Inlägg från: Anonym (hehe) |Visa alla inlägg
  • Anonym (hehe)

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    KillBill skrev 2020-11-28 10:58:09 följande:
    Det är praxis att utgå från antalet anmälda brott när man undersöker trender i brottlighet.  Att den statistiken inte passar dina politiska syften påverkar inte detta faktum. 
    Du behöver inte utgå från dig själv hela tiden. Du har politiska syften med allt du skriver, men det har inte jag. Till skillnad från dig blir jag på riktigt förfärad när ett barn blir hotat med pistol. Det är inte ett samhälle jag accepterar, oavsett färg på regering. Du däremot accepterar vad som helst så länge S regerar landet.

    Och nej, att många gick mot röd gubbe 1999 är ingen ursäkt för grovt väpnade rån mot barn 2020.
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-11-28 17:48:40 följande:

    Om du tror att jag och andra som inte delar din politiska uppfattning inte reagerar med avsky inför grov brottslighet så visar du så tydligt att det är du som är ideologiskt förblindad. 


    JAg har väl ögon att läsa med. På den ökade grova brottsligheten reagerar du med att leta efter statistik som "motbevisar" det uppenbara. Du hittar en tillfällig historisk topp och jämför med den. Om det inte passar tar du en minimal minskning jämfört med förra året till intäkt för att det går åt rätt håll. Till varje pris försöker du förneka denna regerings misslyckande.

    Hur svårt ska det vara att se att både denna och den förra regeringen skadat Sverige oerhört mycket?
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-11-28 18:29:21 följande:

    Jag har frågat dig vilken statistik tycker du att vi ska använda när vi diskuterar brottslighet men du kan inte ens svara på en så enkel fråga. i stället vill du att vi ska diskutera brottsligheten utifrån vad kan antar är en en känsla som du har. Det är inte seriöst. 


    Snygg lirare den där Federley
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-11-29 09:40:33 följande:

    Varför skriver du så? Federley har väl inte gjort något och dessutom är han centerpartist så frågan är varför du vill diskutera honom i en tråd om Socialdemokraterna? 


    Enligt uppgift från Fredrick själv tog han direkt avstånd från sin sambo i sambend med att uppgifterna kom fram. Varför behövde han göra det menar du? Han har ju inte gjort något. Vi får väl se vad detta tar vägen.

    Varför tar jag upp detta i en tråd om S? Jo, för att C är stödparti till S och därmed, vilket är tillräckligt för att du ska försvara vad som helst under C-hatten.

    Vad tycker du själv om denna historia? Har Federley visat gott omdöme? Vill vi ha makthavare med gott omdöme?
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-11-29 11:25:12 följande:

    Menar du att Federley är skyldig för sin sambos gärningar? Är Centerpartiet skyldiga för sina politikers sambosars gärningar? Är Socialdemokraterna skyldiga för Centerpartiets politikers sambosars gärningar? Förstår du inte hur galet det låter?  


    För att ställa frågan på sin spets: Tycker du det skulle vara okej om statsministern gifter sig med Breivik?
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-11-29 12:10:07 följande:

    För att ställa saken på sin spets undrar jag vad du tycker om M och KD som samarbetar med SD som har politiker som dömts till 7 år för våldtäkt på barn?


    Du kunde alltså inte svara på min fråga.

    Samarbetar M/KD med SD?
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-11-29 18:34:23 följande:

    Ja M och KD samarbetar med SD. Det sker i många kommuner och i riksdagen där M och KD har lagt gemensamma motioner tillsammans med Sverigedemokraterna.

    Jag tycker att detta är en löjlig diskussion men den startades av dig.  Jag hade förstått dina argument om personen som du pekar ut hade gjort sig skyldig till något lagbrott men så är det inte och det du gör är att rättfärdigar en syn på blodshämnd som man annars oftast hittar i mellanöstern och i olika typer av arabländer.


    Du svarade förresten inte på frågan vad tycker du om att M och KD samarbetar med ett parti som har företrädare som dömts för avskyvärda brott..


    Du svarade ju inte på min fråga huruvida det är okej att statsministern gifter sig med Breivik.
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-11-29 20:53:14 följande:
    Jag svarar inte på den typen av pajasfrågor.
    För dig är det okej att en högt uppsatt EU-parlamentariker lever med en person som är dömd för 22 grova brott. Eller?

    Skulle du rösta på ett parti med så omdömeslösa personer i toppskiktet? Vi får väl se vad väljarna tycker framöver.

    Om du nu tycker detta är okej är det väl inte så långt bort att fråga ifall det är ok om statsministern gifter sig med Breivik?

    Blev frågan för svår?
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-11-29 22:00:59 följande:

    Min uppfattning är att man inte ska ställas till svars för gärningar som man själv inte begått och därför är min uppfattning att det självklart är mycket allvarligare om en politiker har gjort sig skyldig till våldtäkt (som med fallet med SD politikern som dömdes till långvarigt fängelsestraff för våldtäkt av barn) än om en Centerpolitikers sambo gjort sig skyldig till samma brott.


    När det gäller Federleys (2:e vice ordförande i centerpartiet) nyligen utflyttade sambo så är han dömd för 22 grova våldtäkter mot barn + en massa andra hemska brott mot barn. Totalt uppemot 100 brott. 9 års fängelse.

    Expressen skriver nu om saken: www.expressen.se/nyheter/federleys-partigrupp-i-eu-vi-blev-mycket-overraskade/

    Du verkar ta ganska så lätt på detta men C verkar vara klokare: "Centerns partisekreterare Michael Arthursson har förklarat att partiet ser ?mycket allvarligt? på situationen."

    Din reaktion är den förväntade: what about sd.
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-11-29 23:22:59 följande:
    .

    Det är din reaktion som är den förväntade.

    SD politiker våldtar barn = TYSTNAD

    C poltikers sambo har tidigare gjort sig skyldig till samma brott = STOR SAK
    För det första är SD skit och ingen förväntar sig något från dem. Men det verkar som t.o.m SD fattat att man inte kan ha en våldtäktsman i partiet. Eller? Med SD vet man aldrig.

    Federley däremot har levt med en man som är dömd för 22 grova våldtäkter på barn. 

    Menar du att Federley har lika dåligt eller sämre omdöme än SD.

    Att du försöker försvara Federley genom att peka på SD är riktigt ruttet. 22 grovt våldtagna barn. Smaka på den, sosse.
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?