• HollyGolightly

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    AaFT: Jag hade faktiskt svårt att minnas när Dr D frågade mig samma sak. Jag mindes att jag brukade vakna ibland och vara tokvarm/svettig, men jag kunde inte svära på om det var en viss tid i månaden eller ej. (Vårt problem var inte missfall utan att vi aldrig plussade, embryona verkade inte fästa.)
    Däremot vaknade jag av just svettningar en månad in i graviditeten och fick lite lätt panik eftersom Dr D bett mig vara vaksam på nattsvettningar. Han ordinerade nåt extra IL då, och det gick ju bra ändå tack och lov.
    Tror som Hjärte inte att man kan generalisera hur mkt som helst. Alla graviditeter är ju olika - bara en sån sak som att man "ska" må dubbelt så illa av tvillinggraviditeter och jag inte kräktes en enda gång bevisar ju det...

  • HollyGolightly

    TWH: Såg att du frågade när jag trappade ner Pred? Hmm, minns ej exakt men jag har för mig att jag började minska kring jul vilket bör ha varit ca v28-29 och så trappade jag ner vansinnigt långsamt så jag hade nog inte fasat ut helt förrän kanske v35-36. Ska tilläggas att jag aldrig fick svar från Dr D på om det var ok att trappa ner så jag gjorde det på eget bevåg...

  • HollyGolightly

    TWH: Att han inte svarade tolkade jag som att han inte tänkte råda mig att trappa ner, men inte heller ansåg det riskfyllt att göra det (för då hade han väl förbjudit det).

  • HollyGolightly

    Maxad och Lillebob: Beklagar verkligen, all kraft till er! {#emotions_dlg.flower}

    Myran: Vad underbart roligt att du är gravid! Och med två dessutom! Ska hålla alla tummar för att de stannar hos dig, det är alldeles fantastiskt med två! Jag slapp själv blödningar men fick veta att det är betydligt vanligare vid flerbördsgraviditeter, så det behöver inte vara någon större fara för det.

  • HollyGolightly

    Che: Mina leukocyter och neutrofila låg också alltid högt. Den enda gången de låg inom referens var i vecka 35+4, dvs allra sista FBC jag tog. Då hade det gått en månad nästan sedan sista IL.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!