• Angie08

    Vågar man testa?

    Hej,

    Är på bim-2 idag och har hela denna veckan mått väldigt illa, fast mest på eftermiddagen, men då blir det nästan olidligt.
    Har haft lite hugg de senaste dagarna i nedre delen av magen och fått väldigt känsliga bröst. 
    Är dessutom VÄLDIGT uppsvälld på magen. 

    Är det vanliga symptom på en graviditet? Kan det vara värt att testa idag? Och kan man då testa med eftermiddagsurin eller är det viktigt att göra det på morgonen?

    Tacksam för lite hjälp! :)

     

  • Svar på tråden Vågar man testa?
  • Soffipropp

    Ja jag vet inte riktigt, är lika undrande som du när det gäller mensen nu förtiden;) jo jag vet men det är väl lite konstigt att den var som vanligt de första dagarna. Och när den kom hade jag en grym mensvärk så jag inte kunde stå upp. Nu de 2 senaste dagarna har det bara varit lite brunt beige(ursäkta detaljerna) men man borde väl ha lite ömma bröst och liknande om man vore gravid? Eller är jag helt ute o cyklar.

  • Angie08

    Man måste ju inte ha några symptom alls men kan ändå vara gravid. Det är så olika från person till person.

  • Soffipropp

    Jo jag vet, men man vill liksom ha det lite bekräftat att man har olika symtom o då är det lika med graviditet. Men jag tror verkligen inte att jag är gravid då jag hade samma mängd mens de första dagarna.

  • Angie08

    De va ju tråkigt :( får se vad testet säger imorgon. Måste ju testa och se om det var fel på testet eller om de blivit starkare.

  • Angie08

    Mensen har slutat och var väldigt lite och jag mår fortfarande illa :(
    De va negativt om man jämnför med igår så ja. Väldigt svagt plus så fick inte med det på bild :( så räknar det som negativt eftersom de borde vara starkare dagen efter?

Svar på tråden Vågar man testa?