• HollyGolightly

    Che12: Jag tog alltid FBC 3-5 dagar efter IL under graviditeten, enligt dr Ds önskemål.

    Katt12: Dr D avråder inte alla från IVF. Tvärtom, han ville hellre att vi skulle göra färskförsök än FET för att få färska ägg trots att FET innebär betydligt mindre hormoner. Nu fick vi ju inte göra färskförsök eftersom vi hade kvar embryon i frysen (och det lyckades ju ändå), men för oss var det aldrig tal om att försöka naturligt trots att vi inte har några konstaterade fel (utöver immunproblematiken då).

    Skogsbruden: Jag var inskriven på spec-MVC på SÖS men var bara där ett par gånger trots dubbel riskgraviditet genom medicinering och tvillingarna. Istället gick jag hos en bra BM som höll koll på mig. Hos spec-MVC gjorde jag bara ultraljuden samt träffade den läkare som tjatade på mig om sjukskrivning tills jag gick med på 50% i v30 och 100% i v 36-37 nåt (mådde prima förutom lite SD så hade blivit galen av att bara gå hemma). Med andra ord är spec-MVC inget måste, däremot en bra BM som tar dig på allvar och en läkarkontakt (som BM ska hjälpa till med) som kan sjukskriva dig. Stå på dig!

  • HollyGolightly

    Snart gravid (eller rättare sagt Snart lycklig) - jättegrattis!! Jag följer precis som Hjärte er fortfarande och hoppas allt läsa om nya plus. Håller alla tummar för att det går vägen!

    En annan kram från mig och mina två 6,5-månaders Atenbebisar.

  • HollyGolightly

    Sorry, det blev ju lite rörigt när jag "döpte om" Snart gravid till Snart lycklig utan att tänka på att det redan fanns en Snart lycklig härinne.. Hoppas så klart att ni båda kan bli Snart mamma! Kram

  • HollyGolightly

    Angla, jag har ett tips - ska pröva att inboka dig från mobilen (annars gör jag det ikväll). Och stort grattis! Jag pratade med min BM så fort jag hade plussat, så SÅ konstigt är det inte.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!