Inlägg från: FruRundberg |Visa alla inlägg
  • FruRundberg

    Marsbebis 2013

    Hoomlan skrev 2012-07-21 10:25:40 följande:
    Just det , det som hjälper mig mot illamående är digistive kex, yogi och en massa vatten! och mat emellan åt :) 
    Det som hjälpte mig vid illamående förra grav var te gjord av färsk ingefära Inte så supergott men med honung i så gick det bra. Lindrade lite iaf

    Jag börjar få ont i brösten!!!! Tjihoo!  
    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • FruRundberg
    Cantaton skrev 2012-07-21 10:42:21 följande:
    Jag fick en till liten lätt blödning (rosalätt) vid midnatt. Nu har min sambo haft svårt att sova hela natten pga oro. Sötnosen.
    Hoppas det inte va något! Hade ni haft sex innan? 
     
    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • FruRundberg
    satirnine skrev 2012-07-21 10:53:51 följande:
    Vi hade sex igår och då kom det liiiite ljusrosa blod efteråt.
    Men jag läste mig till att det är ganska vanligt. :)
    Eller? 
    Jo det är det, man har mer känsligare slemhinnor när man är gravid. 
    Småblödde flera gånger efter vi hade sex när jag var gravid med min dotter som nu är 5år  
    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • FruRundberg

    Becca85: vi har med vänner som vill ha vinkvällar men då säger jag som det är. Vill inte hitta på och ljuga heller även om jag egentligen inte vill säga såhär tidigt heller.
    Vi träffar våra vänner iaf och går det undvika säga de så säger vi bara att jag kör denna gången. Annars säger vi som det är.

  • FruRundberg
    HejAlice skrev 2012-07-21 18:26:02 följande:
    Åh måste ventilera! Är på så dåligt humör just nu och blir så ledsen på min sambo som inte förstår nånting. Han frågar ofta hur jag mår men när jag svarar tex att "jo men det var jobbigt att klippa gräset, blir så andfådd" så skrattar han och säger att "ja men det har ju med kondisen att göra" och säger jag att jag är uppe och kissar på natten så fattar han inte varför. Och säger jag att jag har fått större bröst så säger han att jag inbillar mig. Säger jag att ja känner mig så tjock och uppblåst så säger han att jag inte direkt äter så nyttigt, småäter ju jätte mycket!

    Har försökt att vara förstående till att han inte vet hur det känns och att han kanske inte har haft samma intresse innan ja blev gravid med att läsa på vad som kommer hända och vad man kan känna. Men nu har jag bara lust att skrika till honom att han kan väl för fan ladda ner en jävla app så skulle han få läsa om allt som jag har lärt mig! Känner mig så ensam när han inte förstår :(
    Be honom läsa om graviditet och vad det gör med kroppen så han får mer info. Han verkar lite omogen (ursäkta att jag säger det) i att han inte försöker sätta sig in i din situation. Man blir mer anfådd under graviditeten det har tom jag märkt redan och jag är bara i v4+2!
    Sen måste han följa med till BM på inskrivning så han får höra det av andra med att det är jobbigt att vara gravid emellanåt! Och ibland om man har otur hela graviditeten. 
    Hoppas det blir bättre, annars får du be honom läsa i tråden så han får se andra skriva exakt det du själv säger! Kram på dig
    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • FruRundberg

    Man går in på inställningar tror jag det var

    Vi har haft en bra dag. Har varit på stranden och sen åt vi pizza till middag
    Jag har inte drabbats av illamående än så jag kan allt vräka i mig både det ena och det andra!
    Det enda som har vart dåligt idag det är mitt dåliga tålamod!! Jag har vart så arg vissa stunder och jag vet inte ens varför faktisk *skäms*
    Just nu håller jag på att natta min 5 och 3åring och det känns som om jag vill sova själv. Men det går inte för vi ska åka till ett par vänner här i närheten för vinkväll :-/ tur att dr bor nära så vi är snabbt hemma om jag blir för trött.

  • FruRundberg
    Laliii skrev 2012-07-21 19:29:12 följande:
    Åh stranden! Dit ska vi imorgon (om vädergudarna håller det de lovat om morgondagen) :) Samma här, inget illamående som så, så jag njuter jag med av allt :)

    Hormonerna, hormonerna :) Jag känner de där "sprinterna" av irritation ibland med. Oh, vinkväll, är de medvetna om lilla nyheten? :)

    Ha så trevligt :) 
    Ja jag var tvungen att berätta kände jag. Men min kompis blev glad. Så det känns skönt
    Konstigt bara att jag mår sämre idag än mannen som drack en hel del Förvånad 

    Nu en fråga till alla.. jag åt pizza med parmaskinka och sen åt jag en skiva parmaskinka hemma hos de, och kom på idag att man inte ska äta det.. nu  är jag såklart SKITNOJJIG att jag kan skada bebis Kan det vara farligt att ha ätit det..??? 
    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • FruRundberg
    Elsima skrev 2012-07-22 11:58:40 följande:
    Hej! Hoppas att jag kan hoppa in i den här tråden. Plussade igår efter fem dagar med vad jag trodde var mens. Känner mig helt i chock. :)) Efter 1,5 års kämpande verkar det äntligen ha tagit. :)) Enligt tid för äl så ska den lille/ lilla komma 25/3 är alltså i v 4+5 nu. Har någon av er kännt några symtom så tidigt? Har ni syntom, när kom de?
    Jag har inte haft några direkta symtom alls än. Idag är jag tröttare än vanligt och mår illa (illa har jag inte mått alls) Men det kan bero på att vi var på vinkväll igår hos vänner och satt prata till tre på natten!! Jag var heeelt slut! 
    Har ju inte sovit så mkt med tanke på att våra små vaknade vid sju så 4 timmar räcker inte för mig.
    Mannen som drack va piggare och mådde bättre än mig som inte drack knepigt  
    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • FruRundberg
    Laliii skrev 2012-07-22 13:50:46 följande:
    Hej alla :)

    Jisses vad många vi blivit, det bara öser in nya Mars bebisar to be, så skoj :) 

    Idag gick vi in i vecka 8 :) 7+0 och har spenderat morgonen på stranden. Så fantastiskt skönt. Sedan avslutades det med en smarrig oxfilé pizza. Mätt & gla mage.  Jag mår prima på alla sätt och vis. *ta i trä* Har lite känningar i livmodern och området runt om, det drar lite, ilningar & så och ömma bröst. Men illamåendet har inte inträffat ännu och kanske inte gör det heller.

    Idag kände jag för första gången att jag trooooor att jag bär på en pojke. Det bara känds så av någon anledning. Någon annan som börjat känna av, trots att det är så tidigt? :)

    Hoppas ni alla har & får en fortsatt bra dag & alla nyplussade, välkomna & grattis :)
    Jag känner inget direkt men mannen han är säker på att det är en tjej där inne och idag sa han att det är säkert två! haha OM det hade vart så så vet jag inte vad jag hade gjort.. 7barn hemma???? *rädd*
    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
  • FruRundberg
    Laliii skrev 2012-07-22 13:47:29 följande:
    Haha så typiskt! :) Män =P

    Av vad jag vet så ska man inte äta parmaskinka om den inte kylts ned i 3 dagar innan. Men på pizzan så hettas den upp i ugnen och då bör det vara helt okej :)

    Oroa dig inte, en miss skadar nog inte barnet. Äter man ofta sådant man avråds ifrån så kan det i längden göra d, men en engångsförtelse är nog okej :) 
    Näe det är nog ingen fara.. men jag är en riktigt nojjare så jag blir orolig för allt Skäms
    vittsomsocker.blogspot.com - 4 barns mamman med 5 barn
Svar på tråden Marsbebis 2013