Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Har du förtroende för regeringen?

    KillBill skrev 2022-08-23 08:29:08 följande:

    Av väljarnas tio viktigaste frågor anser Novus Sverigepanel att S äger sex. SD äger två och M och MP en fråga vardera.

    Det måste vara en katastrof för det tidigare statsbärande partiet Moderaterna att numera bara ha högst förtroende i en enda fråga. I Tillägg till att SD nu äger fler profilfrågor än M så är dessutom SD större än M i opinionen. Detta måste vara en personlig katastrof för ledaren av det blåbruna regeringsalternativet.


    Det ska bli intressant att se hur situationen påverkar valresultatet. Kommer M-väljare ändå att lägga stödröster på L och KD eller kommer man nu att dra tillbaka dessa? Kommer de låga förtroendet för M-ledaren ledan till att de mest konservativa väljarna väljer att rösta på Medborgerlig samling i stället?
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill

    KD på väg att klappa igenom och det innan Ebba Busch på morgonen öppnade upp för att SD kan sitta i regeringen och ha ministerposter..

    Nedan ser ni senaste opinionsundersökning från SKOP . Detta är den 3:e undersökningen där M bara är 3:e största parti. Undrar hur många liberaler som kommer rösta på L om SD riskerar att bli största parti i den brunblå alliansen..


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Jonnynilsson skrev 2022-08-23 15:48:48 följande:

    En röst på sossarna blir även en röst på den här snubben. Tänk på det när det är dags.


    Konsumentupplysning: Den tweet som Jonnynilsson visar bild på är en fabricerad fake-tweet som skapats av en sympatisör till extremhögern. 

    Tänk på det innan ni lägger er röst på den brunblå alliansen!
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Jonnynilsson skrev 2022-08-23 16:29:09 följande:
    Nejdå. Den är lika äkta som allt annat som kommer från vänster. Riktigt bra grejor alltså.

    Var Pågen tweeten fejk också?
    Nej den tweet som du spred var fake och det ser du om du kollar upp saken. Du borde göra en rättelse och be om ursäkt men det antar jag är för mycket begärt av dig..
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Jonnynilsson skrev 2022-08-24 08:04:03 följande:
    Det är otroligt intressant på hur många punkter sossarna och SD numera är överens. Jag hörde precis på nyheterna att sossarna lagt fram ett förslag som innebär att alla pedagoger i förskolan ska ha goda kunskaper i svenska språket innan de anställs och redan anställda ska få möjlighet att studera svenska på arbetstid.

    Min fundering då över att om det förslaget kommit för några år sedan från SD, L, KD eller M så hade man inom Socialdemokraterna skrikit att det är rasistiskt.
    Jag har också reflekterat över att alla förslag som lagts fram för att göra det bättre för folket så har sossarna varit väldigt sent ute. Det känns som om att de faktiskt inte har några egna idéer alls. Man verkar vänta ut övriga partier och sedan tar man den idén som de tror att medborgarna ska gilla bäst.

    Populism nån?

    Vi får hoppas att svenska folket genomskådar sossarna så vi får ett regeringsskifte efter valet.
    Som vanligt relativiserar du SD. Förslag om att personalen ska behärska  svenska har aldrig varit fel och har vad jag vet inte kritiserats. Problemet med SD är deras riktigt rasistiska utspel t.ex att judar inte är svenskar, förlag  om att riva broar till Rinkeby, enkelbiljett till Kabul samt homofobiska uttalande där man exempelvis kallar Pride för bögparaden och föreslår att Pride ska förbjudas o.s.v.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Jonnynilsson skrev 2022-08-25 15:14:45 följande:
    Sverige har tagit emot 360 000 asylsökande sedan 2014. Det är mer än dubbelt så många som Finland, Danmark och Norge har tagit emot - tillsammans.
    Ändå fortsätter Socialdemokraterna att bedriva en politik som ökar invandringen till Sverige. Det håller inte när integrationen inte fungerar. När utanförskapet, segregationen och bidragsberoendet fördjupas, och den organiserade brottsligheten växer sig allt starkare i utsatta områden.
    Under den moderatledda alliansregeringens tid vid makten tog Sverige emot 827 000 invandrare.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?