• Sthlmsthlm

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Proxima skrev 2016-10-20 08:37:54 följande:

    Hej! Hoppar gärna med i den här tråden om det är ok :) Vi är inne på femte året med fertilitetsbehandlingar... Först IVF och sen ÄD. Vi har gjort tre FET, gravid på första men MA i vecka 15. Efter det föll jag ner i ett svart hål och orkade inte vara aktiv på FL. Det var i jan -15. Nu har vi bytt klinik till Ava Riga och jag tog Procrensprutan igår och hoppas på min första färskåterföring i slutet av november :) Jag är 43 och min sambo 33. Vi började den här resan när jag var 39 och åldern stressar mig såklart... /Proxima


    Välkommen! Lustigt att vi ligger så lika. Jag har gjort 6 IVF. Jag är 40 och min sambo 32. Första ÄD pågår nu. Äggplock i måndags och igår dag 3 fanns det 6 embryon om bra kvalitet. Vi ska göra PGS så det blir förhoppningsvis FET i november.

    Tog procren i onsdag och har noll biverkningar. Borde man inte känna något?!
  • Sthlmsthlm
    vickan12 skrev 2016-10-21 13:26:39 följande:

    Hej tjejer! Tänker på er och hur det går för alla:) Jag och min sambo är verkligen i rullning nu, har ju kontakt med Maria Jeffs( svensk kordinator) som hjälper till med allt. Vi var ju inne på färsk äggdonation men nu lutar det mer åt fryst, men inget besttämt ännu. Dels pga av att det är lite billigare så att man kan göra ett till försök igen om det inte skulle lyckas på första. Alla mina blodprover visade att jag låg bra inom referensvärdena, och sambons spermier var bra sa Ava Peter. Va har ni för tankar om färsk och fryst ägg?


    Det ska inte vara någon skillnad på success rate mellan färska och frysta embryon. Vi kör fryst embryo för att göra PGS. Varför funderar ni på fryst?
  • Sthlmsthlm

    Glad idag! Vi fick fem fina blastocyster till frysen. De har tagit biopsi på dem och ska göra PGS i början på november. Jag ska få tillbaka senare i november. Så spännande!

  • Sthlmsthlm
    dreamz skrev 2016-10-24 17:28:58 följande:

    Håller verkligen allt nu!!

    Själv känns de som.vi åker sverige runt för prednisolon... apoteket ville inte sälja trots jag hade recept utskrivit men nää de va tvungen att vara original!


    Varför ville inte Apoteket sälja? De SKA det. Säg att du har ett EU-recept. Har fått ut på EU-recept på båda apoteken på Fridhemsplan (vet ej om du är i Stockholm).
  • Sthlmsthlm

    Spökis, Anilara, Dreamz - det är verkligen mycket lycka och flyt i tråden. Så härligt!!

    Jag ska börja med progynon den 1/11 för återföring runt den 22-23 nov. Kartan ser ju ut som en p-pillerkarta. Ska man äta dem i ordning? Tar ni då nummer 1 på tre kartor parallellt?

    From 1.11 please start Progynon pills usage by 1 pill 3 times per day ( preferable in approximately 8 hours in between).

  • Sthlmsthlm
    aniiara skrev 2016-10-28 21:10:25 följande:

    ...har alltså inte följt markeringarna på kartorna! ;)


    Snabba svar - tack! Vilken informationsbank man har tillgång till :)
  • Sthlmsthlm
    Anonym (Längtar) skrev 2016-11-01 12:06:10 följande:
    Håller fullständigt med dig!! Jag ringde för att boka tid för vul till den enda privata gynmottagningen för att kunna mäta min slemhinna och även räkna mina foliker inför min framtida ET, då svarade de mig att de gör inte det längre och att jag ska vända mig till den kliniken jag går hos...alltså spanien!! Blir så ledsen, de ville inte göra undantag fast jag har gått där förut. Nu vet jag inte hur jag ska göra :((
    USCH vad jag hatar svensk sjukvård ibland! Jag har själv flugit Stockholm-Köpenhamn tur och retur för ett ultraljud när ingen svensk gyn ville hjälpa till.

    Vilken stad bor du i?

    Jag har en affärside om att starta en fullservice-klinik för kvinnor som är inne i "svängen". Det är så värdelöst som det är nu, om man känner sig så ensam och utelämnad.
  • Sthlmsthlm

    Förstår jag det rätt att blödningar under ÄD-graviditet är vanligare pga av hormoner?

    Har det något att göra med blodgrupper?

  • Sthlmsthlm
    PeeWee44 skrev 2016-11-02 17:29:23 följande:

    Nu igen blev det minus. Tydligt att jag inte ska bli gravid. Se vad dr D har för plan nästa gång. Kännde på mig att det skulle bli minus. Får ta nya tag.


    Stor kram till dig!!
    Det är bara bryta ihop och komma igen. Ge inte upp!
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016