Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Har du förtroende för regeringen?

    Digestive skrev 2022-08-02 21:14:42 följande:
    https://www.expressen.se/kvallsposten/uppgifter-ssu-falang-om-homosexuella-smutsiga/

    Uppgifter: SSU-falang om homosexuella: Smutsiga

    SSU-företrädare har påstått att homosexuella har smutsigt blod, enligt medlemmar. Efter Kvällspostens avslöjande om att en extrem falang styr distriktet i Skåne säger aktiva SSU:are att både förbundet och partiet känt till problemen.
    - De sa att homosexuella ligger runt mer, uppger en mötesdeltagare.

    Kaotiskt och sjukt. Så beskrivs en av SSU Skånes senaste årskonferenser. På Facebook skrev en ordförande för Kommunal, som kommit som gäst från ett annat distrikt, att det var det värsta jag nånsin varit med om i mötessammanhang. Flera av dem agerade aggressivt och stundtals hotfullt. När vi ajournerade mötet, blev vi omringade av upprörda ombud från Helsingborg och Malmö som skrek på oss.
    Varför länkar du till en 4 år gammal artikel?
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill

    När den moderatledda regeringen avreglerade apoteksmarknaden ökade priserna med upp till 50 procent.  När den moderatledda regeringen avreglerade bilbesiktningen ökade priserna med ca 60 procent. Nu vill moderata studenter att vårt vatten ska avregleras och privatiseras.. 

    Rösta bort moderaterna i årets val!


    https://www.gp.se/debatt/privatisera-vattnet-f%C3%B6r-att-l%C3%B6sa-bristen-1.78038031




    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2022-08-04 12:18:38 följande:
    "Jag är inte rasist"

    (Ygeman försöker övertyga journalisterna på TV4)

    Lägger sedan till "... sluta fylla på med människor som saknar egen förmåga ..."
    Det är obegripligt att du inte förstod vad han menar.

    Ygeman pratar alltså om varför regeringen slopade Moderaternas EBO lag som gjorde det möjligt för nyanlända flyktingar att med fullt bidrag kunna bosätta sig var som helst i landet d.v.s. den lag som resulterat i att antal utanförskapsområden har ökat så kraftigt sedan 90 talet då moderaterna införde lagen.  

    Ygeman menar alltså att nyanlända flyktingar saknar egen förmåga att hitta egen bostad och att EBO lagen resulterade i att flyktingar bosatte sig i områden där invandrare från flyktingens hemländer redan bodde och att detta inte har varit bra för integrationen (eftersom invandrare har koncentrerats till särskilda områden i stället för att spridas jämt över Sverige).
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2022-08-04 15:06:10 följande:

    Socialminister Ida Karkiainen visar hur mycket rasist Ygeman (och hon) inte är


     


    Ida var ett barn när bilden togs och hon hävdar att bilden är feltolkad. Har du ingen skam i kroppen?
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2022-08-04 15:06:10 följande:

    Socialminister Ida Karkiainen visar hur mycket rasist Ygeman (och hon) inte är


    KillBill skrev 2022-08-04 15:37:26 följande:
    Ida var ett barn när bilden togs och hon hävdar att bilden är feltolkad. Har du ingen skam i kroppen?
    Om du ska kritisera politiker så kan du väl åtminstone hålla dig till händelser som inträffat när politikerna var vuxna?




    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2022-08-05 08:26:43 följande:
    Det är ju uppenbart deras sekundära mål numer. Till en början låtsades ju de bägge partiaktivisterna vara "random guy in the street" och delgav alla andra "sanningar" om politiska frågor.

    Nu, när alla vet att de är partiaktivister, så är det istället bevakning dygnet runt för att plantera 5-10-15 inlägg i rad i trådar om allt möjligt, just för att dränka, som du skriver. Och i stort sett alltid off topic för tråden.

    Notera hur de alltid vill ha senaste inlägget i en tråd - helst en fyra fem på raken. Skriver exempelvis jag någonting så dröjer det sällen mer än en timme, max, innan de är i samma tråd och poster. Normalt så skriver de inom en kvart, kanske en halvtimme.

    Men det är bra. Det betyder nämligen att forumet på Familjeliv som infokälla om politik inför ett val blir irrelevant. En kanal på nätet som Socialdemokraterna inte kan manipulera.
    Vilka är det som ni pratar om? Förstår du inte att det är väldigt fegt att prata på det här sättet om andra på Familjeliv utan att nämna vilka det handlar om så att de kan försvara sig?
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill

    Margit Silberstein skriver i  Borås tidning (M) om Ulf Kristerssons attityd till Sverigedemokraternas vitbok. Det är en viktig text som alla bör läsa innan man lägger sin röstar partier som ingår i det högernationalistiska regeringsalternativet.


     


    https://www.bt.se/ledare/jag-far-ont-i-magen-av-kristerssons-attityd-till-sd-s-vitbok-51cc6ab3/





    Citat

    "Tänk att det inte knyter sig det minsta vid tanken på vad partiet han vill styra Sverige tillsammans med har i bagaget. Glöm bokbålet i Höör 1996 arrangerat av ledande sverigedemokrater, en av dem, en tidigare lokal vice ordförande står i full mundering med nazistuniform framför en hakkorsflagga. Där i Höör brändes "judisk litteratur", det heilades och skymfades, bildbevis finns. Tage Erlander och Winston Churchill gick samma öde till mötes över elden. Det var i samma veva som Jimmie Åkesson gick med i Sverigedemokraterna"


    - - -
    "Varför ropar han inte ut att de är vidriga? Fruktansvärda? Avskyvärda? Att han får mardrömmar när han tänker på att nästan varannan av Sverigedemokraternas grundare hade kopplingar till fascistiska och nazistiska miljöer? Själv saknar jag rötter. Det beror på den ideologi som var ledstjärnan för så många av Sverigedemokraternas grundare"
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill

    Vill vi verkligen att Sveriges nästa regering ska ledas av en man som betett sig så lömskt som Ulf Kristersson gjort?


    I januari 2017 kallade den förre moderatledaren Anna Kinberg Batra till presskonferens för att berätta att Moderaterna från och med nu tänkte göra upp med Sverigedemokraterna i riksdagens utskott. Väljarna reagerade starkt. Precis som Ulf Kristersson. Han förklarade för Dagens Nyheter att det var otroligt olyckligt att det tolkades som att Moderaterna ville samarbeta med SD. Kristersson berättade för DN att han aldrig skulle utrycka sig på det sättet och att det Anna Kindberg Batra sagt inte återspeglade en ambition från Moderaternas sida. Detta trots att Ulf var en del av den partiledning fattat beslutet att samarbeta med SD (och skicka fram Anna Kindberg Batra som budbärare). När folk sedan blev upprörda över närmandet till SD övergav Kristersson Anna Kinberg Batra. Tog själv över ledarskapet för Moderaterna och inledde ett ännu närmare samarbete med Sverigedemokraterna.  


    Här kan man läsa mer om Kristerssons agerande. 

    www.dn.se/ledare/amanda-sokolnicki-det-som-var-hemskt-under-kinberg-batra-ar-nu-fantastiskt/
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?