    För oss som tempar för att bli gravid

    zebrans skrev 2018-11-28 21:30:55 följande:

    Okej! Tack för vettigt svar :) 

    Har börjat med munkpeppar som sägs vara väldigt bra. Får se hur det fungerar. 


    Jag tog munkpeppar och rosenrot förra cykeln och då kom ÄL ännu lite tidigare. Denna cykel har jag bara ätit munkpeppar och jag är på CD27 utan ÄL nu. Så jag är lite skeptisk och känner att jag borde kanske ha väntat och låtit kroppen sköta sitt innan jag började proppa i mig grejer.
  • oshark
    Jojjans skrev 2018-11-30 08:46:28 följande:

    Har varit så osäker på min cykel och trodde först att äl uteblivit, och nu när temperaturen väl stigit så har jag inte litat på den utan försökt hitta anledningar som gör att jag får falskt hög temp... inatt sov jag jättedåligt och låg vaken mellan 2-3, och vid 5.30 hade jag 36.73! Så myclet högre kan det väl inte bli ?falskt?? Borde börja lita på kurvan nu när jag har 3 höga temperaturer i rad.


    Jag tror att du och jag ligger ganska likt varandra i temp (baslinje 36,4 ungefär) och jag har aldrig varit uppe i 36,7 utan att ha ägglossat så jag skulle nog börja lita på det.
  • oshark

    Själv undrar jag vad i hela friden min kropp håller på med. Ligger vanligtvis mellan 36,1 och 36,3 i follikulärfasen och har en CL i NC på 36,42. Innan denna cykel var den svalaste temp jag uppmätt ca 36,02 på en ÄL-dag. Jag var därför bombsäker på att jag skulle ha ÄL i måndags, men verkar inte som det blev nåt.. Och imorn kan jag inte tempa.

  • oshark

    Jag är f ö inte hundra på att testen jag la i som positiva var positiva då de var en annan typ än mina vanliga.

  • oshark
    TrueLove12 skrev 2018-11-30 09:45:13 följande:

    Idag steg temp lite granna iaf men känns konstigt att temp ändå vart låg de senaste väntar på äl nu


    Fast om du ska ha ÄL imorn är det ju inte konstigt att tempen är låg nu
  • oshark
    minnie768 skrev 2018-11-30 10:10:51 följande:

    Tempdipp senaste två dagarna, trist. Hade hoppats att tempen skulle hålla sig hög denna månaden även om den varit underlig med temp och äl-test :( Fortfarande över CL i FF, men min CL i NC är 36,50 så där är den på gränsen :( Förra månaden låg jag uppe på 36,70-80 dagarna innan bim. Så något tokigt är det nog med cykeln denna månaden!

    Får se om mensen dyker upp någon gång mellan 4-8 december som apparna menar.

    Vet inte om det är några symtom, men har haft halsbränna sen förra veckan som jag inte ens minns om jag haft någonsin, men var lite förkyld i helgen så kan bero på det. Igår fick jag en stark molande känsla i höger sida av tjejmagen som startade igår, vilket jag aldrig känt innan! Har bara varit på vänster sida sen jag slutade med prev.


    Vilken tid har du tempat och vilken tid brukar du tempa? Ser att de är tomma cirklar
  • oshark
    minnie768 skrev 2018-11-30 11:09:45 följande:

    Jag lägger in i FF när jag har gått upp i sitter o äter frukost :P fyller i i NC direkt när jag tempat så det är nog därför, hade glömt att ändra tiden ;) Nu är ringarna fyllda igen. Tempar alltid mellan 7-7.30, vilket jag också gjorde igår och idag (tyvärr) haha


    Ah ok. För det jag tänkte var om du tempat tidigare på morgonen och hamnat i "kallzonen". Jag har nämligen märkt att om jag tempar runt 5 istället för min vanliga 6:45 är jag mycket kallare än jag "borde" vara.
  • oshark
    Jojjans skrev 2018-11-30 11:10:03 följande:

    Fy såmfeustrerande, ser ju onekligen ut som att äl uteblivit. Frågan är ju varför och när blödning kommer komma... håller tummarna för att du får klarhet snart!


    Ingen som vet ¯\_(?)_/¯

    Första ÄL efter pillerstopp kom ju dock CD27 så vet inte om det är helt kört än. Men skulle nästan hellre bara ta en blödning nu så jag vet. Har inget hänt på måndag tänkte jag ringa gyn. Kan ju vara skönt att bara få prata lite efter pillerstopp och så.
  • oshark
    minnie768 skrev 2018-11-30 11:42:25 följande:
    Nä tyvärr inte :( Skiljer kanske max 30 minuter mellan tempningarna så det bör inte bero på det heller.. Förra månaden låg jag högre vid den här tiden med 4 dagar kvar till bim och då blev det ju inget. 
    Men men, det visar sig ju snart om det blir ett plus innan jul eller inte. 

    Tack för att man får ventilera i den här gruppen, GULD värt!! <3 <3 
    OK.

    Ja, det är skönt att kunna skriva av sig här. Man kan bara prata med sina nära om samma sak ett visst antal gånger innan det känns tjatigt. Men här är alla inne i samma tankegångar och väntan så då känns det inte tjatigt Glad

    Håller tummarna att det inte blir någon mens!
  • oshark
    MissKelli skrev 2018-12-02 17:43:30 följande:

    Cd 16 kanske? Så klart måste jag ha två höga tempar till då. Men efter cd 14 gick jag ju tillbaka till samma tempnivå som dagarna innan och hade äggviteflytningar några dagar till.


    Jag tror mer på lördag. Du har ju tre temperaturer tidigare i follikulärfasen som är lika höga nästan som fredagens och lördagens temp. Som du säger kanske ÄL flyttas om du lägger in en lika hög en i morgon och i övermorgon.
Svar på tråden För oss som tempar för att bli gravid