Inlägg från: FruRundberg |Visa alla inlägg
  • FruRundberg

    Marsbebis 2013

    Kom hem precis från mitt KUB och allt såg bra ut! Fick jättebra resultat med så jag är så lättad! 1:20000!
    Köpte mig ett foglossningsbälte med och hoppas att den hjälper mig lite. Jag måste jobba och har inte råd att vara hemma.Men blir inte ryggen bättre så kommer jag inte klara av att jobba som jag gör. Vet inte hur jag ska göra då. Får se nu..


    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • FruRundberg
    linka skrev 2012-09-17 08:44:26 följande:
    Usch... Jag mår så dåligt.. Jag har blödit sedan i fredags och har nu fått en akuttid för vul kl 13. Allt känns hopplöst nu, ironin i det hela är att jag inte har blödit en enda gång och första blödningen kommer på dagen när jag går in i vecka 13 och hinner glädja mig en aning.. Jag är så ledsen, nu vill jag bara åka och få det bekfäftat. :(
    Hoppas allt ser bra ut för dig!!! Hjärta
    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • FruRundberg
    Cantaton skrev 2012-09-17 10:35:32 följande:
    Vad härligt!!! 

    Jag ska också köpa mig ett bälte. Sambon pratar om det. Någon gravidkudde får jag minsann inte, men ett foglossningsbälte Haha. Vad kostar ett sådant?
     
    Jag fick betala 325kr för mitt :-/ Så nu hoppas jag att det hjälper med!
    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • FruRundberg
    Angeliic skrev 2012-09-17 11:54:43 följande:
    Hej allesammans!

    Får man haka på här? Är gravid med andra barnet efter fyra missfall allt som allt. Fick kika på bebisen i fredags för att läkaren var snäll men imorgon väntar KUB för ett exakta siffror. Är hursom i vecka 13 (12+3) och BF runt 28 mars. Får mer exakta siffror imorgon som sagt Ska in och skriva in mig i presentationstråden
    Va kul att du hittat hit Jag hade min KUB idag. Så härligt att se allt va bra!
    Jag har BF 27:e mars så vi e väldigt lika! Kul

    Nu har man RUL att se fram emot! Men det är hela 6veckor kvar till den!

    Så jag hoppas att sparkarna börjar kännas snart Tror jag kände första fladdret igår men jag är inte säker.
    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • FruRundberg

    Hoppas du blir sjukskriven älskarlivet81! Och att du och din man får tid och ork att prata igenom hur ni båda känner och mår i detta. Förstår att det är jobbigt för er båda. Män är ju tyvärr så ibland att de har svårt att öppna sig och prata när det är som jobbigast.

    Min man har blivit mkt bättre på det. Han ville nästan aldrig prata i början av vårt förhållande när vi hade det jobbigt eller grälade. Utan det kom sen när allt lugnat ner sig och det hade gått ett tag.
    Men nu så har han börjat med att prata med en gång när vi är oense om något eller något är jobbigt. Jag säger jämt vad jag tycker och tänker med en gång. Och ofta kommer det ut lite plumpt om man säger så. Men han har lärt sig att ta det, då jag har svårt med mina impulser och med känslor ibland. Jag bara vräker ut det jag behöver få ut utan att alltid tänka på hur jag säger det.
    Men jag menar nästan aldrig det så dumt som det kan låta

    Ja det jag ville säga bara var att det kan vara så att din man känner att har fått "stå ut" med så mycket när du mått dåligt. Och han känner sig trött. Utan att helt tänka på att du med känner likadant. Fast ur den andra perspektivet. Att du är trött på att bar ligga och må dåligt.

    Hoppas iaf ni får orken och ron att prata med varandra. Hålla ihop är ju så viktigt när man har det svårt och jobbigt. Fast det är då det är som jobbigast att hålla ihop. Svårt det där.

    Stor styrkekram till dig!!


    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • FruRundberg

    Jag går in i v14 idag, känns som alla andra är så mer långt gångna än mig. Blir så avis på er om fått mage och känner puffar/sparkar Hehe men jag kommer väl dit jag med

    Jag har inte vart ute i affärerna och kollat på vagn än men har kikat lite på nätet. Tycker det är så svårt denna gången. Är så inne i en Bugaboo donkey men den är ju såååå dyr.
    Annars är Kronans vagn en favorit. Jag har alltid annars älskat Emmaljungas men nu vet jag inte..
    Babyskydd har vi från sonen kvar. Så det behöver vi inte. Vi behöver skötbord och Jag skulle vilja ha en ny säng till bebis. Har ju en som sonen hade men jag gillar inte den längre
    Det vi allra mest behöver är kläder för det har vi inte alls nästan.


    Jennass skrev 2012-09-20 09:53:34 följande:
    Heeej alla!!
    Jag vete fan om jag var med i den här tråden från början, minns inte men jag minns att jag följt er ett bra tag men kanske aldrig skrivit (minne som en guldfisk..)
    Väntar mitt tredje barn, vecka 14 idag. Mår crap, vilket var väntat.
    Får jag hoppa in här?
    Välkommen! Då är vi lika långt gångna! Va kul att jag inte är "ensam" om att få sent i mars hehe
    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • FruRundberg
    Dahlén skrev 2012-09-20 10:17:49 följande:
    Hej alla!

    Jag kommer ligga lite lågt ett tag framöver här. Fick en jätteblödning igår (15+5) så fick åka in till akuten för andra gången. Bebisen mådde fortfarande bra, men jag har fortsatta bruna flytningar idag. Pust! Detta var det värsta jag varit med om kan jag tala om! Har inte kännt mig så nere och orolig på jag vet inte hur länge! grät non-stop igår!  Nu hoppas jag bara att mitt lilla mirakel vill stanna kvar hos mig! :'(

    Ha det så bra alla....jag hoppar in när jag gått 23 veckor (då vet jag att bebis kan överleva) igen om inget går fel innan.

    Kram
    Usch va läskigt! Hoppas allt går bra nu för dig! Sköt om dig och välkommen tillbaka!
    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • FruRundberg

    Noliee: jag berättade i måndags efter Kub. Tycker det va lika bra att säga det med en gång. Min chef blev lite orolig och frågade med en gång hur långt gången jag var. För det är inte så lätt att hitta någon bra ersättare. Men jag är bara i v14 så det ska de nog hinna med jag ska även söka havandeskapspenning så jag hoppas att jag får gå redan v32 som det brukar vara.
    Jag har redan gått ut med det förutom att jag inte annonserat ut det på FB. Men jag är inte hemlig med det längre. Frågar någon så säger jag som det är tycker det är skönt att slippa smussla.

  • FruRundberg
    Noliee skrev 2012-09-20 11:25:45 följande:

    äsch jag kanske kör på då. Eftersom svärmor vet nu så lär snart hela stan veta och det är inget kul om chefen får höra på omvägar.
    Jag kommer skriva om det på min blogg tror jag, men fb kanske får vänta..tycker det känns så privat!

    Eftersom jag jobbar både som frisör och lärare så tror jag att jag kommer kunna jobba fram till v 38 på skolan om jag mår bra. Men på salongen kanske det bara blir till 32 eller liknande. Hur lång tid i förväg måste man söka? Känns ju som svårt att veta nu hur man kommer att må.

    Jag har fått halsont och håller på att bli sjuk, blir så ledsen. Har aldrig ro till att vara sjuk.
    Min Bm sa till mig att så fort jag gjort RUL och fått datum beräknat så ska jag söka havandeskapspenningen. FK kan ha långa ansökningstider. Kan nog variera från län till län men det skadar inte vara i god tid. Så i slutet av oktober ska jag söka.

    Vi får ingenting av våra föräldrar. De tycker allt att vi ska fixa allting själva. De köper SÄLLAN eller aldrig någonting av fri vilja om det inte är någons födelsedag eller jul. Tom då är de dåliga på att köpa någonting som de/vi önskar till barnen. Min mamma köper aldrig något. Knappt när det är högtider. Farmor köper bara det billigaste, antingen begagnat eller plastiga skitsaker. Farfar är den enda som ger pengar så vi får bestämma själva. Det är iaf något.  Så vi har inte den fördelen med föräldrar. Va tacksamma och glada att ni får saker Hjärta

    Det är inte alla som har den fördelen tyvärr.
    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • FruRundberg
    Laliii skrev 2012-09-22 17:28:44 följande:
    Jag meeeeeee 12/10 för oss! aaah den lääängtan!
    Här får jag vänta ända till 29 oktober! Känns som en livstid dit!

    Jag är helt slut! Har jobbat mkt och har inte haft tid eller ork att läsa någonting alls Hoppas alla mår bra!!

    Jobbar nu 4 dagar till på raken och är inte ledig förrän på torsdag och sedan på igen på fredag. Men SEN är jag ledig till helgen!

    Vågar inte än lägga ut några magbilder då jag bara är fet runtom och inte gravid alls om magen. Men ni som lagt ut bilder har ju fina magar! Å så smala och fina ni är förövrigt!
    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • FruRundberg
    MammaTillEnStjärna skrev 2012-09-21 13:10:29 följande:
    Behöver en bilbarnstol för en 2-3 åring som är lätt att montera... Vet inte vilket jag ska välja...
    Vi har en Britax Multi Tech. Säker och riktigt bra! Min dotter som är 5år sitter fortfarande bakåtvänd i den och sen kan man även ha den framåtvänd. Riktigt bra stol och har blivit bäst i test.
    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • FruRundberg
    Angeliic skrev 2012-09-23 19:37:44 följande:
    Har startat en grupp på facebook för oss som ska ha barn i mars Glad

    Den är hemlig vilket betyder att den ej går att söka på samt att varken era bekanta eller vänner kan se att ni gått med i en sådan grupp (för de som vill vara lite hemliga om det) 

    Skicka gärna en vänförfrågan till mig - Angelica Östfalk på facebook - så lägger jag till dig i gruppen! (måste vara vän med dig för att kunna lägga till dig i gruppen men tar givetvis bort vänrelationen så fort jag lagt till dig i gruppen Glad 
    Åh va roligt! Hänger mer på FB än här så det blir ju mkt lättare att hålla reda på vad alla skriver Bra idé!

    Då har jag skickat!
    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • FruRundberg
    Lilly Jk skrev 2012-09-26 18:53:04 följande:
    Nu hittar jag inte.
    Vem är det jag ska bli vän med på fb för att kunna komma in i gruppen?
    Jag kan lägga till er så bjuder jag in er. Vad heter ni så jag kan bli vän med er?
    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • FruRundberg
    MammaTillEnStjärna skrev 2012-09-27 12:12:57 följande:
    Grejen med FL är ju att man kan vara anonym, det funkar ju inte på FB...

    Kan Ni i gruppen på FB gå in på varandras profiler och bilder?
    Man behöver ju inte fortsätta vara vän på FB på riktigt så utan det är bara för att man ska kunna bjuda in varandra till gruppen. Sen kan man ta bort varandra som vänner om man inte vill vara så privat där mer än det va man skriver på själva gruppen.

    Är det några här som inte blivit medlemmar än?
    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • FruRundberg
    Erya skrev 2012-09-27 19:25:40 följande:
    Jag är fortfarande på både fb å fl. Har dock blivit deprimerad så jag orkar inte skriva så mycket
    Hoppas du mår bättre snart! Har du någon att prata med?

    Är själv en "periodare" vad det gäller deppighet så jag förstår att man varken vill eller orkar något mer än just att överleva dagen.
    Hoppas det är snabbt övergående för dig!
    Hjärta

    Jag hänger allt mest på FB vilket fall som helst men är här då och då.
    Tycker det är lättare att vara på ett ställe och lättare att hålla koll på alla med.
    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • FruRundberg
    vejron skrev 2012-12-14 20:49:49 följande:
    Hej får man vara med på facebook...jag har bf 9 mars :)
    Sök på Heidi Rundberg fd Ylisirkka så borde jag komma upp. Vi får först bli vänner så jag kan bjuda in dig i gruppen.
    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
Svar på tråden Marsbebis 2013