• Sthlmsthlm

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Jag fattar det som att det är känsligare när man är i konstgjord cykel? Gjorde FET men det kanske inte gör skillnad? Nedregleras man även vid ET?

    Det hade ju varit bra om man fått denna info INNAN. Nu flyger jag till Oslo på jobb idag, middag med vänner på stan imorgon och Spa (!!) med svärförälderna på lördag. Hahaha.... helt fel. Jag borde kanske listat ut det, men jag har inte tänkt så mycket utan låtit livet rulla på som vanligt.

    En kompis till mig gör ÄD i Spanien och passar på att ta några dagar semester på resort. Jag tänkte liksom, några dagar i Riga i november... nja.

  • Sthlmsthlm
    TyckOmMig skrev 2016-11-24 08:43:17 följande:

    Sthlmsthlm-dra ner på tempot om möjligt och SPA hade jag undvikit i ditt läge just nu.


    Jag hänger med och läser bok. Och går på något pass i mental avslappning. Det blir nog perfekt.

    Skumt det här med att INTE ha tagit ovitrelle! Man får ju så sjukt mycket biverkningar av den, men av Lutinus känner jag bara lite svag mensvärk (som kom redan dag 2).
  • Sthlmsthlm
    Proxima skrev 2016-11-26 14:33:14 följande:

    NinaCamilla: Beklagar vännen :( Så ledsen för er skull!

    Jag gjorde mitt första ET i torsdags. Har gjort tre FET tidigare. Ruvar nu ett 8-celligt embryo av fin kvalité :) Ska testa redan nästa måndag, 5/12, vilket jag tycker låter väldigt tidigt... Visserligen med blodprov men ändå. Skönt iofs att få veta snabbt. Är dock osäker på vart jag ska vända mig för blodprov? MVC? Någon som vet var man kan vända sig?

    Jag måste säga att jag är galet nöjd med AVA Riga!!! Så gullig personal och läkaren var toppen! Dock lyfte han frågan om vi ev även har manlig faktor. Vi fick 9 ägg från vår donator. 8 var mogna och 5 blev befruktade. Av dessa var endast två kvar på dagen för ET. Vi fick tillbaka ett och de odlar vidare på det andra och fryser om det blir en blastosyst. Läkaren lyfte direkt frågan om manlig faktor p.g.a. Den dåliga utdelningen och även kopplat till vårt MA 2015. Han kändes genuint intresserad av vår situation och tog sig verkligen tid att prata med oss :) Om vi inte blir gravida med detta embryo ville han att vi ska kontrollera ev manlig faktor. Även jag fick ordentliga restriktioner med vad jag får göra de närmaste dagarna tills embryot förhoppningsvis fäster.

    Härligt att följas åt SthlmSthlm! När har du testdag?


    Spännande! Jag har också testdag 5/12 (RD12 med 5-dagars). Han sa att jag kunde testa redan 2/12 med blodprov, men att det inte skulle synas så tidigt på gravtest. 5/12 är min födelsedag så jag tror jag kör då och hoppas på fin present!

    Håller tummarna! Ruvning i början är så lätt. Sen blir det tortyr...
  • Sthlmsthlm
    woo skrev 2016-11-29 09:01:54 följande:

    Liten uppdatering från mig. Nu har jag bestämt att släppa sargen med 1 hand iallafall och vågar nog säga att jag är gravid...

    Kram på er alla kämpar!


    Grattis!!!
  • Sthlmsthlm
    Vårt väntrum skrev 2016-12-01 09:16:53 följande:

    Nu är jobbiga jag i farten igen.

    Har totalt kört fast i valet av klinik.
    Arleta i Tjeckien eller AVA Riga.

    Arleta är 7-8 tusen "billigare" och då ingår boende och hämtning/ lämning vid flygplats.

    Har en mailkontakt med swede (stavning)
    Men undrar ändå hur ni ställer er.
    Är rookie inom detta ???


    Hej,
    tittade inte på Arleta men valde Riga för att det är smidigt. Många flyg, billigt även om du bokar sent, billig taxi en kort tur från flyget och du slipper övernattningar (även om hotell också är billigt).
    Räkna in resorna i kostnadsjämförelsen.
  • Sthlmsthlm
    Proxima skrev 2016-11-26 20:59:41 följande:
    Oj, test samma dag, kul! Fast jag är osäker på om jag kan hitta nåt ställe att ta blodprov så det kanske blir den 7/12 för mig med vanligt gravtest ;)

    Ja, ruvning är hemskt!! Slits mellan hopp och förtvivlan... Än så länge känns det hyfsat lugnt men vet ju att det blir bra mkt värre :(
    Hur går det?
    Jag är på RD9 idag och har börjat få ljusbeige lutinusgegg, vilket vid ivf har varit börjat på slutet. Så jag inte så positiv... 
  • Sthlmsthlm
    Proxima skrev 2016-12-02 11:58:56 följande:

    Hej! Ja, vad ska jag säga... RD8 och känner mig inte gravid... alls! Har en massa symptom från medicinerna (huvudvärk, otroligt trött) men är inte särskilt hoppfull. Vi fick bara ett embryo och inget till frysen så just nu funderar jag mest på om vi orkar/har råd med att börja från början för tredje gången :( Usch, förlåt mitt deppiga inlägg men det är så himla energikrävande och dränerande!


    Hur många ÄD försök har ni gjort?

    I varje av mina 6 IVF har jag fått ljusbeige flytningar som blivit mörkare över några dagar och sedan mens runt RD12-15. Har alltid fått mens trots Lutinus.

    Nu sa Riga att jag ska dubbla progynon och börja äta aviclovir mot herpesvirus. Men jag har lite hopp. Absolut inga symptom alls. Vi har två i frysen men jag vill veta om det är något annat fel på mig som gör att implantaten misslyckas.
  • Sthlmsthlm
    trex2013 skrev 2016-12-03 16:33:01 följande:

    tänker iom att du börjat blöda innan testdag... just så hade jag alltid under mina behandlingar. har du kollat ditt progesteronvärde hur det ser ut? i mitt fall så tar jag upp progesteronet dåligt så jag fick ta injektioner istället.


    Tack för tipset! Ska kolla upp detta!
  • Sthlmsthlm
    Anonym (Längtar) skrev 2016-12-04 09:14:28 följande:

    Hej tjejer!!! Nu är man en ruvare igen!! Ruvar på en toppen blastocyt men det har jag gjort tidigare utan framgång. Hoppas att denna gången tar sig :)) är på dag 2 idag. Nu är den eviga väntan som psykar mig...Ush!! Hoppas hoppas....kram till er alla <3


    Hållet alla tummar!!
  • Sthlmsthlm
    Proxima skrev 2016-12-05 16:33:25 följande:

    SthlmSthlm hur har det gått för dig? Testade du idag? Jag håller tummarna för positivt svar!!!! För mig blir det test på onsdag... Bävar!

    Grattis till ruvarstatus Anonym(längtar)! Tummar hålls här med ;)


    Jag har fått resultatet på blodprovet men inte tittat Förvånad Lovade att jag och min sambo skulle kolla ihop efter jobbet. 

    Just nu känner jag 95% negativ och 5% positiv. Har inte haft fler missfärgade flytningar sen i fredags (som då var ljusbeiga). Har lite mensvärk, men absolut inga andra symptom. Inga ömma bröst ingenting. Men IVF hade jag så mkt biverkningar från ovitrellen, så det kändes ju som (sken)-graviditet i alla fall... :) 

    Fick du till blodprov eller väntar du?
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016