Inlägg från: FruRundberg |Visa alla inlägg
  • FruRundberg

    Marsbebis 2013

    Jo jag ska försöka slappna av.. så länge det "bara" är brunt och inte färskt så får jag hoppas på det bästa. Tack alla för era peppade ord. Det betyder mycket när hjärnan löper amok!
    Ringde MVC och fick tid för inskrivning den 21 augusti och tid för VUL den 20:e augusti. Känns som en evighet! Men jag hoppas tiden går fort. Pratade lite med BM och hon försökt lugna mig med. Ska ta det lugnare idag, igår så gick jag och mannen en långpromenad på hela 11km!! Ska nog inte trötta ut mig så förrän jag har sett hjärtat slå där inne. Gud va jag längtar! 


    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • FruRundberg
    LurvensFrö skrev 2012-07-25 10:52:57 följande:
    Fy vad jobbigt men det ska ju inte vara någon fara. Själv har jag inte släppt till sen jag plussade.
    Ja det är lite så jag känner nu med.. att inget mer komma in och peta förrän jag är "säker" på att bebis mår bra där inne..
    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • FruRundberg
    Laliii skrev 2012-07-25 11:42:37 följande:
    Vi har haft sex flera gånger sedan vi plussade, 2 ggr i veckan i alla fall! Inga blödningar efteråt & vi tar d lugnt! Visst känns d lite konstigt för oss båda men så länge jag inte har/får ont eller blöder så är d en viktig del i vår relation & båda nöjda & glada :) Hoppas d blir lättare/bättre för er andra längre fram :)
    Det är oerhört viktigt hör med, men just nu känns det nästan värre med oron än den sköna känsla som sexet ger. För om jag ska blöda efter så vill jag nog vänta ett tag tills jag sett att allt står rätt till och BM säger att det är ok efter VUL.
    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • FruRundberg
    Hoomlan skrev 2012-07-25 16:06:13 följande:
    bara jag som inte klarar av värmen? Puuh! Klarar vara ute max 10 min sen rinner svetten! Klarar bara vara inne hos os längre stunder då det ligger kanske på 20 grader inne om inte ännu svalare!  
    Jag älskar värmen så personligen har jag inget problem med det. Tur att vi inte är höggravida mitt i sommaren då! Jag är lite orolig om min vinterjacka kommer att passa mig när det blir kallt Har ingen lust att köpa en jacka bara för att magen inte får plats.. 
    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • FruRundberg
    Hute skrev 2012-07-25 17:23:45 följande:
    FAN!!
    I förmiddags åt jag salami på smörgåsen, inte färsk från sharken utan vacuumförpackad...och nu tog jag två små bitar ölkorv som sonen åt...givetvis googlar jag att man INTE ska äta detta för risken för toxoplasma och listeria är stor. Vad ska jag göra nu? jag kan ju inte göra det ogjort...
    Hur vanligt är det med dessa sjukdomar?? 

    Kom även på att jag var kattvakt två dagar innan samt samma dag som jag plussade...tvättade händerna efter, men tänk om jag har dragit på mig något????
    Googlar allt och blir toknervös och är helt inställd på att det här går åt skogen..

    TUR att jag ska till BM imorgon och hoppas att hon kan lugna mig.. 
    Jag förstår din rädsla för hromdagen åt jag parmaskinka på pizza och sedan en skiva hos vänner. Tänkte inte alls på det förrän efteråt. Är oxå rädd att det ska ha skadat bebis nått men jag hoppas att en gång är inte så farligt. Ska även kolla med BM när jag går dit. 
    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • FruRundberg
    Fridzl skrev 2012-07-25 18:54:17 följande:
    Varför är folk så nojiga gällande sexet? Jag och min pojkvän har sex minst en gång om dagen. Har inte läst någonstans att det skulle kunna vara skadligt för barnet?
    Det är inte skadligt för barnet alls. Det som oroar är det att vissa (som jag då) blöder efter. Jag hoppar gärna sexet om jag blöder efter. Man kan såklart göra annat än just penetration, men det skippar jag tills jag sett och hört att bebis mår bra i magen och gjort en undersökning för att se att allt är ok. Sex varje dag har jag ändå inte. 
    Hute skrev 2012-07-25 18:52:58 följande:
    Ja jag mår ju också bra, men ska prata med BM som får lugna mig

    Ngn mer än jag som upplever väldigt trög mage?? Var tredje dag kan jag göra nr 2, ibland var fjärde...gör riktigt ont i magen emellanåt för att jag blir så förstoppad..kan inte komma ihåg att det var såhär sist.. 
    Jag har extremt trög mage.. får köpa hem massa frukt och äta och dricka massa vatten.

    Någon som vet om för mkt kolsyrat vatten är dåligt? Jag har så svårt att dricka vanligt kranvatten och dricker minst1liter bubbelvatten om dagen..
    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • FruRundberg
    cwittra skrev 2012-07-25 20:43:59 följande:
    Jag går in i v6 i övermorrn :) Har du haft ont i magen något??
    Ja massor! Har haft mensvärk sen innan jag plussade och haft det till och från hela tiden. Va tom på Gynakuten i förrgår för jag hade så ont. Men Allt såg bra ut. De såg gulesäcken men det va för tidigt att se något annat. Har tid för VUL den 20 augusti. Hoppas verkligen allt ser bra ut då!
     
    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • FruRundberg

    Cwittra: jag sa som det va till min bm och bad om att få göra tidig ul. Då sa hon att det är helt ok men det kostar mig 200kr. Det betalar jag gärna för att lugna mina nerver

Svar på tråden Marsbebis 2013