Inlägg från: Anonym (hehe) |Visa alla inlägg
  • Anonym (hehe)

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    KillBill skrev 2020-12-26 17:17:47 följande:

    Det är just det som visar att du hycklar. Du anser att S ska lida pga. en före detta C politikers förehavanden (en person som inte ens är misstänkt för brott) men anser inte att det ska påverka M och KD att de samarbetar med SD som har en toppolitiker som är åtalad för sexualbrott.


     


    Påstår man att M, KD och SD inte samarbetar far man med osanning. M, KD och SD är beroende av varandra för att nå politiskt inflytande. Partierna träffas regelbundet i enskilda möten och har vid flera tillfällen lagt gemensamma motioner i riksdagen.


    Tänker du på han som åkt dit för sexköp. Likställer du sexköp med 22 grova barnvåldtäkter. Sen anklagar du mig för att hyckla.
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-12-27 11:22:08 följande:

    En av SDs EU parlamentariker står åtalad för ett sexualbrott.

    Centerpartiets EU parlamentariker, som du hetsar mot i den här tråden, är inte misstänkt för något brott (den person som gjort sig skyldig till våldtäkter mot barn är inte politiker). 


     


    Ja, han verkar ju ha erkänt att han tagit en kvinna på brösten. Och nej, jag har svårt att se att det skulle skada M eller KD. Tror nog detta passerar ganska obemärkt. Det är SD vi talar om och inom den sfären kan man hitta värre saker.

    Att däremot välja att leva under samma tak som en serievåldtäktsman, är faktiskt helt makalöst dåligt omdöme och jag kan inte se att svenska folket vill ledas av folk som tar så dåliga beslut att de lever med de mest avskyvärda våldtäktsmän man kan tänka sig.
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-12-27 13:19:25 följande:

    Ofräscht att du trivialiserar sexuella övergrepp mot kvinnor.

    Det är självklart mer omdömeslöst att utsätta en kvinna för ett sexuellt övergrepp än att bo under samma tak som en dömd brottsling (ej politiker) som avtjänat sitt straff.


    Fakta är att SD toppen står åtalad för sexuellt övergrepp medan den f.d.C toppen inte är eller har varit misstänkt för något brott.


    Trivialiserandet av våld och sexövergepp brukar komma från dina kretsar och inte mina. Jag förespråkar hårdare straff för dessa brott. Om aset till SD-parlamentariker befinns skyldig så förespråkar jag lagens hårdaste straff. Men du frågade aldrig vad jag tyckte om brottet som sådant. Ställer man det i relation till 22 grova barnvåldtäkter så tycker jag nog det senare har ett större straffvärde.

    Jag har inga problem med att fördöma aset i SD. Samtidigt kan jag skilja på enstaka dåliga uppträdanden (Anders Borg är ju ett annat exempel på det) och kontinuerligt vidriga beslut. Federleys har ju haft chansen varje dag att rätta till sitt dåliga beslut. Lööf hade chansen varje dag att sparka Federley. Men ingen av dem gjorde det rätta. I min bok är det mycket värrre att efter noggrant övervägande fatta pedofilvänliga beslut, än att fatta ett enskilt dåligt beslut.

    Tro nu inte att att jag försvarar SD-politikern, för denne dåre borde såklart lämna politiken omedelbart.

    Fakta är också att Federley är en höjdare inom svensk politik, medan ingen bryr sig om SD-mannen. Fakta är att ingen av dem är dömd för något brott. Det handlar enbart om förtroende. Jag har inte förtroende för den som väljer att leva med en serievåldtäktsman, och jag tror många delar den uppfattningen. Vad gäller SD så hade jag inget förtroende innan detta och har det fortfarande inte.
  • Anonym (hehe)

    Det är klarlagt att Federley kände till att sambon är en serievåldtäktsman.

    Och ja, jag anser att 22 grova barnvåldtäkter är värre än en ovälkommet tafsande. Tycker du nåt annat så blir jag faktiskt lite rädd.

  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-12-27 16:19:40 följande:
    Du fortsätter alltså att relativisera sexuella övergrepp..

    Den aktuelle politikern i C kände inte till att sambon var dömd när de träffades, har avslutar förhållandet och har lämnat sina politiska uppdrag.
    Fel igen KillBill. Federley kände till att sambon var dömd för 22 barnvåldtäkter men fortsatte ändå förhållandet. Att du försvarar federleys dåliga omdöme gör att man kan fundera över hur du ställer dig till serievåldtäktsmannen.
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-12-27 16:36:25 följande:
    Det är noterbart att du hela tiden försöker flytta fokus från dig själv till andra. När du uppmärksammas med att trivialisera sexuella övergrepp så försöker du flytta fokus till politiska motståndare. Det är ingen vacker syn.

    Sedan kan man fråga sig varför du försöker förminska betydelsen av SD:s EU parlamentariker? Han hade exakt samma politiska position som den C politiker som du hetsar emot. Är det någon typ av damage control med anledning av det sexuella övergrepp som SD politikern är misstänkt för?

    Facit är att den C politiker som du hetsar mot har lämnat alla politiska uppdrag trots att han själv inte är eller har varit misstänkt för brott nedan den SD politiker som du försöker förminska betydelsen av fortsatt är verksam som politiker trots att han är åtalad för ett sexuellt övergrepp.
    Var har jag trivialiserat sexuella övergrepp? Svar: det har jag INTE. Kan du hålla dig till sanningen i framtiden tack?

    Jag tycker inte någon inom SD förtjänar någon större uppmärksamhet. Menar du att denne tjomme är SDs andre vice ordförande. Ser du några på forumet som försvarar honom. Jag kan bara se att du försvarar Federleys dåliga omdöme.

    Det är väl bra att Federley lämnat sina politiska uppdrag? Eller vill du som medborgare representeras av det dåliga omdömet.
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-12-27 18:56:11 följande:

    Hur kan du neka till att du trivialiserar SD toppens sexuella övergrepp i inlägg #5105? För alla som läser detta inlägg blir detta mycket tydligt. SD toppen representerar SD i EU parlamentet. Det är larvigt att påstå att det inte är en topposition i ett parti.


    Frågan är varför du trivialiserar sexuella övergrepp och försöker tona ner betydelsen av en SD politiker som står åtalad för ett sådant brott?


    Det är väldigt stor skillnad på att vara 2:e vice ordförande och att vara en random okänd parlamentariker. Det inser alla.

    I inlägg 5105 trivialiserar jag inte handlingen. Skriver ju inte vad jag tycker om handlingen som sådan alls där. Har i övrigt varit tydlig med att jag tycker de som tafsar är j-a as. Du får faktiskt respektera att jag har rätt till min egen åsikt och undanber från dina osanningar avseende vad jag tycker.

    Frågan är varför du påstår att jag skrivit saker som jag inte skrivit. Är det i frustration över att du förlorar debatten?
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-12-27 19:12:08 följande:

    Ska vi skambelägga umgänge nu också? Det är totalt omöjligt att ha koll på brottsregistret på alla man kan tänkas umgås med.  Sedan kan man fråga sig var du hämtar din information från. Är det anonyma källor på Flashback eller är det något du har läst på ?skitsajten? Stoppa Pressarna?


    Hittills har ju stoppa pressarna haft rätt och du fel i detta ärende.
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-12-27 19:26:22 följande:

    Efter massmord i Norge 2011 där 77 oskyldiga människor fick sätta livet till framkom det att SD politiker, en del i partitoppen, umgicks i samma kretsar på nätet som terroristen Anders Behring Breivik. Där kan vi snacka om damage control..


    Skrev inte du nyss ett inlägg om att det är fel att skambelägga samröre?

    Jag vidhåller nog min uppfattning att riktigt dåligt omdöme kan leda till fruktansvärt dåligt samröre.

    Den här taktiken du har attt kasta in en SD-fackla så snart det luktar illa om regeringsunderlaget; funkar inte så bra. Federley får gärna dra med sig några skitar från SD i fallet. Jag tycker våra stora ledare ska ha så pass gott omdöme att de inte umgås med avskum.
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?