Inlägg från: Jennypenny83 |Visa alla inlägg
  • Jennypenny83

    Forts.-tråd för "Vi som precis plussat med syskon"

    Idag firar vi ett års födelsedag :D hela familjen är ledig och alla är på bra humör trots sömnbrist. Gäster kommer i eftermiddag.
    Vi har även hunnit med besök hos frisören, alla utom Max blev nyklippta. Vi satt tre på raken och Axel var duktig och satt själv helt stilla i stolen :)

  • Jennypenny83

    Janno: ah, det var det jag menade egentligen, vi har också haft det en gång. Ofarligt men irriterande :) skönt ändå att det har gått smidigt med att avsluta amningen, men förstår din känsla.

  • Jennypenny83

    Inte bara jag som småblöder mellan mens ser jag. Har också spiral. Hopplöst för man vet ju aldrig vad man kan räkna med heller och gå med binda hela tiden är ju riktigt trist!

  • Jennypenny83

    Jag har faktiskt funderat på att gå tillbaka till p-piller av just den anledningen, men det känns så himla bökigt och ändå onödigt. Men då fungerade ju mensen som en klocka iaf. Men jag tänker lite likadant, hoppas det blir bättre på sikt!

  • Jennypenny83

    Vi är hemma lika mycket, så det är stort sett ingen skillnad på vem de söker sig till. Däremot så har jag mycket lättare att natta Max och båda två samtidigt. Morten kan, men det innebär alltid gnäll och skrik ett bra tag innan Max däckar.
    Jag är mystanten och pappa står för vildare lekar :)

    Helgen har varit ganska lugn här. Min yngsta lillebror flyttade hemifrån igår, det hjälpte vi med. Jag var på IKEA förra veckan så vi har även monterat detta och möblerat om i vardagsrummet. Känns nästan som ett helt nytt hus hihi.

  • Jennypenny83

    Vi var i Axels mödragrupp idag. Jättetrevligt, men wow vad stökigt och lite bråkigt med fyra treåringar, en ettårig och två spädbarn under halvåret. De vuxna var helt slut hihi.

    Ang mat så blendar vi mycket än. Det är bara helt mjuka saker han själv kan tugga. Han har fått för sig att han ska äta själv dock, så det är riktigt mycket kladd vid måltiderna just nu. Axel tycker det är helkul och förstår inte varför han ute får göra likadant...

  • Jennypenny83

    Haha T inne, grattis ;)

    Jag har också mens, men jag hade gärna sluppit den faktiskt, det kommer ju mängder nu för tiden!

    Jag har fått ont i ryggen, det krampar helt i länden. Blir ju inte bättre av mensen heller direkt. Har bokat tid hos en sjukgymnast imorgon, hoppas hon kan knäcka rätt den igen. Hopplöst i mitt jobb och med två småbarn!
    På måndag börjar Axel dagis, så Max förlorar sin storebror hos dagmamman. Hoppas att de inte hinner tröttna på varandra och att de leker utan så många konflikter hemma sen. Men det är ju ändå en trygghet i att de har varandra.
    Onsdag börjar jag mitt nya jobb, och hela denna veckan består av att säga hejdå till patienter och jobbekompisar. Det är ju en plåga, kommer sakna många av dem!

  • Jennypenny83

    Axel ska gå på ett utedagis, han börjar på måndag. Med hans energi känns det bra och han älskar att vara ute. De går i skogen tre dagar i veckan, nästa vecka ska de vara där alla dagar.

    Jag fick en ny tjänst i en annan kommun för en månad sedan, börjar där på onsdag. Behöver utvidga mina vyer lite ;)

  • Jennypenny83

    I ett års present fick Max några nya leksaker, kläder, sparkcykel (används flitigt varje dag) och ett lekbord med musses klubbhus, från brio med tåbana och allt :)

Svar på tråden Forts.-tråd för "Vi som precis plussat med syskon"