Inlägg från: Anonym (hehe) |Visa alla inlägg
  • Anonym (hehe)

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    KillBill skrev 2020-12-20 23:42:45 följande:
    Du är nog rätt ensam om att inte förstå att en mäklare skulle rätta sig efter köparens önskemål och detta därför är till syvende och sist Ebbas Busch ansvar.
    Enligt bostadsjuristerna jobbar mäklaren på uppdrag av säljaren, så nog har jag fler på min sida än du på din.

    Sen vet jag inte riktigt vad jag ska säga om din teori att det skulle vara köparens ansvar att tillvarata säljarens intressen.
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-12-21 00:00:52 följande:
    Här har du en situation där säljaren inte vill sälja..

    Sedan är tydligen mäklaren en god vän till Ebba Busch.

    Att det stinker om affären är ett understatement..
    Vadå stinker om affären?

    Du är ju uppenbart bara ute efter att misskreditera Ebba, men du har problem eftersom allt hon gjort är att skriva kontrakt på ett husköp via en mäklare.

    Ingenting tyder på att något är orimligt med affären.

    Möjligen finns det några anhöriga till gamlingen som vill profitera på hans hus och har därför börjat agera i egen sak. Men att hålla det mot Ebba är ju inte så trevligt.
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-12-21 08:21:25 följande:

    Ebba Busch har inte använt sig av mäklare vid sitt husköp. Den äldre demente man som hon köpt huset av ångrar försäljningen. Den gamla mannens underskrift av köpeavtalet är inte bevittnat. Den demente mannen har så svåra problem att det finns en ansökan om förmyndare hos tingsrätten.


    Man måste vara förblindad Kristdemokrat för att inte se att det stinker om affären och det gäller oavsett vad tingsrätten kommer fram till för sett till moral och medmänsklighet så är Ebba Busch agerande förkastligt.

    Vi  kommer längre i denna fråga och vill du diskuttera KD så bör du starta upp en egen tråd om ämnet. 


    Sanningen är att mäklare har värderat huset och att köpeskillingen ligger i linje med denna värdering.

    Har du några bevis för att mannen är dement? Det verkar inte vara bybornas uppfattning.

    Vad är det för problem mannen har menar du? "En annan besynnerlig omständighet är 81-åringens påstått dåliga minne och allmänna skröplighet. Människor här träffar honom ofta. De beskriver honom som kristallklar i huvudet, pigg, aktiv. Han kör bil och cyklar. Att mannen är gammal hindrar inte att han ibland hjälper till med arbete på kvinnans anläggning med stugor."

     Du sätter dig alltså över tingsrätten i detta ärende. Du kanske borde komma ned från dina höga hästar. Ebba Busch har köpt ett hus och du tycks bli djupt upprörd över detta. 

    Fredrick Federley frotterar sig med 4 pedofiler och en mördare. Det vore klädsamt om du kunde uttrycka din avsky för detta. Men nej, du blir mer upprörd över ett husköp än över 22 grova barnvåldtäkter. Jag spyr.

  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-12-22 01:05:26 följande:
    Som jag förklarat så är jag kritisk till Federley men det ämnet liksom diskussionen om Ebba Busch hänsynslöshet mot en gammal dement man hör hemma i andra trådar. Vill du prata kopplingar till pedofili så hoppas jag att du i en särskild tråd om detta fokuserar på förövarna tex de SD politiker som de senaste åren har avslöjats med sexuella övergrepp på barn (men det är väl för mycket att önska att du skulle kritisera en SD politiker som förgripit sig på barn).
    Kan du hitta någon i SDs partitopp som har starka kopplingar till pedofili så kommer jag absolut att intressera mig för detta. Det duger liksom inte med någon pajas till kommunråd som dessutom avgått.

    Här talar vi om centerpartiets andre man som tilläts sitta kvar trots att C visste vad som pågick. Makalöst är bara förnamnet. 

    Det är dock bra att du nu erkänner att jag hade rätt från början om Federley.

    Vad gäller Ebba är drevet mot henne ett mysterium. Hon har skrivit ett köpekontrakt på ett hus. Hon påstår ju bara att liggande kontrakt gäller. Verkar dessutom krylla av vittnen som anser mannen ifråga helt klar i skallen.

    Noterar att du inte kunde presentera några källor på ditt påstående att mannen skulle vara svårt dement. Ännu mindre en förklaring på hur den svårt demente mannen kan tillåtas köra bil.
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-12-22 01:52:27 följande:
    Du är nog ensam om att förstå varför det är intressant att diskutera en f.d centerpartistiskt politiker en tråd om S. Det är samtidigt beklämmande att du framstår som mer kritisk till en någon själv inte är misstänkt för brott men håller käft om SD politiker som begått sexuella övergrepp mot barn.
    Klart det är mer intressant när det handlar om en politiker i absoluta toppskiktet av centerpartiet.

    När det gäller SD-politikern så vet jag inte vem du menar, så det är svårt för mig att bedöma sanningshalten i det. Du har ju slirat en del på sanningen i denna tråd på sistone och dessutom ställt dig över domstolen, så din trovärdighet är inte så hög.

    Men visst, om den dömde SD-politikern skyddas av partiledningen så är det självfallet helt makalöst.

    Vilket brott menar du att Ebba Busch är dömd för eftersom du går så hårt åt henne? 
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-12-22 11:56:46 följande:

    Du tycker inte att det är en konstig prioritering att fokusera på någon som själv inte är misstänkt för något övergrepp i stället för att fokusera på de politiker som faktiskt har utsatt barn för sexuella övergrepp?


    Klarar du inte att googla fram vilka SD politiker som dömts för våldtäkt mot barn så ska jag ge dig instruktioner om hur du gör om du startar en egen tråd om politiker med pedofil-koppling (i denna tråd hör diskussionen som sagt var inte hemma). Btw har jag inte påstått att Ebba Busch är dömd för brott.


    Du klagar alltså på folk som skriver om dömda SD-pediler i denna tråd, trots att den ende som tagit upp detta är du själv.

    Jag vet inte hur många pedofildömda SD-politiker det finns. Att SD lockar till sig allt möjligt är inget som förvånar mig det minsta.

    Ska bli spännande och se hur det går för centerpartiets ordförande i Uppsala, som råkar stå åtalad för pedofili-brott. 

    Notera att centerpartiets ungdomsförbund vill legalisera barnsex och att centern också häromåret ville införa månggifte. Lägg till att Federley - centerns andre vice ordförande - frotterat sig med 4 pedofiler och en mördare. Vad är det egentligen för parti som ingår i regeringsunderlaget. Det luktar fruktansvärt illa.

    Sen har du skrivit typ 14 inlägg om Ebba Busch, på tal om att fokusera på personer som inte är misstänkta för något brott.

    Ett parti som står upp för undertecknade avtal eller ett parti som står upp för pedofiler. Jag vet iallafall vad jag föredrar.
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-12-22 20:30:53 följande:

    JA till skillnad mot dig tycker jag att det är mer relevant att peka på politiker som är pedofiler än att peka på politiker som har bott under samma tak som en pedofil.  


    Hade du googlat så hade du funnit ett flertal pedofiler i SD bara de senaste åren.


         Du har i olika inlägg förklarat att det inte är intressant att uppmärksamma brott som           lokalpolitiker gjort sig skyldiga till men nu är det du som fokuserar på lokalpolitiker.

    Vad får dig att tro att man bara kan vara kritisk mot någon som är dömd för ett brott? Man kan självklart vara kritisk mot personer som beter sig hänsynslöst.  När det gäller Ebba Busch så handlar kritiken om att hon vill driva igenom en fastighetsaffär mot en gammal dement människas vilja. Det är märkligt att du inte ser det olämpliga i detta.


    Well, eftersom du inte ville sluta tjata om lokalpolitiker så tog jag upp ett fall.

    Varför försvarar du avskyvärda handlingar kopplade till regeringsunderlag?

    Hur känns det att vara så politiskt färgad att man kan försvara vad som helst?
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-12-22 22:39:27 följande:
    Jag försvarar inte någon C politiker, varför skulle jag det? Jag påpekar bara att politikern i fråga , till skillnad mot vissa SD politiker inte är misstänkt för lagbrott/dömd för lagbrott. Att du i ett stort antal inlägg i en tråd om S skriver inlägg om en c politiker som varken är dömd för eller misstänkt för brott samtidigt som du tiger när dömda SD pedofiler kommer på tal är mycket talande..
    Vilken C-politiker pratar du nu om? Federley eller den som ska upp i tingsrätten åtalad för avskyvärda sexbrott mot barn. Det börjar bli svårt att hålla reda på alla pedofiler med koppling till C. Sen har vi deras ungdomsförbund som propagerat för legalisering av barnsex. Sen det där med månggifte. 

    Menar du SD-politikern som dömdes för våldtäkt på en 17-årig flicka. Han som avgick för 5 år sedan? Vi är nog överens om att det är ett vidrigt brott han begick. Han kanske kan få jobba för centern istället, de verkar  ju mer toleranta mot sylika avarter.
  • Anonym (hehe)
    nattuw skrev 2020-12-23 03:16:58 följande:
    Ebba Busch behöver inte försvaras. Antingen har hon och säljaren ett avtal eller så har de inte ett avtal.

    Att säljarens släktings försöker att blåsa säljaren får diverse socialdemokrater att gnugga händerna eftersom det ger dessa socialdemokrater en möjlighet att svartmåla en politisk motståndare är måhända beklagligt men inte oväntat.
    Ja, det är så fruktansvärt ryggradslöst.

    Vissa hejar på politiska partier som vore de fotbollslag. Går emot sin egen övertygelse för partiets skull.
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-12-23 13:32:00 följande:

    Drevet mot Ebba drivs av den tidningen Expressen, med en tydligt borgerlig profil och påståendet att detta skulle vara ett S spinn är svammel. 


    Det är klart att det är ett s-drev. Att Expressen skulle vara borgerlig är jordens dravel. De samarbetar med den vänsterextrema researchgruppen.
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?