Inlägg från: FruRundberg |Visa alla inlägg
  • FruRundberg

    Marsbebis 2013

    Saoura: har du några fler symtom nu med tvillingarna eller mår annorlunda? Eller mår du som med din dotter? nyfiken jag är!

  • FruRundberg
    ankiden skrev 2012-08-08 18:08:22 följande:

    Usch är jätteorolig nu....har ont i magen, det började runt 14 tiden idag och sitter i än=/ Ringde sjukvårdsupplysningen som i sin tur ringde gyn..enligt de är det iNTE normalt att man har ont....hon pratade massor med mig om missfall och vad jag skulle göra om jag börjar blöda. Vill bara komma in så de kan lyssna och att jag får veta att bebisen mår braHjärta Nån annan som fått ont?


    Det var verkligen konstigt att de sa att det INTE var normalt??!! 
    Har pratat med både gynläkare som BM eftersom jag har haft riktigt ont och haft rejäl "mensvärk" till och från hela graviditeten. Alla desa har sagt till mig att det är normalt. Om smärtan är på en speciell sida och du inte har sett på vul att graviditeten sitter där den ska så kan det innebära, utomhavandeskap.
    Men då är smärtan ordentligt ont på ena sidan och släpper inte. Och smärtan ska inte bli bättre utan värre.
    Då bör man åka in för det är farligt. Men vanlig "mensvärks" smärta ska inte alls vara farligt.
    Jag har ont just nu och har haft det till och från i flera veckor.  
    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • FruRundberg
    Hute skrev 2012-08-10 16:51:38 följande:
    Vi ska göra det. Eller jag bestämde efter första barnet att vi ska göra det med andra..mannen bara "hänger" på. Den här ggn vill jag förbereda mig själv och speciellt sonen på vad som komma skall.
    Jag har fått reda på könet de senaste 2 gångerna. Det har vart rätt skönt faktiskt Denna gången tänker jag inte betala för att få reda på det utan ser de det och vi får veta så vore det toppenkul! Men jag känner att jag inte vill betala 500-800kr för att få reda på könet, de pengarna kan jag lägga på annat till bebis
     
    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • FruRundberg
    EnStoltMamma skrev 2012-08-10 18:00:58 följande:
    Gick bra på vul igår och fick se ett litet hjärta som slog:) 8+6 va det igår så det känns bra..:) MEN! Jag mår så jäkla dåligt! Jag kan inte göra annat än ligga ner.. Orkar sitta upp korta stunder men mår fruktansvärt dåligt då:( jag ligger och gråter stundvis för att jag mår så dåligt!:( och läkaren igår sa att det finns inget att göra! Min mamma va hör förut och va nära på att ringa ambulans för hon såg att jag va så dålig, och igår sa läkaren att jag såg ut att må väldigt bra.. Vilket jag verkligen inte gör!:( sambon vill att vi ska åka in akut nu men jag orkar inte ens det... Att sitta i en bil 8 mil till sjukhuset när dom ändå inte gör något orkar jag inte.. Tips på vad jag ska göra? Borde jag åka in och finns det isf något att göra? Orkar snart inte ha det såhär:(
    Har du vart inlagd nånting för hypremesis? Låter som din vätskebalans är något rubbad just nu som du kräker å så..
    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • FruRundberg

    Själv är jag "bara" i v7+3 och det känns som om dagarna kryper fram! Mår konstant illa hela dagarna mer eller mindre. Men det är inte alls som vissa av er stackare mår Blir så ledsen när jag läser hur dåligt bemötta vissa har varit. Jag skulle försöka få tag i en annan läkare och kräva om hjälp! Ni har rätt till vård!

    Imorgon är jag ledig och så glad över det. Varje dag jag slipper vara på jobbet när jag mår illa känns som om det är en dag närmare mot dagar jag får må bra... hoppas jag!!

    Om 8dagar har jag med tid för vul och jag längtar såååå oerhört! Hoppas innerligt att allt är bra!
    Idag har jag bara tagit det lugt och legat det mesta. Blir illamående så fort jag rör på mig. Tänkte försöka ta mig till affären för att inhandla meloner av olika slag och frukter. Hoppas att lite fräsch fruktsallad kan få mig att må bättre.

    kram på er!


    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • FruRundberg
    Laliii skrev 2012-08-12 17:24:33 följande:
    Åh tjejer! Jag är lite lyrisk idag!

    Vi har gått in i vecka 11 idag (10+0), jag mår bra förutom att jag haft ont i korsryggen/svanken i 2-3 dagar nu, misstänker foglossningar. Idag kom en av mina närmaste vänner på besök, hon är 9 veckor före mig i sin graviditet & hon tog med sig din Doppler och efter ett tags letande hittade vi äntligen min lilla bebis hjärtslag. 

    Ååååh! Vilken magisk & obeskrivlig känsla det var att höra hjärtslagen, de snittade på 130 :) Så ännu en sak att lägga till på min "jag-misstänker-att-jag-bär-på-en-pojke" lista :) Jag och maken spelade in det & kan inte sluta lyssna på hjärtslagen. Nu vet jag med all säkerhet att jag har ett litet liv i magen som har ett litet hjärta som slår! :) Sååå magiskt!

    Idag är det 8 dagar kvar tills vi får se lilla hjärtat oxå! Åh! *ta i trä* Hoppas allt är bra & fortsätter lika så :)
    Va underbart!!! Önskar jag med skulle kunna få höra min bebis!
    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • FruRundberg

    Hej allihopa!

    jag har inte heller vart så aktiv det senaste. Har läst lite emellan men orken att skriva finns inte. Har skivit lite på bloggen men det är knappt jag orkar med det heller.

    Jag är trött, jämt. Och illamåendet den håller i sig hela dagarna från och till. Mest till.. och äter jag inte så blir det värre och äter jag så blir det med värre.. vad ska man göra??

    På måndag ska jag äntligen få se vår lilla böna! Som jag längtar!! Hoppas innerligt att allt ser bra ut!!

    Så kul att läsa om er andra och hur bra det gått när ni vart på ul!

    Hoppas ni som mår så dåligt får hjälp och att ni snart mår bättre!


    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • FruRundberg

    Jag funderar starkt på en Kronans barnvagn. Vi bor lite ut på landet och behöver ordentliga hjul. Men drömmer om en Bugaboo Donkey helst men den drömmen får jag lägga ner... har inte råd..


    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • FruRundberg

    Är det fler här som fryser ovanligt mycket?? Jag fryser jättemycket varje dag även kan frysa till när det är varmt ute! Har aldrig varit såhär frusen förr.. :-/

Svar på tråden Marsbebis 2013