• HollyGolightly

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Jag hade planerat KS och tog sista sprutan dagen innan. Det är ett visst antal timmar innan som gäller, fråga läkaren (jag minns tyvärr inte exakt), men det är inget problem att ta sprutorna hela vägen fram till dagen före KS.

  • HollyGolightly

    Jag köpte till en början Clexane från Grekland, men lyckades sen övertala läkaren som gjorde vår utredning att skriva ut Fragmin som gick på högkostnadsskyddet.

    Min mage var också blå i början, men det dämpades med tiden och försvann. Jag började också kyla med isbit innan jag stack, det hjälpte massor. Jag stack i magen hela graviditeten även om det var klart lurigare mot slutet, men jag tror man kan sticka i rumpan (och kanske även låret) om man inte lyckas med magen när den växt.

  • HollyGolightly

    Jag höll mig ifrån all träning och sex tom v13, sen levde jag i princip som vanligt till v26-27 då jag började ha så mkt sammandragningar och det var lite läskigt att träna och ha sex. Hade det inte varit för det så hade jag fortsatt som vanligt hela vägen.

  • HollyGolightly

    Solkattan: Vi blev erbjudna att sätta in två embryon, inte för att öka chanserna att lyckas utan mer som läkaren uttryckte det "ta två lotter åt gången och hoppas att åtminstone en är en vinstlott". Det var nog en kombination av att åren gick (

  • HollyGolightly

    Oj, var tog mitt inlägg vägen? En kombination av att åren gick (och min ålder steg), att vi gjort många försök och att jag bedömdes kunna bära två om vi nu skulle få maximal utdelning. Vilket vi ju fick. Och vi såg det ju också som en chans, inte en risk, förstås.

  • HollyGolightly

    Solkattan: Beklagar verkligen! För mig funkade immunbehandlingen andra gången (FET båda gångerna). Skillnaden mellan försök 1 och 2 var högre dos prednisolon och att jag andra vändan även började med Fragmin. Sen, eftersom det var FET och jag kunde köra direkt igen i nästa naturliga cykel, så tror jag även att det hjälpte att jag hann ta ett par IL-dropp innan försök två. Hoppas det är din tur nästa gång!

  • HollyGolightly

    Jag började träna pilates i v16 typ och tränade sen gravidpass fram till v25-26 nånting, då hade jag för mycket sammandragningar för att det skulle kännas riktigt bra. Annars hade jag kört på längre.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!