• miss85

    Snälla ge mig hopp! Flera misslyckade IVF

    Hej alla där ute..

    Nu behöver jag stöttning och solskenshistorier.
    Jag är 29 år och min man är 30. Vi har kämpat i flera år utan att lyckas.
    Jag har käkat pergotime i flera omgångar utan att lyckas. Sedan började vi med IVF. Vi provade två ET och tre FET. Idag är jag på ruvardag 1, satte in 2 embryon igår. Blir alltså vår 6:e FET.

    Jag har lyckats få fram många och fina ägg av toppkvalité, hela tiden har det enbart krävts ett ägg att tina. Vi lyckades befrukta många av äggen och allt är som sagt toppen. MEN jag har aldrig lyckats bli gravid. Inget ägg har fäst!
     
    Vi är långt ifrån att ge upp men detta börjar kännas hopplöst och omöjligt. De senaste 2 gångerna har vi även testat med Bisolvon för att förbättra sekretet i livmodern. Jag är inte överviktig och frisk i övrigt.

    Någon som har andra tips? Vad kan jag göra annorlunda? Någon som lyckats till slut efter många försök?

    Hjälp mig att orka :(

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2014-08-21 11:03
    Inte 6:e FET utan 2 ET och 4 FET, sammanlagt 6 insättningar.

  • Svar på tråden Snälla ge mig hopp! Flera misslyckade IVF
  • miss85

    Ja precis.. Det är skönt att veta att vi har flera kvar i frysen. För syskonförsök :)

  • olivia596

    Jättegrattis miss85!!! Jag hoppades ju att du skulle slippa fundera på de där preparaten.. Underbart att det blev plus, jag vet hur overkligt det känns när det till slut faktiskt visar "gravid".
    Visst var det två som sattes in? Blir intressant i så fall på VUL att se om kanske båda två har fäst..
    Återigen stort grattis!!

  • Anonym

    Underbart!!!!!!!!! Grattis i mängder!! Det är en helt obeskrivlig känsla, jag bara ryser!! Så fantastiskt att det äntligen är din tur!!!

  • LisaW81

    Och det var jag som skrev ovanstående :)) Ja nu ska det bli spännande att höra om du har två små som velat stanna kvar!!

  • Anonym
    miss85 skrev 2014-08-23 16:45:41 följande:

    Hallåååå! Jag är gravid!!!!??? Fattar inget!!


    ÅHHH Grattis!! Jag blir så innerligt glad, för er skull, men också för att det ger mig lite hopp. Det finns hopp :)
  • miss85

    Alltså jag förstår ingenting. Det sjukaste av allt är att jag har aldrig i mitt liv varit så himla säker på att jag INTE är gravid, som den här gången. Vi har försökt i över 2 år och jag har alltid hoppats men den här gången var jag SÅ säker, TROTS att mensen var sen (vilket den aldrig varit under mina behandlingar).
    Det FINNS hopp!! Tack snälla för allt stöd!

  • LisaW81

    Miss85: Så underbart att det nu äntligen velat fästa! Visst är det en helt obeskrivlig och overklig känsla?!

    Jag är inne på rd4 och har idag känns nada. .. Igår ytterst lite motvärk men det kan lika gärna varit inbillning. .. Så typiskt att förhoppningar ska springa iväg med tankarna, vill bara glömma bort att jag ruvar och komma på mig själv i lotten av nästa vecka att mensen inte dykt upp:)!

  • miss85

    LisaW81- ja det är helt otroligt! Kan dock inte riktigt glädjas än. Känns som missfall blir mitt öde. Men så känner väl de flesta. Oavsett vad så har vi kommit ert steg längre.
    Varför jag inte trodde att jag var gravid var just pga av att jag aldrig kände ngt i magen. Håller tummarna för er! Är det långtidsodlat? HAr ni fler i frysen?

  • miss85

    LisaW81- hur går det för dig? Hur mår du? Jag sitter här med lite molande värk i tjejmagen. Orolig för missfall hela tiden..

  • Anonym

    Hej! Tog ett nytt test igår morse, rd7, men negativt så nu har jag bestämt mig för att inte ta fler test och vänta in mensen på måndag-tisdag... Pessimistiskt jag vet men förmodligen en överlevnadsinstinkt som sätter in! Trodde att det äntligen skulle gå 'smidigt till' men det lutar åt att vi får fortsätta kämpa i höst.

    Vi har ett till i frysen så som vi resonerar nu är att vi gör nytt försök i okt-nov och sen dra igång en ny IVF i början av nästa år.

    Känner så väl igen dina tankar om att man nästan går och väntar på missfall istället för att glädjas åt att vara gravid... Försök att tänka positivt, jag ångrar så att jag inte lät mig känna mig gravid, njut njut njut! Den molande värken är bara positiv :) det är ju din lilla krabat som biter sig fast ännu lite mer hos dig - han/hon måste bara ha kommit för att stanna!! Önskar dig all lycka!!

  • miss85

    LisaW81- du ska veta att jag fick ett ganska svagt plus på BIM+3. Testade på ruvardag 5 och 6, fick inget utslag alls! Förstår din pessimism, jag är likadan!

    Jag ska ta till mig ditt råd och försöka njuta! Vi har bara berättat för enstaka nära vänner. Våra familjer vet inget än. Tror att det blir skillnad då, kommer att kännas som på riktigt då. Ska på inskrivning på tisdag, tror att doktorn kollar VUL också. Den 11/9 har jag en till tid. Vill kolla mig eftersom jag inte har någon sköldkörtel, behöver kolla värden o så.

Svar på tråden Snälla ge mig hopp! Flera misslyckade IVF