Inlägg från: FruRundberg |Visa alla inlägg
  • FruRundberg

    Marsbebis 2013

    Neah: jag var ju till gynakuten för jag hade så hemskt ont på vänster sida och bak i ryggen. När jag träffade läkaren sa hon att man kan få riktigt ont vid växtvärk. Sen sa hon att man börjar inte få symtom på utomkveds förrän runt v7-8 som tidigast och då får man riktigt ont som inte släpper.

  • FruRundberg
    Hute skrev 2012-07-26 22:07:26 följande:
    Jag har inga symtom heller!!
    BM idag sa att det är absolut inget konstigt med det...lugnade mig lite...men allt är så annorlunda mot sist, att ja börjar tvivla på om plusset verkligen var där på alla..hmm...fem testen... 
    Haha jaa det är svårt att tro att man är gravid.. men bara fem tester?? Här har jag nog tagit det dubbla! SkämsTungan ute
    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • FruRundberg

    Hehe ja jag köpte 21gravtester från testlagret efter förra mens och har använt de flitigt, sjukt jag vet men ibland får jag för mig att jag bara drömt att jag faktiskt är gravid!! så det har blivit några tester så att säga :-P
    Jag kan skicka ett par till dig så får du testa lite till

    Är det någon som bor nära Gbg eller kanske tom Tjörn?

  • FruRundberg
    Hute skrev 2012-07-27 08:21:24 följande:
    Va härligt att Lergiganen funkar så bra!! Minns vilken lättnad det var när läkaren sa att jag kunde fortsätta ta den under graviditeten och illamåendet blev mycket bättre...kräktes stundtals ändå, men kunde leva =)

    Ja den här yrseln gillar jag inte alls..blir rädd att jag ätit dåligt när det snurrar till och jag då äter ngt för att höja blodsockerfallet, men det hjälper ändå inte...är då rädd att jag ska äta i förebyggande syfte och lägga på mig för mkt..invecklat och jobbigt, för det hjälper ju inte ändå om jag äter..

    Idag ska vi på Bruce Springsteen...är nervös att jag inte kommer orka tills konserten börjar kl 20:30...somnar nog stående på planen :/ tror jag får ha på mig stödstrumpor (tur det inte är lika varmt idag!!) för jag svullnar väldigt lätt om jag står upp för länge.. 
    Gud va roligt med Springsteen!
    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • FruRundberg

    Hej alla! Hur mår ni? Jag mår toppen idag, lite ont i nedre delen av ryggen men annars inget. Känns nästan lite läskigt att inte ha några symtom. Men jag försöker att njuta av det så länge det varar!
    Har vart på stranden med 4 av mina barn och gottat mig.

    Nästa helg åker jag och maken till Stockholm från lördag till söndag. En snabbis bara, våra vänners dotter ska döpas så vi ville vara med. Barnen lämnar vi hemma med farfar för vi passar på att "fira" vår bröllopsdag som egentligen är den 8:e augusti men får inte tillfälle att vara själva då så vi får ta det nästa helg.
    Jag längtar så att få vara själv med honom. Och att få en liten mini semester på annan ort!

    Nu i skrivande stund börjar magen mola med.. jaja så har det vart hela tiden till och från. Har inte känt något under dagen alls. Men nu kommer det.

    Snart blir det sen middag och några öl! Alkoholfria för mig!  


    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • FruRundberg
    Husfrun skrev 2012-07-28 11:32:21 följande:
    Jag är helt ny inne på Familjeliv å har lite svårt att hitta...
    Tror jag hamnat rätt dock :)

    Plussade för 2v sedan på Semestern!!
    Helt ofattbart! Vi har fyra barn sedan tidigare och var lixom "klara" med vår familj
    Men nu väntar vi ett litet Hoppsan <3 BF 22/3

    Jag är lika spänd och lycklig som de andra fyra gångerna!!
    Underbart att få färdas denna resa ännu en gång och få följa ett litet mirakel <3

    Däremot vet vi inte hur vår familj kommer att reagera... De tycker att vi har barn så det räcker...
    Har ingen aning om när eller hur vi ska tala om det...
    Har någon några förslag?

    Kram på er!
    Va kul med en till som väntar nummer 5! Jag väntar nummer 5 men familjens sjette. Detta var därmot planerat och vad andra tycker det skiter vi i! Vet att massa människor runtomkring oss tycker  att vi har alldeles för mkt att göra men det är inte de som lever vår vardag och liv. Så länge man själv känner att man vill, klarar av det så är det bara köra på tycker jag. Det finns alltid de som kommer med dumma idiotiska kommentarer.

    Jag har bestämt mig att inte "gå runt och tala om det" utan bara våra allra närmsta får reda på det och de andra får med tiden upptäcka det själva Och det får bli den chocken för de ist!  
    Vi känner att det är ju ingen hemlighet och frågar någon så självklart berättar vi med stolthet att vår familj blir större. Men det är inte heller så att vi kommer att berätta det så fort vi träffar någon, det kommer fram ändå  
    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • FruRundberg

    Cwittra: det kan det verkligen vara. Jag hade så en dag och åkte in till gynakuten men de sa att man kan ha rejäl växtvärk. Det behöver verkligen inte betyda mf.

  • FruRundberg
    älskarlivet81 skrev 2012-07-29 18:22:21 följande:
    Någon som börjat fundera på hur länge ni ska vara föräldralediga?
    Njae inte så mkt. Jag kommer förmodligen vara hemma mest då maken är delägare i ett företag som han håller på att ta över ansvaret på. Det går väl sisådär med det företaget så han vet inte om han kan eller vågar ta föräldraledigt alls. Ev några stödagar så kan jag jobba dessa dagar. Vi får se hur vi gör.

    che71: Jag har haft brun blödning 2 gånger denna graviditeten. Ska på vul om 3 veckor och hoppas verkligen vi får se ett tickande hjärta där!! Är med väldigt orolig men så länge jag inte börjar blöda färskt blod så håller jag hoppet uppe.
    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
Svar på tråden Marsbebis 2013