Inlägg från: Anonym (hehe) |Visa alla inlägg
  • Anonym (hehe)

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    Hur länge kan regeringen acceptera att deras regeringsunderlag i partitoppen utgörs av en så omdömeslös person som FF?

    Det rapporteras nu om ett längre polisbesök i huset.

    Även en 4:e pedofil kopplas nu samman med FF. Ingen mindre än Thomas Quick.

  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-12-07 23:02:28 följande:
    Det är fullständigt barockt att skylla på socialdemokraterna för att en moderat (fd riksdagsman) tillika islamist har etablerat en muslimsk friskola i Göteborg. Det var dessutom den moderatledda regeringen Bild som banade väg för den friskolereforrm som banade väg för muslimska friskolor.

    Idag är det partier som M, KD och SD som tillsammans med L och C som står i vägen för ett förbud mot muslimska friskolor.
    L och C är en del av regeringsunderlaget. Så regeringen får nog ta ansvar för sina egna beslut.
  • Anonym (hehe)

    Nu visar det sig att Federley lurat i C med partiledning att hans sambo satt oskyldigt dömd för 22 grova barnvåldtäkter och uppemot 100 brott totalt.

  • Anonym (hehe)
    Anonym (hehe) skrev 2020-12-09 02:14:58 följande:

    Nu visar det sig att Federley lurat i C med partiledning att hans sambo satt oskyldigt dömd för 22 grova barnvåldtäkter och uppemot 100 brott totalt.


    Federley har nu avgått självmant. Rimligt. Det funkar ju inte att ha så högt uppsatta makthavare med så oerhört dåligt omdöme att man lever med med en serievåldtäktsman som dessutom begått övergreppen mot oskyldiga barn.

    Federley verkar trots allt ha bättre omdöme än centerpartiet i stort. Centern välkomnar nämligen honom tillbaka i framtiden, vilket får anses helt makalöst.
  • Anonym (hehe)
    nattuw skrev 2020-12-09 13:25:22 följande:
    Eller så kanske det helt enkelt inte ansågs vara ett problem. Åtminstone inte innan alternativmedia började skriva om saken. Kanske borde även alternativmedia skattefinansieras så att de slutar ta upp obekväma ämnen.
    Jag tror du har rätt. Centern visste säkert vad som pågick. Inte heller media verkar tycka det är speciellt alvarligt med dessa brott eftersom man tagit upp det på ett väldigt "Stackars Frederick"-sätt.
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-12-11 23:16:38 följande:

    S ökar medan SD och KD fortsätter att tappa. Skönt..

    www.expressen.se/nyheter/l-gor-bottennotering-valjarna-splittrade/


    L och C minskar ju med tillsammans hela 3,5%. Nu hoppas vi på att L åker ur riksdagen och att C fortsätter tappa. Måste ju finnas folk som inser att man inte kan rösta på ett parti som C efter att de visat vad de står för.
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-12-11 23:40:37 följande:
    Nej, nu läste du fel. C och L tappar tillsammans bara 0.3%. SD och KD tapar 1,4%
    Ja, bilden visade nog något annat. Typ stat.säk.

    Nåväl. L och MP under 4%. Kaffet lär smaka gott imorgon.
  • Anonym (hehe)

    Efter pedofilskandalen rasar C med över 20% från 9 till 7%.

    Det är iallafall positivt att delar av väljarkåren tar sitt ansvar när politiker och media inte gör det. Snart är det bara pedifiler kvar i centerpartiet.

  • Anonym (hehe)
    Missermajser skrev 2020-12-16 22:09:28 följande:

    Några av de värsta dreven i media jag beskådat är väl de mot Mona Sahlin och Håkan Juholt i så fall gällande politiker. Det har ju förekommit andra drev om betydligt värre saker men de har klingat av fortare.


    Enligt min uppfattning så är media alltid övervägande marknadsliberala. De har en typiskt liberal syn på rättssäkerhet, demokrati och människosyn. Ibland lutar den något åt vänster och ibland något åt höger men frångår aldrig typiskt liberala värderingar politiskt sett. 


    Konservativismen och socialismens värden återspeglas i mycket mindre omfattning. 


    Även om journalister har andra politiska uppfattningar generellt så tror jag oftast att karriäristerna inom media som armbågar sig fram till olika redaktörsroller och chefer oftast är liberaler. Det tycker jag även gälle public service i fråga om utbud och vinklingar.


    Jag tycker inte S är så framträdande i media annat än utifrån att de sitter med som regeringsrepresentanter. Någon renodlad partipolitik har vi ju inte sett på många år då ingen har haft egen majoritet i riksdagen på mycket länge. Senast var det väl första omgången med Reinfelds som det borgerliga blocket haft majoritet men inget regeringsparti har ju kunnat driva sin egen partipolitik i den bemärkelsen. 


    Public Service är en propaganda apparat enligt mig med men inte för S utan för en viss utbredd serie värden som är vida spridda i hela västvärlden. Representanter för dessa värden verkas finnas i så gott som alla partier SD inkluderat.  


     


    Det kan också handla mer om "brottets" art än om det är vänster/höger.

    En HBTQ-profil som levt nära 4 pedofiler och en mördare klarar sig billigare undan än en politiker som köpt ett hus av en missnöjd säljare.
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-12-17 22:37:24 följande:
    Drev mot Ebba Busch? Vilket dravel! Ebba Busch förtjänar absolut att granskas. Personen som hon processar mot känner sig inte tillräknelig och har ansökt om att få en god man. Att under de premisserna och mot den gamle mannens vilja vilja driva igenom försäljningen visar vilken hänsynslös person hon är.
    Så du tycker det är okej att toppolitiker frotterar sig med pedofiler och mördare.

    Men att en annan politiker köper ett hur anser du vara hänsynslöst.
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?