Inlägg från: Anonym (hehe) |Visa alla inlägg
  • Anonym (hehe)

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    Padirac skrev 2020-12-27 23:14:15 följande:
    Federley är nog helt säkert körd i politiken för en lång tid framåt.

    Påverkar det Centerns väljare? tror inte det, de röstar inte på person utan på ideologi.
    Påverkar det S väljare? tror inte det , de röstar inte på S pga Federleys förehavanden

    SDs sexualbrottslingar, nazister och annat påverkar inte heller SDs väljare - tvärt om så verkar dessa brott stärka SDs väljarkår.
    Federley ska aldrig någonsin komma tillbaka till politiken.

    Centerns väljare kanske inte har så mycket mot pedofiler, och det finns ju uppenbart fler i dessa kretsar.

    Om Federley kommer tillbaka så påverkar det alla som har samröre med honom.
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-12-28 09:37:51 följande:

    Jag instämmer i kritiken. Det var synnerligen olämpligt. Löfven måste koka över det faktum att en av hans ministrar har agerat lika omdömeslöst som KDs partiledare Ebba Busch gjorde tidigare i höstas när hon, i strid med rekommendationerna, festade loss på Stureplan.


     


    Det är mycket roligare med Morgan. Han sitter ju själv i den regering som gått ut med rekommendationerna. Regeringens största problem är dess trovärdighet. Inte ens de själva tror på sin egen politik.
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-12-28 09:50:05 följande:

    Alla förstår att du svamlar när du kallar SD:s EU parlamentariker för okänd, random etcetera. Det handlar om en toppolitiker och det är svårt att tro att ditt syfte med att förminska betydelsen av denna SD politiker är annat än att minska skadan av att han står åtalad för ett sexuellt övergrepp.


     


     


    I inlägg #5105 trivialiserade du det sexuella övergrepp som SD:s EU parlamentariker utsatt en kvinna för. Det är förstås bra om du backar från detta trivialiserande.


    En toppolitiker är någon som allmänheten vet vem det är. Den här jöken har de flesta inte ens hört talas om. Kan bytas ut utan att någon skulle märka något. Den som svamlar är ju du. Federley är en toppolitiker och ditt enda halmstrå att försvara honom är att börja svamla om SD.

    Det funkar väldigt dåligt. Man skulle kunna säga att du trivialiserar 22 grova barnvåldtäkter genom att jämställa det med ett tafsande som ingen är dömd för.

    Detta sagt så ska alla brott tas på allvar och inget trivialiseras. Samtidigt får man inse att det är skillnad på att stjäla smågodis (Göran Persson) och att råna en bank.
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-12-28 10:24:22 följande:

    Jag tog upp exemplet med kopplingarna mellan SD och Breivik för att visa på att det är svårt att ha koll på sitt umgänge.

    Sverigedemokraterna har  inte koll på medlemmarna i sitt parti och måste i princip varje vecka ompröva medlemskap pga. av rasistiska- och eller antidemokratiska uttalanden eller kopplingar till nazism eller våldsbejakande högerextremism. Under förra mandatperioden var SD till och med tvungen att utesluta en av sina riksdagsmän efter att riksdagsmannen (kvinnan) skrivit en antisemitisk motion till Sveriges riksdag. Jag har därför svårt att se att en före detta C politikers umgänge skulle skada C mer än en random SD skandal.

    Om alla SD skandaler/ exempel på olämpligt umgänge bland olika SD politiker inte hindrar M och KD att etablera samarbete med SD  så borde inte en före detta centerpolitikers umgänge vålla problem för centerpartiet och dess samarbetspartners. 


     


    Men snälla. Det enda som kan skada SD är om det skulle komma fram att partiledningen i hemlighet smugglat in flyktingar i Sverige. I övrigt är partiets väljare okänsliga för skandaler.

    C däremot bygger hela sin image på att vara "den goda högern", förvisso minskar de snabbt sin väljarbas. För C är det rena katastrofen när det kommer fram att de accepterar bland den mer fruktansvärda ondska man kan tänka sig.
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-12-28 12:47:52 följande:

    Men snälla du, jämförelsen gäller inte sexuella övergrepp och våldtäkt. Jämförelsen gäller ett sexuellt övergrepp som en sverigedemokratisk toppolitiker är åtalad för och en före detta C topp som under några månader var sambo med en våldtäktsman (C toppen kände inte till att sambon var dömt för våldtäkt när de träffades).


     


    Vi jämför alltså en SD politiker som står åtalad för ett sexuellt övergrepp med en C politiker som inte är och inte har varit misstänkt för det brott som du försåtligt antyder.
    Det skulle vara väldigt intressant att få ett namn på denne toppolitiker, för jag fattar inte vem du menar.

    Du kan väl inte mena Peter Lundgren som friats i Tingsrätten? Hur vet du att det förekommit ett sexuellt övergrepp? Tingrätten anser ju inte det, men du vet bättre?

    Federley kände till att hans sambo var dömd för 22 grova barnvåldtäkter och valde ändå att fortsätta relationen. Federley kritiseras för sitt dåliga omdöme.

    Hur ska regeringen nu kunna föra fram rekommendationer när de inte ens respekteras inom den egna regeringen?
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-12-28 19:16:15 följande:

    Varför gör du så dålig recherch? Kan du inte bättre eller vill du inte att  fakta ska komma i offentligheten?


     


    SD toppen friades i tingsrätten pga. bristande bevisning men åklagaren har nu kommit över originalfiler där offret vittnar om den panik hon känt när SD toppen tvingat ner henne i sitt knä samtidigt som SD toppen sexuellt har ofredat henne genom att föra in händerna under hennes behå. Åklagaren har därför överklagat domen.


     


    www.svt.se/nyheter/lokalt/jonkoping/peter-lundgrens-s-friande-dom-om-sexofredande-overklagas
    Det är ju svårt för mig att veta vilken SD-jök du pratar om när du skriver att brottet har begåtts trots att mannen ifråga är friad av tingsrätten.

    Orsaken till att jag fokuserar på att han friades i Tingsrätten är att det är vad vi vet. Summa summarum kan vi konstatera att det var vansinnigt av åklagare att springa till tingsrätten helt utan bevis. Vi får se om det går bättre i Hovrätten. Tveksamt.

    Du skriver att fakta är viktigt, men glömmer nämna att mannen är friad i tingsrätten. Man kan uppenbart se på fakta på olika sätt, hehe.

    Hur var det nu? Offret var så panikslaget att hon åkte på semester med mannen ifråga helt frivilligt strax efteråt. Det råder ju delade meningar om det hela. Andra hävdar att hon ska ha provocerat fram aktionen från SD-jöken. 

    Hur lite förtroende jag än har för SD så verkar det nästan som etablissemanget försöker sätta dit Peter Lundgren.
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-12-28 19:24:47 följande:

    Till skillnad mot KDs partiledare Ebba Busch hade ministern i alla fall den goda smaken att vara nykter när han trotsade rekommendationerna. 


    Vem f-n tror du går på nattklubb nykter? Bosse Ringholm?

    Sen är det ju inte Ebba som sitter i regeringen. Lille Morgan däremot bryter mot sina egna restriktioner.
  • Anonym (hehe)
    Rataxes skrev 2020-12-28 20:01:41 följande:
    Det är väl du som dragit upp KD....

    C är stödhjul till dina älskade socialdemokrater.
    C - pedofilpartiet
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-12-28 20:23:25 följande:
    Jag har hela tiden påpekat att den SD topp som står åtalad för sexuellt övergrepp är EU parlamentariker för SD så så svårt kan det inte vara att ta reda på vem det handlar om.

    Så länge som en dom överklagas av någon av parterna så är domen inte avgjord. SD toppen Peter Lundgren står således fortfarande åtalad för ett sexuellt övergrepp.

    Att du väljer att bortse från den panik som det kvinnliga offret kände vid övergreppet och tar gärningsmannens parti är rätt talande..
    Du fick det att framstå som det var klarlagt att ett brott hade begåtts. Nu verkar det ju som att det t.o.m saknas en målsägare. Det påstådda brottsoffret och Lundgren är överens om att det var en trevlig kväll.

    Av ovanstående skäl kunde jag inte tro att det var Peter Lundgren du syftade på. Friad av tingsrätten är han dessutom, vilket du glömde berätta.

    Tingsrätten bortsåg ju uppenbart från denna påstådda panik och till skillnad från dig sätter jag mig inte över domstolen.

    Till sist är det ganska talande att du kallar Peter Lundgren - friad av tingsrätten - för gärningsman. Misstänkt får han nog anses vara. Men vi får hoppas att åklagaren har torrt på fötterna denna gång, för det ser väldigt pinsamt ut för henne.
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-12-28 20:43:18 följande:

    Inte oväntat att du försöker skoja bort det faktum att KD:s partiledare Ebba Busch, på fyllan och villan, i strid mot rådande rekommendationer utsatte både sig själv och andra för fara.  

    Ebba Busch har inte varit sen att kritisera andra under pandemin men nämner inte att hon själv inte lever som hon lär och undanhåller att sjuk- och äldrevården fungerat sämst i KD styrda regioner (vilket resulterat i fler dödsfall per capita).


    Hörrudu, det är inte olagligt att gå på nattklubb. Har du några bevis på att hon var kraftigt berusad, eller är det fria fantasier som talar.

    Jag tror den här hetsen mot henne handlar om att hon är kvinna och dessutom ser ganska bra ut. Gamla gubbar tål inte sådant.
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?