Inlägg från: Digestive |Visa alla inlägg
  • Digestive

    Har du förtroende för regeringen?

    FDFMGA skrev 2019-12-07 12:45:16 följande:

    Nja, jag försökte väl beskriva hur Kverulant hade missförstått det där med procenträkning - eller snarare blandat äppelmos med bananpuré och därmed i praktiken påstått att minst 125 procent av befolkningen antingen gillar eller också ogillar SD.

    Jag förklarade nog också för hen att hen inte skulle bekymra sig om varför jag skrev minst - att hen skulle betrakta det som överkurs.

    I ditt fall tror jag att du mer ska fokusera på kronologi och semantik och låta matematiken bero till du kommit lite längre än till att praktisera torrsim i en syltburk.

    Lycka till!

    Och förresten - om du händelsevis tvivlar på mig så ta gärna Kverulants exempel och skapa en matematikfrågetråd - det verkar finnas en hel del folk som är duktiga på såväl matte som pedagogik här på FL. Det är inte fullständigt orimligt att tänka sig att någon av dessa kan kunna nå fram till dig.

    Men glöm inte fokus: Kronologi och semantik


    Haha, ja, och hade du subtraherat istället för att addera så hade du fått ihop det korrekt - istället för att börja räkna på det omöjliga och lyckas landa i 125%. :)

    Nja, behovet av en tråd känns överflödigt. De flesta förstår hur man har fått fram siffran 50 när 75 och 25 nämns i sammanhanget.

    Till och med jag förstod, FDFMGA. Till och med jag!
    Skriver i E-Prime.
  • Digestive
    Padirac skrev 2019-12-07 12:44:13 följande:

    Just precis, du har en naiv inställning till SDs propaganda.

    Vilket du nu har bekräftat. Du sprider SDsvansens hat och propaganda utan eftertanke och gör det med en viss stolthet ser det ut som.


    Vilket hat? Haha... att driva med S-ledaren = hat.

    Vilken rimlig retorik du använder dig av. Verkligen att ta på allvar.

    Jag reflekterade också också över ordet >>hat<< och dess innebörd idag - när jag läste om en grupp män i Indien som hade tänt eld på en kvinna som de precis hade våldtagit.
    Skriver i E-Prime.
  • Digestive
    Padirac skrev 2019-12-07 12:46:23 följande:

    Digestive är en kexliknande produkt som kommer i små runda och gyllenBRUNA kakor.


    Ja, oj, oj...
    Skriver i E-Prime.
  • Digestive
    FDFMGA skrev 2019-12-07 12:49:43 följande:

    Hm, senaste nytt från Danskursnytt.

    Lycka till medd valsstegen och glöm inte hur du ska räkna stegen för att inte dratta omkull.

    Hoppas du får en fin lördag, Digestive


    Haha...

    Tack! Önskar dig en mindre känslig fortsättning på helgen, FDFMGA. :)
    Skriver i E-Prime.
  • Digestive
    K Markatta skrev 2019-12-07 13:31:49 följande:

    Den vänstersinnade samhällsdebattören Gurra G i Just D kommer med rimliga råd till S:

    twitter.com/GustaveLund/status/1203202317929070592

    En kränkt såsse uppenbarar sig sedan naturligtvis i tråden


    Gurra G tycker på flera avgörande punkter tycker jag. Lite tragiskt att S gick en helt annan väg...
    Skriver i E-Prime.
  • Digestive
    Padirac skrev 2019-12-07 14:24:31 följande:

    Att SD och Sdsvansen hatar invandrare, kulturmarxister, vänsterliberaler, landsförrädare och multikulti är knappast någon nyhet - de har byggt hela sin politiska plattform på dessa hat. Glöm inte heller finspång memen.. där landsförrädare skall dömas och sen hängas...är det inte hat? 

    Om du hatar eller har brist på respekt för SL eller inte har jag inte kommenterat, men jag kan ana att vi kommer att reda ut detta förr eller senare....

    Våldtäktsmännen  i Indien som tände eld på kvinnan de just våldtagit kanske hatade kvinnan eller om det handlade om att de inte hade någon som helt respekt för en annan människa vet jag inte.. men det är definitivt lätt att hata dem för deras övergrepp.

    Du sprider SDsvansens hat, som ett skämt, enligt din egen uppgift utan att reflektera över vad du sprider. Är det ditt eget hat eller helt enkelt inet finns någon som helst respekt för de som är utsatta för SDsvansens hat som är grunden till att du du tycker att det är ok att ge plats och luft för SDsvansens hat?

    Istället för att reflektera över innehållet i det du sprider så pratar du om retorik, om formen för kommunikation. Är SDsvansens hat så relativiserat i ditt intellekt att det är formen för kritik mot detta spridande av hat som spelar någon roll?


    Haha... det finns inget hat mot invandrare, kulturmarxister, vänsterliberaler, landsförrädare eller multikulti i någonting som jag har skickat här.

    Vad yrar du om? Det här har jag skickat:





    Berätta om hatet som riktas mot invandrare, kulturmarxister, vänsterliberaler, landsförrädare och multikulti i dessa bilder... Padirac.

    Berätta vad du överhuvudtaget upplever som hat i dem, Padirac. :)
    Skriver i E-Prime.
  • Digestive

    Stefan Löfven (S) och de som ger honom förtroende - driv med dessa element och du HATAR invandrare, kulturmarxister, vänsterliberaler, landsförrädare(?!) och multikulti!!!!!


    Skriver i E-Prime.
  • Digestive
    FDFMGA skrev 2019-12-07 14:07:21 följande:

    Åh, men jag tycker du och Storpappan är duktiga med semaforerna.

    Jag skulle vilja jämföra dessa med bilderböckerna på ett bibliotek, ingen blir väl upprörd över att barnen inte börjar med mer avancerad litteratur.

    Man måste ju lära sig att krypa innan man kan börja gå.

    Hoppas att ditt lager inte ska sina i förstone - men den risken är väl liten i och med att det inte finns några krav på relevans i lagerhållningen som dessutom är allmän och oblandad.


    Jamen börja krypa då. :)
    Skriver i E-Prime.
  • Digestive
    Padirac skrev 2019-12-07 14:53:16 följande:

    Det beror på vilket material du sprider, men det är tydligen för svårt att förstå att du gör dig till budbärare, nyttig idiot och försvarare av de som skapar och sprider SDs propaganda och hat.

    Tydligen för svårt att förstå för dig...


    Hahahaha...

    Så berätta då om hatet i bilderna som jag har spridit. :)
    Skriver i E-Prime.
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?