Inlägg från: Digestive |Visa alla inlägg
  • Digestive

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    Ewald01 skrev 2017-03-05 07:19:06 följande:
    Nja, MP borde hitta ett samarbete med FI.

    Gudrun Schyman är ingen färglös figur utan en personlighet som sticker ut. Skulle inte vara helt fel att ha en sådan person i partiet just nu. Det skulle ge partiet lite profil. 

    Om MP ger FI lite utrymme för jämställdhetsfrågor i sitt partiprogram kan FI och MP kanske bilda ett parti och ställas upp gemensamt inför nästa riksdagsvalet.

    Jag skulle bedöma att det är omöjligt att komma upp till över 4 % om man enbart sysslar med kvinnornas rättigheter och jämställdhetsfrågor. Så FI har troligtvis ändå ingen chans att komma upp till över 4 %. De tar bara väljare från främst MP.

    MP och FI tillsammans skulle lätt kunna komma upp i ca. 6 %.

    Att sen Stefan Löven troligtvis även måste samarbeta med en tjatig Gudrun Schyman om han vill behålla makten är sen förstås en annan sak Skrattande Flört
    Hu, hemska tanke. Hade de två mer extrema kanterna utav radikalfeminism fått gro ihop sig i riksdagen så skulle det nog innebära slutet för feminism inom folkpolitiken.

    Tror dock att det kan stämma rätt väl, att Feministiskt Intiativ lockar väljare från främst Miljöpartiet, och man undrar ju vart Miljöpartiets sympatisörer har vänt sig nu när det pekar nedåt i opinionen.
  • Digestive
    Kung Markatta skrev 2017-04-15 17:05:43 följande:
    Påminner om svensk äldreomsorg:

     


    Är det verkligen en plats i Sverige som bilden visar? Förvånad
  • Digestive
    FDFMGA skrev 2017-04-15 18:06:45 följande:
    Javisst.

    En av många alliansstyrda kommuner.
    Vilken? Förvånad
  • Digestive
    Anonym (Relevans) skrev 2017-04-21 15:13:46 följande:

    Men ett sånt tjat om att man inte får nämna hudfärg. Kan vara nog så relevant. Finns ju en speciell kategori män som gnäller om allt. De brukar vara vita, arga och lite uppblåst pyskränkta.

    Inte är det några sjuksköterskor som gnäller om brytpunkter utan arga vita män.


    Nämna? Snarare spekulera.

    Om folk kunde diskutera sak istället för spekulera om övrigas person mättat med fördomar så blir det nog bättre.
  • Digestive
    Abegayle70 skrev 2017-12-03 13:19:49 följande:
    Vi är många som kommer att största på KD, så vi får väl se hur det ser ut i september nästa år. Jag är inte övertygad om att MP kommer att klara 4%.
    Japp, här är en till.

    Flitigare bin i riksdagen får man leta efter och fokuset på det social, på unga och på äldre, är någonting som allmänt behövs i högerblocket som lite för lätt kan ta på sig tillväxtens och ekonomins skygglappar.

    Röstar vanligvis på Centerpartiet i övrigt.
  • Digestive
    KillBill skrev 2019-03-13 18:50:38 följande:

    Det är väl bra att partier som S, M, L och C idag tar avstånd från beslut som togs för snart hundra år sedan tex tvångssteriliseringar? Jag tycker att det är fullt berättigat att rikta fokus mot de partier som i i nutid tycker att det kan vara rätt att tvångssterilisera människor. SD är ett sådant parti och KD var det ända fram till 2013.

    När det gäller stavning så förstår jag inte vad du vill ha sagt. Jag har jag flera gånger skrivit att jag har dyslexi och du borde förstå att kg inte gör mig lustig över något sådant.


    Nja, fram till februari månad 2012. *känner hur marken öppnar sig av den gigantiska skillnaden*
  • Digestive
    RebeckaZ70 skrev 2019-04-06 10:52:48 följande:

    Varför kallar du partiledaren för Medborgerlig Samling för högerextrem och främlingsfientlig? Eller försöker få in en sån koppling? 


    Ja, det kan man fråga sig. Innehållet i länken kanske togs för givet av vederbörande...
  • Digestive
    KillBill skrev 2019-04-06 11:25:11 följande:

    Jag uttalar mig generellt om de politiker som har uttalar sig negativt om Sverige i utländsk media. Dessa politiker har varit högernationalistiska och främlingsfientliga. När det gäller partiledaren för Medborgerlig samling så har jag noterat att han äger siten Nyheter idag som inordnas inom gruppen högerpopulistiska och högerextrema alternativmedia.


    Övriga styrelsemedlemmar har nog en del att säga om det påståendet, att Ilan Sadé skulle äga Nyheter Idag.

    Vad gör Nyheter Idag till en högerextrem nättidning? Känns mest som att du kladdar med ord i en slags "guilt by association"-manér. Den dagen du framställer Ilan Sadé som främlingsfientlig är samma dag som du kan stämplas som desinformatör...
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?